YT Mantığı: Para kazandırmıyor ise önermeye gerek yok

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Kanalımın tekinde video yayınladım yine, baştan yeşildi sonra küçük resim vs. girince sarıya döndü, sarıya dönünce tabi izlenme gelmemeye başladı ki normalde en kötü 1k olması lazımdı.

Küçük resmi AYNA GÖRÜNTÜSÜ ile ters çevirdim yayınladım video bir kaç dkya yeşile döndü ve kendi kendine izlenme gelmeye başladı. Youtube algoritmasının para kazandıracak içeriğe önem verdiğinin bir göstergesi sayılabilir bu olay.

Resimde de görüldüğü gibi birden hit gelmeye başlamış ki bu daha başlangıç hiti;

zJqO9x.jpg

Hocam sonradan yeşil oluyor mu kendisi? Ben sarı olunda silip tekrar yüklüyorum.

Youtube her zaman para kazandıran kanalı ve videoyu sever, örneğin yüksek gelirli kanallar yaptığında serbest olan ama yeni bir kanal yapınca ihlal olabiliyor.

abi paylaşımların için çok teşekkür ediyorum, çok sağ ol.

Tüm videoların sarı dolar olduğu bir kategoride özgün kanallardan indirdiğim videları yükleyip taktikle yeşil yakmayı başarmıştım ve füze gibi uçuyordu izlenimlerim :)

Bu da başka bir örnek :

Tüm videoların sarı dolar olduğu bir kategoride özgün kanallardan indirdiğim videları yükleyip taktikle yeşil yakmayı başarmıştım ve füze gibi uçuyordu izlenimlerim :)

Bu da başka bir örnek :

Ben de sarılardan kurtuldum büyük anlamda, normalde %90ı sarı gelen içerikte %10 sarı geliyor şuan :D Çalışan gerçekten kazanıyor, herkes çalışsın herkese nasip olsun inşallah.

Bende bir videoda Gerçek bir kişi olan incelemeci videonuzu Sınırlı reklamlar için uygun buldu Bir haber videosuydu ve bunu neye bağladığına bakın. Yakın zamanda yaşanmış terör olayları, afet seviyesinde can kaybına neden olan olaylar veya tartışmaya açık sosyal konulardan bahsetme
Youtube bir zahmet Haber ve politika kategorisini kaldırsın diyorum ama kim umursar ki. Saz Yt'nin elinde istediği gibi çalıyor. Sarı dolar politikasını başlatan her kimse bize çok zarar verdi.

Başlık & küçük resimde biraz değişiklik yapınca yeşil oluyor.

Aslında yaptığım tek şey küçük resmi ayna görüntüsü yapmak

Anlık :

73mo0U.jpg

Hocam bir sorum olacak resimlerden izlenme gecmisi olmadigini goruyorum. Direkt olarak goz atmayla baslayan videolari yalnizca tutmus kanallarda gordum. Sifir kanallarda baslik iyiyse oncelikle aramayla baslayip sonra goz atma/onerilen kombinasyonuna dusmesi gerekmez mi? Aydinlatir misiniz...

Bende bir videoda Gerçek bir kişi olan incelemeci videonuzu Sınırlı reklamlar için uygun buldu Bir haber videosuydu ve bunu neye bağladığına bakın. Yakın zamanda yaşanmış terör olayları, afet seviyesinde can kaybına neden olan olaylar veya tartışmaya açık sosyal konulardan bahsetme
Youtube bir zahmet Haber ve politika kategorisini kaldırsın diyorum ama kim umursar ki. Saz Yt'nin elinde istediği gibi çalıyor. Sarı dolar politikasını başlatan her kimse bize çok zarar verdi.

küçük kanallara bunu yapıyorlar ama RT, CNN gibi kanallara böyle saçma şeyler yaptıklarını sanmıyorum. Haber içeriği başka ne olacak merak ettim

Hocam bir sorum olacak resimlerden izlenme gecmisi olmadigini goruyorum. Direkt olarak goz atmayla baslayan videolari yalnizca tutmus kanallarda gordum. Sifir kanallarda baslik iyiyse oncelikle aramayla baslayip sonra goz atma/onerilen kombinasyonuna dusmesi gerekmez mi? Aydinlatir misiniz...

Bahsi geçen kanalımın abonesi şuan tamamı bot diyebilirm, kanal henüz 1-2 haftalık, 300 400 organik abone var sadece geri kalan 1k onayı için alınan bot abone. Yani kanal henüz abone bakımından pasif ama kanal olarak izlenme yüksek. Bunun etkisi diğer kanallarımda topluluk paylaşımı yapmam, ama o da max 1-2 k getiriyor, geri kalan hep öneri vs.

Anlaman için bir kaç istatistik bırakayım

Konuda bahsi geçen videom şuan bu halde ;

KkOLHu.jpg

Aynı videonun trafik kaynağı;

xgkbNm.jpg

.

.

Kanalın trafik kaynağı :

AVOoAC.jpg

.

.
Kanalın şuanki hali

YNzNgy.jpg

küçük kanallara bunu yapıyorlar ama RT, CNN gibi kanallara böyle saçma şeyler yaptıklarını sanmıyorum. Haber içeriği başka ne olacak merak ettim

Bahsi geçen kanalımın abonesi şuan tamamı bot diyebilirm, kanal henüz 1-2 haftalık, 300 400 organik abone var sadece geri kalan 1k onayı için alınan bot abone. Yani kanal henüz abone bakımından pasif ama kanal olarak izlenme yüksek. Bunun etkisi diğer kanallarımda topluluk paylaşımı yapmam, ama o da max 1-2 k getiriyor, geri kalan hep öneri vs.

KkOLHu.jpg

xgkbNm.jpg

.

.

Kanalın trafik kaynağı :

AVOoAC.jpg

.

.
Kanalın şuanki hali

YNzNgy.jpg

Yine de 1 2 haftalik bir kanal icin boyle goz atma yakalamak buyuk basari. Acikladiginiz icin tesekkurler hocam.

KkOLHu.jpg

xgkbNm.jpg

.

.

Kanalın trafik kaynağı :

AVOoAC.jpg

.

.

Kanalın şuanki hali

YNzNgy.jpg
Hocam ort. izlenme 56 saniye diyor. İngilizce içerik sanırım, Türkçede para vermiyor hiç :D Bot abone demişsiniz benim bu konuda kafamda soru işaretleri var. 4k saati bi şekilde yapabiliyorum ama abone bir türlü tamamlanıyor. Alıp gecesim geliyor. Ama eski bir tecrübe yüzünden hic giremiyorum. Bot aboneyi yt anlayıp yaptırım uygulamiyor mu kanala?

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sadece başlık ve küçük resimden dolayı mı sarı dolar oluyor? ben etiket de etkiliyor sanıyordum

sadece başlık ve küçük resimden dolayı mı sarı dolar oluyor? ben etiket de etkiliyor sanıyordum

Etkiler tabi ki, açıklama da etkiler, ama benim etiketler tüm kanallar için aynı, içlerinde sarıya düşecek bazı kelimeler var ama yine de sarıya düşmüyor, sarıya sebebiyet veren bende en büyük etmen video.

Hocam ort. izlenme 56 saniye diyor. İngilizce içerik sanırım, Türkçede para vermiyor hiç :D Bot abone demişsiniz benim bu konuda kafamda soru işaretleri var. 4k saati bi şekilde yapabiliyorum ama abone bir türlü tamamlanıyor. Alıp gecesim geliyor. Ama eski bir tecrübe yüzünden hic giremiyorum. Bot aboneyi yt anlayıp yaptırım uygulamiyor mu kanala?

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

videolarım geneli 80 90 saniye hocam, evet içeriğim ingilizce. Bot abonenin kanala bir zararı yoktur, tek sıkıntısı düşme olur ki bu da telafili satın aldığın sürece sorun değil senin için.

Bu da başka bir örnek :

Ne kanal be usta başarını tebrik ediyorum

Hocam bi taktik mi uyguluyrsun bu şekilde izlenmesi için. Ben özgün kanala geçeceğim çizgi film kanalları var bitiş ekranından kazanç sağlamak için. 10k abonesi var ama 10 izleme geliyor bir yardımcı olman mümkün müdür?
[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]

Son düzenleme:
Hocam bi taktik mi uyguluyrsun bu şekilde izlenmesi için. Ben özgün kanala geçeceğim çizgi film kanalları var bitiş ekranından kazanç sağlamak için. 10k abonesi var ama 10 izleme geliyor bir yardımcı olman mümkün müdür?
[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]

Taktik olsa keşke yardırır giderdim onlarca kanalla :) Elimde toplam abone sayısı 300bini bulan kanal 7-8 kanal mevcut, yüklediğim her videoyu buralarda topluluk paylaşımına attığım için başlangıç olarak güzel bir hit alıyor ve önerilere girme konusunda şansı artıyor. Gerisi tasarladığım küçük resmi, başlığı ilgi çekici bulup tıklayacak kişilerde. Dikkatlerini çekiyorsa tıklıyor ki ona göre hazırlıyorum içerikleri.

Benim çalıştığım kategori ise, konuyla tam anlamıyla zıt..

Para kazandırmıyor ise önermeye gerek var :D

Rakip, benim engel geçtiğim videolarda engel geçemiyor kanalı para kazanmaya açık değil ama videoları sırf önerilen kısmına düşüyor.

Bence bu konu tamamen içerikle alakalı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri