YT Kanalın Adsense Gelirleri Günlük XXX,00 TL Hanelere Ulaştı. Sizce Ne Yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben kendim için yeterli miktarı belirler fazla olan kısmın reklamlarını kapatırdım.

Bu ay bende öyle yaptım fakat ertesi günlerde bi anormallik oldu adsensede
. Tüm reklamları kapatmıştım . Adsense de ise 0 izlenim 10 tık baska gün 2 izlenim 30 tık böyle saçmalıklar olmuşmuydu ?

Reklamları kapatmak mı videoyu özele almak mı yoksa liste dışı mı belirli bir dengeyi korumak lazım bu da sürekli takip gerektiriyor.

2014 yılını versinler her gün xxx hane alsınlar benden. : ) benim gibi düşünen çoktur şu zamanda eminim.

hocam 3haneye gectysenız bıran once bır partnere baglayın yoksa 4gune kapanır malesef benımkıler hep ole oldu..paramda hep ıcrde kaldı

geçen ay böyle bir kanalım vardı. 16 gün dayandı. tüm biriken paralar buhar oldu.

İllegal bir durum yoksa daha yüksek meblağlarda bile sıkıntı olmaz

Tamam :) Önerdiğin Bir Partner Var mı? :)))

onuda ben bılsem kendı kanallarımı baglardım uctu hepsı.
forumda bazı arkadaslar var partnerlerden tanıdıgı olan spam fılm kanalları bıle bu devırde partnere sokuyorlar bız avucumuzu yalarken sessızce odemelerını alıyorlar.
kanal alım satımdakı partnerlı dızı show kanalını son bır yılda baglamıs tr partnerlı arkdaslarla baglantıya gecın hocam belkı bellı ucret karsılıgı yardımcı olurlar.
sorsan kımse almıyor derler ama malum bu ıs zorlastı ve kımse kımseye yardım etmıyor.
ben bıraktım rahatım suan kanallar bosta beklıyor bıgun duzelırse dıye.
ayrıca paypal odemelı partner ısınıze yararmı?

onuda ben bılsem kendı kanallarımı baglardım uctu hepsı.
forumda bazı arkadaslar var partnerlerden tanıdıgı olan spam fılm kanalları bıle bu devırde partnere sokuyorlar bız avucumuzu yalarken sessızce odemelerını alıyorlar.
kanal alım satımdakı partnerlı dızı show kanalını son bır yılda baglamıs tr partnerlı arkdaslarla baglantıya gecın hocam belkı bellı ucret karsılıgı yardımcı olurlar.
sorsan kımse almıyor derler ama malum bu ıs zorlastı ve kımse kımseye yardım etmıyor.
ben bıraktım rahatım suan kanallar bosta beklıyor bıgun duzelırse dıye.
ayrıca paypal odemelı partner ısınıze yararmı?

Valla iyi Niyetine Hayran Kaldım :) 2014 Yılında Açılan Bir Konuyu Eski Günleri Analım Diye Hortlattık. Tarih Senin Gözünden Kaçtı Sanırım...

5gzmOR.png

Valla iyi Niyetine Hayran Kaldım :) 2014 Yılında Açılan Bir Konuyu Eski Günleri Analım Diye Hortlattık. Tarih Senin Gözünden Kaçtı Sanırım...

5gzmOR.png

valla gecen bunu bırı hortlatmıstı bende bakmadım tarıhıne cvp yadım:)
baskan admınler konuyu kapatsın bence..boel forum karısıyor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri