YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Program tam daire çiziyor yani bütün verileri 0 lıyor, bugün tatil, hafta içi çalışıyorum vakit yok olunca, iplenmiyoruz, üçüncü tekil şahıs misali, program saçmaladı bende burada halimi saçmalamak istedim.

vıdeo sayısı harıcı,izlenım ve abone sayısını calısıyor galıba,en azından bende oyle sızdekı son durum nedır arkadaslar

vıdeo sayısı harıcı,izlenım ve abone sayısını calısıyor galıba,en azından bende oyle sızdekı son durum nedır arkadaslar
dun en son laptopta duncelledim laptop goctu simdi kanallardanda sogudum takip programındanda en guzeli arkadas programı etkin calısır hale getirene kadar beklemek

Bio lütfen açıklama yapın çözülecek yada çözülemeyecek diye bizde işimize bakalım işlerimiz sekteye uğramaya başladı belirsizlik çok kötü

aynen sorun çözülmeyecekse moderatör arkadaşlar konuyu kitlesin diğer alan arkadaşların parasına yazık olmasın

Dün botla sildiğim 2 adet videoyu güncelleme yaptıktan sonra sesli uyarı aldım şimdi az önce gene sadece sesli uyarı geldi bunun dışında başka uyarı almadım kanalların tek tek kontrol ettim sorun yok reklamlar da açık

bence yutup botlara önlem almış gözlemlerim de botla atılan videolar arama sonuçların da çıkmıyor index almamaya başlıyor videoların sadece ben de olmasına rağmen şimdi konu açacam bot sahiplerinin tepkisin den çekiniyorum bu konuda da pek bi bilgim olmadığı için ama ilerleyen günler de bu konularla sık sık karşılaşacağız geçmiş olsun

Dün botla sildiğim 2 adet videoyu güncelleme yaptıktan sonra sesli uyarı aldım şimdi az önce gene sadece sesli uyarı geldi bunun dışında başka uyarı almadım kanalların tek tek kontrol ettim sorun yok reklamlar da açık

bence yutup botlara önlem almış gözlemlerim de botla atılan videolar arama sonuçların da çıkmıyor index almamaya başlıyor videoların sadece ben de olmasına rağmen şimdi konu açacam bot sahiplerinin tepkisin den çekiniyorum bu konuda da pek bi bilgim olmadığı için ama ilerleyen günler de bu konularla sık sık karşılaşacağız geçmiş olsun

Hocam bende botla çalışıyorum ama şükür attığım videolar youtube da hızlı bir şekilde index alıyor,sorununuz başka olmasın çünki youtube sadece api sistemini değiştirdiği için bu sorunlar yaşanıyor.

Murat hocam günlerdir yazıyoruz artık nasıl bir yol izleyeceksen gel bir bilgilendirme yap bizde önümüzü görelim. Güncelleyecekmisin yoksa bırakacakmısın yani ne yappacaksın şuraya iki satır yaz bizde bilelim.

herşeyi manuel yapıyordum bir tek kanal takip kısmında program yardımı alıyodum artık oda olmicak heralde manuele devam napalım :D

v2 ye tekrar geçilcek de program çalışcak diye beklemenin anlamı yok

youtube un v2ye dönmesini beklemek,düşünmek çok gereksiz.umarım v3e uyarlanabilir program bian önce çünkü tüm işlerimiz durdu.bırakın kanalların günlük izlenimlerini tutmayı,dogru dürüst partnerlerini dahi göstermiyor.içi boş olan partner ve partner olmayan kanallar tek yerde bende mesela.10 tane quize girmeye hazır kanal varsa 50 tane quize girmiş,video atılmayı bekleyen kanal var diyelim.hangi 10 tanesinin baglı olmadıgı belli degil.baglı olanları dahi baglı degil gösteriyor filan :) mail yönlendirme kullandıgım için bisürü mail geliyor video dünya engeli yedi,eşleşen yedi filan diye ama programın bundan hiç haberi yok.

Diğer kanal takibi konusunda durumun kısmen aşıldığı görülüyor ancak, api desteği gerekiyor. Bu da ne derece sağlıklı şuan belirsiz. Yt bunu yapacağını günler önce duyurmuştu zaten. Programcı arkadaşlar ellerini çabuk tutup programı ona göre revize etmeliydiler. Sanırım bu sorun bir süre böyle gider. Ya Murat hoca veyahut başka bir arkadaş konuya göre bir güncelleme ile sorunu çözer. Şuan sağlam bir program yazan kişi zengin olur. :D Çünkü herkes aynı dertten muzdarip.

Bitiğiz :)

---------- Spam Engelliyici 18:01 ---------- Önceki Mesaj 18:00 ----------

Diğer kanal takibi konusunda durumun kısmen aşıldığı görülüyor ancak, api desteği gerekiyor. Bu da ne derece sağlıklı şuan belirsiz. Yt bunu yapacağını günler önce duyurmuştu zaten. Programcı arkadaşlar ellerini çabuk tutup programı ona göre revize etmeliydiler. Sanırım bu sorun bir süre böyle gider. Ya Murat hoca veyahut başka bir arkadaş konuya göre bir güncelleme ile sorunu çözer. Şuan sağlam bir program yazan kişi zengin olur. :D Çünkü herkes aynı dertten muzdarip.

Aynen hemen alıcam

Şu programı api v3'e uyarlamak çok mu zor anlamıyorum ki..

Son düzenleme:
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam,
"Videolardaki dünya engelini program şu anda görememektedir. Uploads by YouTube Help sayfası düzelirse program eski haline dönderilecek ve stabil hale gelecektir." demişsin. peki sayfa düzelmezse bu şekilde mi kalacak? en azından bi açıklama yaparsan herkes başının çaresine baksın.

5 saat sonra bio33'ün siteye girmeyeli 3 gün olacak. İnşallah sağlıkla ilgili bir sorun yoktu aksi halde kanal takibi unutacağız gibi geliyor.

slowhand'ın programına geçeyim dedim orada da sorun var. alternatif kalmadı ortada iyi mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri