Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yarınki verilerde çöp olacak..
Adsense calismadigimdan kafam rahatHocam veriler problem değil bir gün sonra düzelir de tel telif atıp geri dönmeyen içerik sahipleri var adsense ye sıkıntı olacak bir an önce gelse artık halletse içim içimi yiyor resmen![]()
Aynen hocam ben yarım saat önce farkettim durumu ve telefonuna mesaj attım. Büyük ihtimalle bilgisi yoksa bile yarın müdahale eder inş@batuhannoyan hocam sende telefonu vardı bio'nun, şu an geç oldu ama yarın bir arar mısın bize tam bir zaman verebilir mi? Çok büyük risk altındayız bir çoğumuz..
Aynen hocam ben yarım saat önce farkettim durumu ve mesaj attım. Büyük ihtimalle bilgisi yoksa bile yarın müdahale eder inş
Merhaba arkadaşlar. Acilen girdim. gdata.youtube.com da videolar gözükmüyor. haliyle program da bilgileri alamıyor. akşama çözüm bulmaya çalışacağım.
Alternatif bir program yok mu arkadaşlar kullanabileceğimiz? Burada bu arkadaşın keyfini beklerken tüm kanallar patlayacak manuel kontrol etme şansım sıfır öyle kanala dısardan bakınca anlasılmıyorda. 2 videoya dünya engeli gelse para kazan gidiyor. Telifde de aynı şekilde? Var mı önerdiğiniz başka bir program?
Dua edelimde yeni sistemden anlıyor olsun yoksa işimiz zor.. Ama kendi anlamıyorsa bile belki birilerinden yardım alabilir. İnş yarına çözer bugün ki mesajından haberim yoktu pekte kullanmıyorum kanal takibi adsensede çok az kanal olduğu için.. Partnerde sıkıntı değil nasıl olsa kapansada ödüyorBugün sabah şöyle yazmış hocam,
Muhtemelen ciddi sorunları var reel hayatta. Saygımız sonsuz ama inş bir şekilde zaman ayırır ve hayatımızı kurtarırŞu an fakir olmuş olabilirim ama bilgim yok :/
Abi arkadaşın keyfini beklemiyoruz, muhtemelen konuyu gördü sorunun farkında sadece çözüm üretmeye çalışıyor...
Yada ben çok iyi niyetliyim![]()
Abi arkadaşın keyfini beklemiyoruz, muhtemelen konuyu gördü sorunun farkında sadece çözüm üretmeye çalışıyor...
Yada ben çok iyi niyetliyim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.