YT ye Bunu Yükleyen Kafasiz Akilsiz insan Kim? " Adimi Unuttum " YT Hesabi

hala bunları savunan var yok artık ya. Hoş bunları yapanlar belkide şu yorumları atanlar.

Hocam bana diyorsan açıkca sorabilirsin ortaya laf atmanın alemi yok. Konuda zaten 2 kişi karşı çıktık biri ben diğeri webscript. Ayrıca karşı çıktığımız mevzu flag atma mevzusu yoksa mevzunun desteklenecek yanı yok. Mevzu Flag sen bu mevzuyu ne kadar çok dillendirirsen o kadar çok bu forumdaki insanların canı yanar.

Ayrıca belirteyim yükleyenler direk destekleyenlerdir gibi ortaya yuvarlak konuşmanın gereği yok direk sor bana sen mi yükledin diye. Allah a şükür böyle saçma sapan işlerle uğraşacak zamanım yok.

Birileri flag atarak birilerini kışkırtır ve bu zincir haline gelir. Bu videoyu yükleyen zerre para kazanamaz. Adam bjk maçı izlmk için gelip tomu görüp ne izleyeceğini unutup birde reklama tıklamaz.

Senin kategorinse ve sana ekmek yedirmiyorsa flagla. Bana da pm at tüm kanallarımdan flaglayayım.

hala bunları savunan var yok artık ya. Hoş bunları yapanlar belkide şu yorumları atanlar.

Ben izleyiciyi üzmemek için, çerçeve kullanmam, çözünürlüğü bozmam bu tip ********liği yapmam. Benim derdim farklı hocam, flaglamayı ne olursa birbirimize yapmamak. Her flag ortalama bir flagcının oluşmasına neden olur, gün gelir otomatik youtube flag atıyor düşüncelerine başlarız.

Ben izleyiciyi üzmemek için, çerçeve kullanmam, çözünürlüğü bozmam bu tip ********liği yapmam. Benim derdim farklı hocam, flaglamayı ne olursa birbirimize yapmamak. Her flag ortalama bir flagcının oluşmasına neden olur, gün gelir otomatik youtube flag atıyor düşüncelerine başlarız.

böyle tipler flag atacaksa atar zaten insan hadi hd olmayan bir videoya hd resim ekler anlarım nede olsa konuyla alakalı..Ama izleyici ile dalga geçmek nedir? yorum sistemi açık olanlara bakın herkes küfür ediyor.Ama dizi yada film videosunda etmez kimse küfür.

Gıcıklık olsun diye, kazancım artsın diye Flag atılmaz,
Flag izleyicileri, düşünen bir sistemdir, ve bir amacı vardır,
240p görüntüye, HD Yazanlar,
Fox TV deki bir diziyi açınca 2 sene önceki Show TV deki farklı bir Dizi çıkınca
yada yanıltıcı isim, yanıltıcı küçük resim v.s v.s
Bunları yapan adam Flağı hakeder bence, ama ben atmam beni etkilemez çünkü, bu izleyiciyi etkiler..

aRKADAŞ BÖYLE SAHTEKARLIK YAPANLARA ÇOK KIZIYORUM AÇIK KONUŞAYIM KÜFÜR ETTİĞİM BİLE OLUYOR YAPMAYIN

Bu tipler zaten çok geniş istediğin kadar küfür et hepsini alır içine, ben ünlem geçte bile rahatsız oluyorum yada hızlıca yapılmış özgünleştirmede. Kendi videoma küfrediyom bazen.

Bu mahlukatlar, yt yi ve reklam verenleri enayi yerine koyarak (koyduğunu sanarak)
bu şekilde fütursuzca çalışmaya devam ettikçe, yt kızıpta bir şekilde engellese para kazanmayı, bu işten hakkıyla para kazanan kesiminde hakkına girecek o aç gözlüler. Kurunun yanında yaş ta yanacak ya tek problem o. Sanki babasının çiftliği youtube.

İşte spam dediğiimiz şey tam anlamıyla budur.Burda kopya içeriğe de spam deniyor ama gerçek spam budur.

Ayrıca bu tarz videolar youtube'da para kazanma olayları yokken de vardı.Zevk alıyor bu tipler bu tür videolarla hit almaktan.

YouTube'a bunu yükleyene zaten benden önce söylenecekler söylenmiş. YouTube'da böyle bir aramayı yapana da ne diyeyim bilemedim. Hele ki birde sektörün zaten içindeyse ve işleri biliyorsa. :) YouTube'da maç özetlerinin, maçların vb. yayınlanmasının yasak olduğunu bile bile neden gidip orda arama yapıyorsun be güzel kardeşim. :) Zaten böyle birşeyle karşılaşacağını bile bile nasıl bu kadar sinirlenebiliyorsun onu da anlamadım. Neyse kolay gelsin. :)

mac özetlerini acunn ligtvden önce veriyor dertsiz tasasiz. mac özetini yutubdan izlemeye calismak insana sadece flag attirmayi düsündürür.

Maç videosuna çizgi film koyanları flaglamaya karşı çıkanlar, 1- 12 yaş arasındaki çocuk videolarına başka şeyler koyanlara ne diyecek merak ediyorum.Çocuğumuz, kardeşimiz video izleyebilir böyle densizlerin videolarına denk gelirse ne olacak ? OOOOO flag atma reyiz bırak parasını kazansın da, çocuk videosu yerine ne videosu koyarsa koysun mu diyeceğiz ?

Forumun tüm çoluk çocuğa açıldığından dolayı artık bunları çok normal karşılayın çöplüğe döndü youtube.

YT PARA İLK AÇILDIĞINDA - YTPARA ŞU ANKİ HALİ

Üstteki resim alıntıdır, Aşağıdaki resim İLK VİDEOYU HAZIRLAYAN ARKADAŞLAR...

Kusura bakmayın da aynı buna döndü forum.

YouTube'a bunu yükleyene zaten benden önce söylenecekler söylenmiş. YouTube'da böyle bir aramayı yapana da ne diyeyim bilemedim. Hele ki birde sektörün zaten içindeyse ve işleri biliyorsa. :) YouTube'da maç özetlerinin, maçların vb. yayınlanmasının yasak olduğunu bile bile neden gidip orda arama yapıyorsun be güzel kardeşim. :) Zaten böyle birşeyle karşılaşacağını bile bile nasıl bu kadar sinirlenebiliyorsun onu da anlamadım. Neyse kolay gelsin. :)

Youtube de özetler var. 3 sıra da ki video da özet vardı golleri HD kalitesinde izledim :) Bana 3 kişisin herhalde bu işi biliyorsun diyen .. İşi biliyorum ve dogru yoldayımda Başka internet sayfasındanda izlemedim direkt YT den izledim simdi kaldirilmis mi bilemem ama izledim :)

Böyle birşeyle bile bile karşılaşıcam diye bir şey yok bunlar son zamanlarda türedi. Yeni degiler yüzde 80 yeni .. ( doğru yüklesinler onlarda youtuberlerden faydalansınlar. Youtuberler bir emeği görünce reklama tıklamayı ihmal etmezler. )

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri