YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
insaniyet namına şu arkadaşı bulup getirin. hiç mi akrabası, dostu yok forum da. olmadı polis arkadaşlar bir faydanız dokunsun :) gbt olayından yer tespiti yaparsınız

Hocam veriler problem değil bir gün sonra düzelir de tel telif atıp geri dönmeyen içerik sahipleri var adsense ye sıkıntı olacak bir an önce gelse artık halletse içim içimi yiyor resmen :)
Adsense calismadigimdan kafam rahat :D

Samsung Galaxy Note III cihazımdan Tapatalk aracılığı ile gönderilmiştir.

manuel takip etseniz iyi olur arkadaslar program duzelene kadar ben kontrol ettim bi kanaldaki 10 videonun 10 unada telif gelmis aynı anda atmıslar :D hayırlısı olsun aynı kanaldan 5 tane daha basacam yarın insallah bu sefer 20-25 ser video olarak yilmak yok :D

[MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] hocam sende telefonu vardı bio'nun, şu an geç oldu ama yarın bir arar mısın bize tam bir zaman verebilir mi? Çok büyük risk altındayız bir çoğumuz..

@batuhannoyan hocam sende telefonu vardı bio'nun, şu an geç oldu ama yarın bir arar mısın bize tam bir zaman verebilir mi? Çok büyük risk altındayız bir çoğumuz..
Aynen hocam ben yarım saat önce farkettim durumu ve telefonuna mesaj attım. Büyük ihtimalle bilgisi yoksa bile yarın müdahale eder inş

Son düzenleme:
Aynen hocam ben yarım saat önce farkettim durumu ve mesaj attım. Büyük ihtimalle bilgisi yoksa bile yarın müdahale eder inş

Bugün sabah şöyle yazmış hocam,

Merhaba arkadaşlar. Acilen girdim. gdata.youtube.com da videolar gözükmüyor. haliyle program da bilgileri alamıyor. akşama çözüm bulmaya çalışacağım.

Muhtemelen ciddi sorunları var reel hayatta. Saygımız sonsuz ama inş bir şekilde zaman ayırır ve hayatımızı kurtarır :) Şu an fakir olmuş olabilirim ama bilgim yok :/

Be adam, hiç değilse çıkta de ki başınızın çaresine bakın...

Alternatif bir program yok mu arkadaşlar kullanabileceğimiz? Burada bu arkadaşın keyfini beklerken tüm kanallar patlayacak manuel kontrol etme şansım sıfır öyle kanala dısardan bakınca anlasılmıyorda. 2 videoya dünya engeli gelse para kazan gidiyor. Telifde de aynı şekilde? Var mı önerdiğiniz başka bir program?

Alternatif bir program yok mu arkadaşlar kullanabileceğimiz? Burada bu arkadaşın keyfini beklerken tüm kanallar patlayacak manuel kontrol etme şansım sıfır öyle kanala dısardan bakınca anlasılmıyorda. 2 videoya dünya engeli gelse para kazan gidiyor. Telifde de aynı şekilde? Var mı önerdiğiniz başka bir program?

Abi arkadaşın keyfini beklemiyoruz, muhtemelen konuyu gördü sorunun farkında sadece çözüm üretmeye çalışıyor...

Yada ben çok iyi niyetliyim :)

aynen ya alternatif varmı ki arkadaşlar
şaşırdı kaldım bende tek tek kontrol edemem

adsenseleri manuel kontrol ediyoruz da. parnterler yalan olacak hepsini tek tek kontrol etmek çok zor :(

Bugün sabah şöyle yazmış hocam,

Muhtemelen ciddi sorunları var reel hayatta. Saygımız sonsuz ama inş bir şekilde zaman ayırır ve hayatımızı kurtarır :) Şu an fakir olmuş olabilirim ama bilgim yok :/
Dua edelimde yeni sistemden anlıyor olsun yoksa işimiz zor.. Ama kendi anlamıyorsa bile belki birilerinden yardım alabilir. İnş yarına çözer bugün ki mesajından haberim yoktu pekte kullanmıyorum kanal takibi adsensede çok az kanal olduğu için.. Partnerde sıkıntı değil nasıl olsa kapansada ödüyor :) Ama adsense çalışanların işi zor mail yönlendirme yapmadılarsa..

Abi arkadaşın keyfini beklemiyoruz, muhtemelen konuyu gördü sorunun farkında sadece çözüm üretmeye çalışıyor...

Yada ben çok iyi niyetliyim :)

Haklı olabilirsin mehmet ama bu sorun bugün patlak vermedi ki abicim. Hadi çıkıp dese sorun büyük halledilmiyor helal hoş olsun deriz bu zamana kadar program çok işimize yaradı. Ama ne bileyim kendisi de hiç bir açıklama yapmıyor, skype vs. 2 Gündür tek bir kanal yapmak içimden gelmiyor, şu olaydan ötürü. :)

onca kanalı manuel kontrol etmem şu an için imkansıza yakın, büyük bir çaresizlik içindeyim şu an.

arkadaşlar sakin olalım eminim bio arkadaşımız şuan program için ugraşıyor en kısa zamanda çözecektir bu programı yapan bu sorunu mu çözemeyecek

Arkadaşlar biraz sakin olun bence...Adam anjiyo ameliyatı geçirdi kolay mı zannediyorsunuz bunu...Önce sağlığı yerinde olsun,önemli olması gereken bu bana göre.Tamam bu da çok önemli bir konu ama önce sağlık...Elbet o da fırsatını bulduğu anda sonlandıracaktır sıkıntıyı,hemde eskisinden çok daha iyi bir şekilde...Ben inanıyorum...Ve Allah acil şifalar versin diyorum tekrar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri