YT işini anlattığınız kişilerin İLK tepkisi!

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

YT Olayını Anlattığınız Kişilerin İLK Tepkisi?

• Hacı o zaman biz kendi reklamlarımıza tıklayahh.

Oy: 0 0,0%
  • Hacı kimse reklama tıklamaz ki ben hep kapatıyom reklamları

• Öyle şey olur mu la? Olsa herkes kazanır.

• O pastadan bize bir dilim bile düşmez.

• Bedava peynir sadece fare kapanında olur

• Bu işlerı bırak da sigortalı bi işe gir.

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .
sevgilim postlarda geçtiği gibi klasik hadi bakalım inşallah falan diyordu dört haneli çekimden sonra benden çok ilgilenir oldu..ama yine de kız arkadaşınıza söylemeyin derim..bi miley cyrus eklersin dert olur video küçük resmine daha ilgi çekici bişey koyarsın dert olur hiç aklına gelmicek bişey kafana dank diye geçirilir :D kısacası içinizde tutun :)

kimse inanmadı tabiki büyük meblağlar kazanabileceğime,ama para gelmeye başlayınca herkes merak sardı-elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım çevremde soranlara,ama sonra kapattım mevzuyu,nisanda başladım ben youtuberliğe-ağustosta ciddi kazanç sağladım,bu ay sonu kısmet olursa eski eşime olan 30k liralık tazminat borcumu ödeyeceğim,Allah razı olsun önce MUSLERA06 SERKAN üstadımdan ve değerli mod arkadaşlardan-çok yardımcı oldular her zaman :)
burda öğrendiğim en önemli şey,youtuberliği bir iş olarak görmeniz,hepsi bu..cümleten hayırlı ve bol kazançlar :)

Millet daha internetten para kazanılabileceğini bilmiyor. Milletin o her gün girdikleri internetteki siteleri, içerikleri ekleyenler sanki babasının hayrına ekliyorlar. :D

Yazmayı unutmuşum benim arkadaşın biri bilgisayar öğretmeni dediğimde ilk şey kendi reklamlarına tıklayabiliyonmu oldu.

kimse inanmadı tabiki büyük meblağlar kazanabileceğime,ama para gelmeye başlayınca herkes merak sardı-elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım çevremde soranlara,ama sonra kapattım mevzuyu,nisanda başladım ben youtuberliğe-ağustosta ciddi kazanç sağladım,bu ay sonu kısmet olursa eski eşime olan 30k liralık tazminat borcumu ödeyeceğim,Allah razı olsun önce MUSLERA06 SERKAN üstadımdan ve değerli mod arkadaşlardan-çok yardımcı oldular her zaman :)
burda öğrendiğim en önemli şey,youtuberliği bir iş olarak görmeniz,hepsi bu..cümleten hayırlı ve bol kazançlar :)

en çok kazanan abilerimizden [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] konuştu :)

Altın bilgiyi verdi

''Youtuberliği bir olarak görün''

en çok kazanan abilerimizden [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] konuştu :)

Altın bilgiyi verdi

''Youtuberliği bir olarak görün''
bende tam tersini gördüm iş olarak görüp yoğunlaşırsan sonu hüsran ama umursamaz ek gelir olarak görürsen gerçekten kazanıyorsun

bende kazanmak istiyorum. derler genel olarak bu işten bizede ekmek varmı derler .

Bu işte herkes normal bi iş gibi sabah 8 akşam 5 çalışsa manyak paralar kazanılır da düzensizlik var genelde galiba

1-2-5 . şıklarlar çok karışılaşıyorum. Gerçi sigortalı işteyim zaten ama yineden bu muhabbet oluyor. :)

Bu işte herkes normal bi iş gibi sabah 8 akşam 5 çalışsa manyak paralar kazanılır da düzensizlik var genelde galiba

Aynen kardeşim.Kendi evimizdeyiz.Yatağa uzanmışız.Elimizde laptop böyle çalışma mı olur?

Kuracaksın masanı bir işe gelmiş gibi sabah saat 8 de kalkıp kanal araştırıp kopyalayacaksın.Akşam 5 e kadar neler yaparsın neler.

Ama biz alışmışız tabi rahata :=)

Aynen kardeşim.Kendi evimizdeyiz.Yatağa uzanmışız.Elimizde laptop böyle çalışma mı olur?

Kuracaksın masanı bir işe gelmiş gibi sabah saat 8 de kalkıp kanal araştırıp kopyalayacaksın.Akşam 5 e kadar neler yaparsın neler.

katılıyorum 900 liraya bi iş yerinde çalışsak akşama kadar nefes alamıyoruz
evde oturduk mu da nefes alıp vermekten başka bi iş yapamıyoruz
bu biraz yumurta misali oluyo gelmeden mevziye aklımız başımıza gelmiyo:)

ofis mevzusunu o yüzden açmıştım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri