YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güncelleme başarısız oldu deyip duruyor

Hocam 2.7.2 sürümünde hata vardı. Dosyayı kaldırmıştım. şimdi 2.7.3 ü yayınladım. tekrar deneyebilir misiniz acaba.

2.7.3 Versiyonunda yapılanlar:
* 2.7.2 versiyonunda kanal eklemeyle ilgili gözden kaçan hata giderildi.

NOT: 2.7.3 güncellemesi yapıldıktan sonra hata devam ederse 2.7.2 sürümündeyken eklenen kanallar silinip tekrar eklenmelidir.

Hocam programı mükemmel hale getirmişsiniz gördüğüm kadarıyla.
Emeğinize sağlık çok teşekkürler.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam bir yere upload etseniz de manuel güncellesek hata veriyor

edit... Sorun halloldu

güncelleme başarısız oldu hatası alıyorum. 2.7.3 indirdim dosya yolu bulumadı gibi bir hata verdi. Avast tan kaynaklanan bir hataymış.

Son düzenleme:
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] Bende güncellemeyi yaptım 2.7.3 API key de girdim fakat güncellemeleri yapamıyorum hata veriyor."Alınamadı" hatası.

Son düzenleme:
En son hata veriyor herşeyi güncelledikten sonra [MENTION=12575]bio33[/MENTION] Murat abi.
Net freemawork hatası.

Bende hala sorun devam ediyor [MENTION=12575]bio33[/MENTION]. api falan hep girdim güncellemeler tamam fakat kanal güncellemiyor güncellerken "Alınamadı" hatasını veriyor.

---------- Spam Engelliyici 15:57 ---------- Önceki Mesaj 15:55 ----------

Hocam kanalın videoları tr ye engelli mi acaba. Bu durumda partner bilgilerini alamaz.

Yok üstad tr ye engelli değil hiç bir ülkeye engeli yok ama ne bileyim. Şimdi yeni bir api alıp deneyeceğim.

Bende hala sorun devam ediyor @bio33. api falan hep girdim güncellemeler tamam fakat kanal güncellemiyor güncellerken "Alınamadı" hatasını veriyor.

---------- Spam Engelliyici 15:57 ---------- Önceki Mesaj 15:55 ----------

Yok üstad tr ye engelli değil hiç bir ülkeye engeli yok ama ne bileyim. Şimdi yeni bir api alıp deneyeceğim.

Hocam bir deneyin. Şu an işteyim. Sorun devam ederse akşam bağlanıp bakmak isterim.

bütün kanallar adsense olmasına rağmen sadece bi tane kanalımda ca host pub gözüküyor bu kanallarımda sıkıntı mı var demek adsense bağlayış açısından yoksa programdamı sıkıntı edit: kanalın partner bilgisi al diyince düzelttim

bütün kanallar adsense olmasına rağmen sadece bi tane kanalımda ca host pub gözüküyor bu kanallarımda sıkıntı mı var demek adsense bağlayış açısından yoksa programdamı sıkıntı edit: kanalın partner bilgisi al diyince düzelttim

ca host pub nedir?

merhaba
- eklediğimiz grubu silebiliyor muyuz
- kanal ara dediğimde sadece açık kanalları çıkartıyor kapalı kanallarıda çıkarmak için ayar varmıdır

öneri olarak : kanalın günlük yüzde * artış olmuştur şeklinde analiz eklenebilir mi

merhaba
- eklediğimiz grubu silebiliyor muyuz
- kanal ara dediğimde sadece açık kanalları çıkartıyor kapalı kanallarıda çıkarmak için ayar varmıdır

öneri olarak : kanalın günlük yüzde * artış olmuştur şeklinde analiz eklenebilir mi

Hocam o gruptaki kanalları başka gruba taşır ya da silerseniz programın bir daha ki açılışında o grup gözükmez, yani silinmiş olur.

Kapalı kanalları aratmayı aktif edeceğim hocam bir daha ki versiyonda. Şimdilik kapalı kanalları gösterip isme göre sıralayıp aradığınız kanalı bulabilirsiniz hocam.

Raporlama kısmı aklımda olan bi özellik hocam. Zaman buldukça ekleyeceğim inş. Öneri için çok teşekkürler.

kanala girdiğimizde kanaldaki videoların herbiri o gün kaç izlenim aldığını da görebilirsek süper olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri