Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Paypal ödemesi yapıldı.
Teşekkürler.
Bir an dikkatimi çekmişti konunuz ve programı dün almıştım.
Yeni inceleme fırsatı buldum.
Sonuç olarak, tüm dikkatimi çekecek kalitedeki bu yazılımınız, sabit programım arasına dahil oldu.
Ellerinize sağlık.
skypetan yazdım hocam![]()
Uzun zamandır almayı düşünüyordum sonunda aldım![]()
Teşekkürler.
paypal ödemesi çıktım hocam pm attım
Şimdiden teşekkürler
Bi kaç saat önce bende aldım, kullanmaktayım, güzel bi program
bi kaç özellik daha eklenirse daha iyi ve kullanışlı olur diye düşünüyorum,
- günlük izlenim ve günde kaç abone geldiği
- her kanala özel, ayrı güncelleme zaman ayarı
- Güncelle butonuna basıldığında, tüm kanalları değil sadece seçili kanalları güncellerse daha iyi olabilir
- Bazı Kanal isimler uzun ve devamı gözükmüyor, Örnek: Murat Abi GF Yerine, Murat A...... nokta olarak gözüküyor, tablodaki Sütün aralığı excelldeki gibi, fare imleciyle istenildiği kadar büyültülebilir,
- Hangi kanalın, Hangi parner firmasına bağlı olduğu gösterilebilir,
Şimdilik bu kadar, yanlış anlaşılmasın, bunlar sadece benim görüşüm ve olursa daha kullanışlı olur diye düşünüyorum
* Dizaynda hafif değişiklikler yapıldı. Sütun genişlikleri ayarlanabilir hale getirildi.
bu versiyonları eskiler alabiliyor mu linkini..
bir de kapalı olmayan bazı kanalları kapalı gösteriyordu..onlara el atıldı mı bu versiyonda kardeşim
Şiddetle tavsiye ederim mükemmel program, programı aldığımdan beri tek tek kanallara girip kontrol etmek zorunda kalmıyorum.. Sizde biliyorsunuz ki son günlerde telif mailleri düşmeyebiliyor fakat program tık diye yakalıyor aynı zamanda ötüyorArkadaşta işinde iyi ve hizmet kalitesini benimsemiş..
Hayırlı satışlar,
Çok teşekkür ederim hocam. İnşallah daha da geliştireceğim. Benim için önemli olan programlarımın sade arayüzlü ve işlevsel olmasıdır.![]()
hocam skype ekledim bakar mısın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.