RoxiRox
Yasaklanmış
buradaki data api tamam da hocam Youtube Analytics apisinide mi açıcaz ben onu açmadım ve sorun yok gibi geldi bana...
Analytics açmaya gerek yok hocam ama açmaktan zarar gelmez.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
buradaki data api tamam da hocam Youtube Analytics apisinide mi açıcaz ben onu açmadım ve sorun yok gibi geldi bana...
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] 3-5 değil üstat . Screenshot by Lightshot
Toplam da 5 dk da güncelliyor . Sıkıntı yok ben de
Analytics açmaya gerek yok hocam ama açmaktan zarar gelmez.![]()
117 kanal,tam olarak 32dk de güncelleniyor.test etmek için 3 kez baştan aldım sayımıama arkadaşlarında söyledigi gibi kanal sayısı degil,içindeki video sayısıdır önemli olan.sonuçda içerisinde 3 video olan kanalı şak diye sayıp geçerken,2k video olan kanalı sayıyorda sayıyor
![]()
Valla abi anlamadım ki benim ki sorunsuzca sayıyor 20 dk da bir kontrol yapıyorum
program günlük izlenimleri saat kaçta sıfırlıyor ?
bence bizim nette yada programda filan bi sorun yok.ne sorun varsa sende var hocamçünkü kanalım,videom çok ama hızlı sayıyor diyen bi sen varsın
![]()
Teker teker sayıyor.videoları ızlenımlerını tektekmı sayıyor yoksa kanalın toplam ızlemınımı gosterıyor
videoları ızlenımlerını tektekmı sayıyor yoksa kanalın toplam ızlemınımı gosterıyor
Teker teker sayıyor.
videoları tektek sayıyor hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.