[MENTION=11620]era[/MENTION] eline sağlık hocam çok iyi olmuş
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beğenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Sizler için yardımcı bir araç olduysa ne mutlu :
Hocam acaba ytpara'ya özel bir bot yazamaz mısınız? Hem güvenli olur hem foruma, size katkısı olur. Hiç düşündünüz mü?
Ne tür bot hocam?
Video botu hocam.
Hocam acaba ytpara'ya özel bir bot yazamaz mısınız? Hem güvenli olur hem foruma, size katkısı olur. Hiç düşündünüz mü?
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] Öncelikle teşekür etmek istiyorum mükemmel bir hizmet ama kanal sınırının çok az olduğunu düşünüyorum, ekstra ücret karşılığında sınırsız kanal ekleme seçeneği eklemeniz mümkünmüdür acaba ?
Video ortası reklamıda eklerseniz tam olur![]()
Şifre gerektiren hiç bir eklenti yapmayı düşünmüyoruz hocam.
Merhaba arkadaşlar,
Gelen istek üzerine Yt Araçlarına "Kesinti Hesaplama" eklentisini az önce aktif ettim. Umarım hepiniz için yararlı olur. Hepinize bol kazançlar.
Merhaba arkadaşlar,
Gelen istek üzerine Yt Araçlarına "Kesinti Hesaplama" eklentisini az önce aktif ettim. Umarım hepiniz için yararlı olur. Hepinize bol kazançlar.
Ellerinize sağlık hocam çok iyi düşünüldü bu olay.
Işık hızında hesaplıyor.
Çok iyi olmuş.
Teşekkürler edeyim burdan.
Birde konuyu görmesem en üstte duruyor orda yazıyla YTAraçları diye hiç farketmedim.
Merhaba arkadaşlar,
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.