YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laptopu formatladım spam kanal bulucuyu birazdan yine indirmeni rica etcem.
bu programı da bana biraz indirim yaparsan alayım kardeş :/

Ellerine sağlık kardeşim.Programın En güzel yanı Kullanımının çok pratik olması. Artısı kanalıma telif ve dünya geneli genelince hemen uyarı vermesi işimi inanılmaz kolaylaştırıyor.
Kanalalsat.com un geliştirdiği hazır kanal projesiyle birlikte kullanılınca tadından yenmez inşallah.

Ellerine sağlık kardeşim.Programın En güzel yanı Kullanımının çok pratik olması. Artısı kanalıma telif ve dünya geneli genelince hemen uyarı vermesi işimi inanılmaz kolaylaştırıyor.
Kanalalsat.com un geliştirdiği hazır kanal projesiyle birlikte kullanılınca tadından yenmez inşallah.

Çok teşekkür ederim hocam. İnşallah daha da gelişecek. :)

Bir adet alındı, hızlı telim etti programı inceliyorum ilerleyen sürümlerinde dahada işlevsel hale geliceğinin sinyallerini verdi, bu programın telefon sürümü çıksa tadından yenmez, teşekkür ederim bol kazançlar. :)

Bir adet alındı, hızlı telim etti programı inceliyorum ilerleyen sürümlerinde dahada işlevsel hale geliceğinin sinyallerini verdi, bu programın telefon sürümü çıksa tadından yenmez, teşekkür ederim bol kazançlar. :)

Çok teşekkür ederim hocam. Güle güle kullanın inş. telefon sürümünü belki yapamam da. Fakat kapanan kanalar, dünya engeli, telif gibi durumları sizin belirleyeceğiniz bir maile göndermesini sağlatabilirim programa.

kaç gündür gözümün önündeki şu programı almamışım ya eşşeğim resmen .d
şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar fiyatının çok çok üstünde bi ürün
ötüyor da ötüyor meğersem kapanan kanalı silmek veya ekstra bi kapanan kanallar grubu oluşturup oraya aktarmak lazımmış.. Allah öttürmesin diyorum , aklına elllerine sağlık diliyorum :D

kaç gündür gözümün önündeki şu programı almamışım ya eşşeğim resmen .d
şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar fiyatının çok çok üstünde bi ürün
ötüyor da ötüyor meğersem kapanan kanalı silmek veya ekstra bi kapanan kanallar grubu oluşturup oraya aktarmak lazımmış.. Allah öttürmesin diyorum , aklına elllerine sağlık diliyorum :D

Çok teşekkür ederim hocam. Güldürdün beni :D Allah öttürmesin inşallah. :)

program satın alınmıştır özelliklerinden bahsetmeye gerek yok zaten ilgi ve alaka için teşekkür ederim :)

hayırlı satışlar.

Murat bey;
1-2 isteğim olacak :D
1-Kanal takip ekranına özel 1-2 alan daha açabilirmisiniz not düşmek için,
2-Skype'de de bahsetmiştim, kanalda sorun olduğunda email göndermesi
3-İlk açtığımızda sıralamayı ilk açılandan sona doğru yapsa iyi olur gibi
4-Para kazanmanın açık olup olmadığını kontrol edebilirse mümkünse dehşet olur :D

aklıma gelenler bunlar.

Dönüş yapıldı. Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın inşallah.

program satın alınmıştır özelliklerinden bahsetmeye gerek yok zaten ilgi ve alaka için teşekkür ederim :)

hayırlı satışlar.

Çok teşekkür ederim hocam.

Murat bey;
1-2 isteğim olacak :D
1-Kanal takip ekranına özel 1-2 alan daha açabilirmisiniz not düşmek için,
2-Skype'de de bahsetmiştim, kanalda sorun olduğunda email göndermesi
3-İlk açtığımızda sıralamayı ilk açılandan sona doğru yapsa iyi olur gibi
4-Para kazanmanın açık olup olmadığını kontrol edebilirse mümkünse dehşet olur :D

aklıma gelenler bunlar.

Hocam aklımda olan bir özellik [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] hocam da söylemişti. Ekleyeceğim. Mail olayını ekleyeceğim mutlaka. Sıralama olayını da varsayılan olarak ayarlayacağım. 4. madde benim için imkansız gibi hocam ama ilerde ne olacağı belli olmaz.

Güncellemeleri bayram dönüşü yapabilirim gibi gözüküyor.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] eğer sadece 1 kere ödeme yapıyorsak hemen akbank hesabınıza ödeme yapıp 1 tane almak istiyorum.

süper bir program murat hocam'a ne kadar tşk etsem azdır kanala bişey oldumu program ötüyor zaten kendisi kanalını programa ekle sonrasını programa bırak.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri