YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatıh son bırsey daha sorayım konuyla alakasız bu muhabbet farkındayım ama kusura bakma,
alt kanallardakı sorunlar ana gmaile gelır degılmı,veya dırek ona baglı olan adsense gmailinemı gelır
sag ol buarada

konu sahibi isterse geldiginde haber versin sileriz bu mesajları.yönetimde tanıdıklarım var :p

alt kanal çalışmadıgım için o konuda bi bilgim yok hocam.

windows defender virus olarak gördü son güncellemeyi

bende normal şekilde güncelleme yapamadım.avast engelledi yine.mecburen onu kapadım,güncelledim ve tekrar açtım.her zaman oldugu gibi :)

Bu güncelleme idareten mi yoksa böyle mi kalacak acaba? Eskiden kanal takipten bir kanalın içine girince sağ kısımda video bilgilerini izlenimlerini görebiliyorduk şuan da direkt kanalı gösteriyor. Eskisi daha iyiydi. :) [MENTION=12575]bio33[/MENTION] Hocam program şuan da sorunlu videoları göstermiyor. Eskiden bildiğin gibi dünya engeli vs. uyarıları veriyordu. Şuan güncelleme yaptım ve kanalları tarattıp tüm dünya engeli veren kanallar temiz gözüküyor uyarısız yani. 1-2 kanala deneme için girdim dünya engelleri duruyor halen. :)

Son düzenleme:
arkadaşlar windows 8.1 de güncelleme yapabilen var mı ? Bende güncelleme yapılmadı diye hata verdi ?

Birtek bende mi video sayısını fazla gösteriyor :D

Yok bende de 3-4 kanal da fazla gösteriyor. :) Yt güzelim programı mahvetti yav. :(

---------- Spam Engelliyici 03:45 ---------- Önceki Mesaj 03:40 ----------

Her neyse ben konudaki son mesajımı yazayım çekileyim kenara; Öncelikle uğraştığın için çok sağol hocam. Güncellemeden sonraki eksikleri yazayım;

1- Bazı kanallarda video sayıları olduğundan fazla gözüküyor.
2- Dünya engeli ve Bazı ülkelere engelli uyarısı vermiyor. Engel olan videolar temiz gözüküyor.
3- Bazı kanalların partner bilgileri alınamıyor.
4- Günlük izlenimi saymıyor.
5- İzlenimler anlık sayılsın butonu çalışmıyor.

Benim görebildiğim eksikler şimdilik bunlar. Zaten bunlar olmazsa da programın bir esprisi kalmıyor. Umarım en kısa zamanda sorun aşılır, bizde bize düşen kısmı olan bağış vs. olarak hakkını teslim ederiz yeniden [MENTION=12575]bio33[/MENTION] iyi çalışmalar.
Meğerse bu program bizim herşeyimizmiş. :D

Bazi kanaldaki videolari fazla saydigina emin misiniz arkadaslar, kanala girip baktiniz mi?

hocam skyp msj attım lisans bilgilerini alayım bizahmet

Merhaba Arkadaşlar;
Özel sebeplerden dolayı ve zaman sıkıntımdan dolayı online olamz oldum bir süredir.

2.6.0 Versiyonunda yapılanlar:
* Program kanalla ilgili bilgilerin büyük bir çoğunluğunu https://gdata.youtube.com/feeds/api/users/KanalAdıGelecek/uploads adresinden alıyordu. Youtubenin bu adreste yaptığı güncelleme sonrası kanaldaki video bilgileri bu adreste gözükmez oldu. Haliyle program da bilgileri çekemedi. Program şimdilik analytics teki verileri almaktadır. Günlük izlenimler geceden sonra yansıyacaktır. Kanalları güncelledikten sonra sağ tıklayıp bir defalığına günlük izlenimleri sıfırlamanız tavsiye edilir. Yukarıdaki adreste düzelme olduğu taktirde program eski haline dönderilecektir.

Program şu anda tam randımanlı çalışmıyor. Dünya engeli bilgilerini yukarıdaki linkten alıyordu. Linkte videolar gözükmediği için dünya engeli sıkıntılı şimdilik. Umarım linkteki sorun düzelir de programı eski haline dönderirim bir an önce :(

Merhaba Arkadaşlar;
Özel sebeplerden dolayı ve zaman sıkıntımdan dolayı online olamz oldum bir süredir.

* Program kanalla ilgili bilgilerin büyük bir çoğunluğunu https://gdata.youtube.com/feeds/api/users/KanalAdıGelecek/uploads adresinden alıyordu. Youtubenin bu adreste yaptığı güncelleme sonrası kanaldaki video bilgileri bu adreste gözükmez oldu. Haliyle program da bilgileri çekemedi. Program şimdilik analytics teki verileri almaktadır. Günlük izlenimler geceden sonra yansıyacaktır. Kanalları güncelledikten sonra sağ tıklayıp bir defalığına günlük izlenimleri sıfırlamanız tavsiye edilir. Yukarıdaki adreste düzelme olduğu taktirde program eski haline dönderilecektir.

Program şu anda tam randımanlı çalışmıyor. Dünya engeli bilgilerini yukarıdaki linkten alıyordu. Linkte videolar gözükmediği için dünya engeli sıkıntılı şimdilik. Umarım linkteki sorun düzelir de programı eski haline dönderirim bir an önce :(

Elimiz kolumuz bu program abi ve herkez de aynı düşünce de programı aylık 2 aylık 3 aylık olarak sat programa daha fazla yatırım yap :)

---------- Spam Engelliyici 03:58 ---------- Önceki Mesaj 03:57 ----------

2.6.0 güncellemesi

Merhaba Arkadaşlar;

hocam toplam izlenim sıfırlandı, günlük izlenimde eksiye düştü

hocam arkadaş doğru söylüyor senin içinde motivasyon kaynağı olur 3 ayda bir sana para gönderek sen programla ilgilen.

Merhaba Arkadaşlar;

güncelleme yapılamadı diyor 2,6,0 güncellemesi gelmiş ama

bende güncelledim ama toplam izlenim yok oldu, günlük izlenimde eksiye düştü

hocam bende arkadaşlara katılıyorum
aylık ücretlendirme yapın 15 20 lira

güncelleme yapılamadı uyarısı alıyorum.

bundan sonrası aylık 20tl olsun bari alırken sınırsız lisans diye aldık bir cok kişi de sadece kanal acık mı kapalı mı öğrenmek için kullanıyor

Guncelleme yapılamadı uyarısı verip duruyor pooof bu gecede buraya kadar yatma vakti kanallar allaha emanet birden fazla adsense takip etmen gerekince insan bu kadar dert ediyor iste :D herkeze iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri