Yt Kanallarınız Ne Kadar Sürede Onay Alıyor?

• Kullanıcı ElLyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Para kazanması kapanan kanalımın başvuru günü geldi 4 Aralık'ta onaya gönderdim incelemede gözüküyor. Aynı şekilde 4 Aralık'ta diğer bir kanalımın para kazanması kapandı ve ona itiraz videosu gönderdim ve açıldı. İtiraz videosunu 1 günde kabul ederlerken başvuruyu 10 gündür etmemelerini hala çözemedim :/

Bendede aynı durum yeni gönderdiğim kanallar dahil hepsinde inceleniyor diyor.

Önceden 4k saat + 1k abone tamamlanınca mail gelirdi. Bekleyen kanallara baktımda hiçbirine gelmemiş. Acaba şartlarımı ağırlaştırıcaklar. Bekleyen arkadaşlara mail geldimi?

Umarım hiçbirimize red gelmez, o kadar masraf, düzenleme ve takip etme hepsine emek verdik. 6 kanal oldu toplamda. Ve bana da mail gelmedi..

1 hafta geçti benimde.

şansa iyi izlenme oldu 1 haftada. bu paralar hesaplanmayacak değilmi?

Paralar hesaplanır diye düşünüyorum, ayın 11'ini bekleyeceğiz. 4 Aralık'ta para kazanması kapanan kanalımın başvurusunu yaptım, cevap gelmiş. Başka cevap gelen var mı?

Paralar hesaplanır diye düşünüyorum, ayın 11'ini bekleyeceğiz. 4 Aralık'ta para kazanması kapanan kanalımın başvurusunu yaptım, cevap gelmiş. Başka cevap gelen var mı?

merhaba

doğrumu anladım. 10 gündür bekliyorum. mesela 5 gün sonra açıldı para kazanma diyelim.
15 günlük parayı vereceklermi bana?

Önceden 4k saat + 1k abone tamamlanınca mail gelirdi. Bekleyen kanallara baktımda hiçbirine gelmemiş. Acaba şartlarımı ağırlaştırıcaklar. Bekleyen arkadaşlara mail geldimi?

Adsense ilişkilendirme sorununa bakarsak zamanla şartlar daha da zorlaşacak gibi görünüyor ama her zaman için alternatif yollar bulunur. Umarım en azından abone ve izlenim olayına değinilmez :) Mail gelmedi hocam.

Az önce 10 kanaldan 2 tane onay aldi. Biri 25 Kasım'da diğeri 27 Kasım'da yollanmıştı.

merhaba

doğrumu anladım. 10 gündür bekliyorum. mesela 5 gün sonra açıldı para kazanma diyelim.
15 günlük parayı vereceklermi bana?

Moonlife'ın dediği gibi pk açılmadan para hesaplanmaz ve de para yansımaz hocam.

Edit : 5 kanalımdan 2 tanesine bugün onay geldi.

Son düzenleme:

Arkadaşlar yarabbii şükürr. Umudum yoktu bir bakayım dedim.

Bilin bakalım ne gördümmm :D

Edit : Şöyle bir şey çıktı.

Shorts ta spam yapabilcek miyiz acaba? Özgün video olmasa para kazanma kapanır mı ne diyorsunuz? Bunun ile ilgili konu açıldı mı oradan bakayım?

Son düzenleme:

Arkadaşlar yarabbii şükürr. Umudum yoktu bir bakayım dedim.

Bilin bakalım ne gördümmm :D

Edit : Şöyle bir şey çıktı.

Shorts ta spam yapabilcek miyiz acaba? Özgün video olmasa para kazanma kapanır mı ne diyorsunuz? Bunun ile ilgili konu açıldı mı oradan bakayım?

Benim de bugün açılanlar 15.51 de açılmış, hayırlı olsun hocam. Spamı bitirdiler artık, kapatıyorlar ve açmıyorlar, bana sorarsanız kazanç getiren bir kanalsa hiç riske girmeyin.

Benim de bugün açılanlar 15.51 de açılmış, hayırlı olsun hocam. Spamı bitirdiler artık, kapatıyorlar ve açmıyorlar, bana sorarsanız kazanç getiren bir kanalsa hiç riske girmeyin.

Teşekkür ederim efendim.

Bazı kişiler farklı shorts videosu paylaşarak abone kasıyorlardı bilirsiniz. O şekilde video paylaşarak shorts ile gelir elde edilebilir mi yoksa spam olarak algılar mı o aklıma takıldı. Sanırım bunu denemeden bilemeyeceğiz.

Teşekkür ederim efendim.

Bazı kişiler farklı shorts videosu paylaşarak abone kasıyorlardı bilirsiniz. O şekilde video paylaşarak shorts ile gelir elde edilebilir mi yoksa spam olarak algılar mı o aklıma takıldı. Sanırım bunu denemeden bilemeyeceğiz.

Rica ederim bende short videolarından abone kasıyorum ama özgün videolar ile yapıyorum. Ocak ortasında aktifleştirileceği bildirimi gelmiş kanallara. Shorts ile ilgili de https://www.ytpara.com/youtube-hakk...iz/156332-youtube-shortsdan-para-kazanan.html buradaki yorumlara bir göz atın isterseniz.

oyun videoları yüklüyorum ama kanalım kabul edilmedi

itiraz edceğim. inşallah kabul ederler

https://www.hizliresim.com/hy51cdl

hy51cdl

Son düzenleme:
Edit : 3 gün önce gönderdiğim kanal bugün 15:30da onay almış. Çok mutluyum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri