fatihbaz
Süper Moderatör
Yok partnere devam tabiki
kanallar adsense e mi baglı yoksa partnere mi baglı onu dahi göremiyoruz şuan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok partnere devam tabiki
Videolarım hala youtube de olduğu halde video silinmiş olarak gözüküyor kanalda, kaç defa güncellememe rağmen neden olabilir hocam?
Güncelliyosun güncellemiyor sorun bu yani silinen video fln var mı takip edemiyoruzpeki şu an sorunlu halde iken güncelleme yapmak sıkıntı mı yaratıyor arkadaşlar?
bazılarının yazılarından bunu çıkardım ben sanki...var mı böyle bir durum?
hocam sorunun ne oldugunu merak etmiyoruz zaten yt den kaynaklandıgını herkes biliyor biz guncelleme bekliyoruzArkadaşlar sorun büyük ihtimal gdata v3 e geçti ondan dolayı sorun gdata dan bilgiler çekilemiyor. Benim tahminimce böyle.
hocam sorunun ne oldugunu merak etmiyoruz zaten yt den kaynaklandıgını herkes biliyor biz guncelleme bekliyoruz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.