yorumlar spama dusmuyormu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yorumlar spama dusmuyormu
benim anlayamadığım bu yorumlar hep aynı hesaptan geliyormuş gibi mi görünüyor? bir de yazılan yorumlarda neler yazıyor? hep aynı şey mi yoksa farklı şeyler mi? ne gibi şeyler?
hocam bu program satışı mı yoksa kanalı biz size veriyoruz siz mi yorum attırıyorsunuz ?
Daha önce bot kullanmadım kullanışı hakkında yardımcı olursanız satın almak istiyorum.
imacros mu sistem
hocam bu program satışı mı yoksa kanalı biz size veriyoruz siz mi yorum attırıyorsunuz ?
Dünden beri kullanıyorum gerçekten arkadaş beni büyük yükten kurtardı. her gün özgün kanalımdan büyük kanallara yorum yapıyordum etkileşim olsun diye şimdi ekliyorum 100 video benim yerime bot yorum yapıyor
özellikle özgün kanalı olan arkadaşlara tavsiye ederim..
ayrıca bende en başta yanlış anlamıştım sistemi. bu imacros eklentisi ile sizin oturum açtığınız kanaldan önceden belirttiğiniz videolara belirttiğiniz yorumları yapıyor yani sizin videolarınıza yorum gelmiyor![]()
Evet hocam imacros
Hocam şöyle detaylandırabiliriz Özgün veyada Spam kanalımıza giriş başkalarının videolarına yorum attırıyoruz. Macro Satışıdır hocam Yorum Attırmak istediğiniz kanala giriş yapıp Belirlediğiniz anahtar kelimeleri üzerinden bu gün veyahutta son 1 saatteki video linklerini alıp macroya giriyoruz istediğimiz videoya istediğimiz yorumu attırıyoruz yorum dosyasında yorumları belirliyorsunuz 1 kere belirledikten sonra yorumu değiştirmenize eklemenize gerek kalmıyor isteğinize bağlı olarak tabiki , video linklerini girip macroda başlatıyoruz tek yapmanız gereken video linklerini girmek oluyor.
Her videoya belirlediğiniz farklı farklı yorumları attırabilirsiniz.
Evet hocam gelen arkadaşlardan bazıları yoruma yorum attırmak yorumu üste çıkartmak sanıyor halbuki öyle değil organik temiz iş yapmaya çalışıyoruzAyrıca Teşekkür ederim işinizi görmesi sevindirdi kanalınız bereketlensin inş
![]()
başkasının kanalına yorum atınca ne oluyor hocam ? amacı ne oluyor bılmeıdıgım ıcın soruyorum
Kesinlikle tavsiye ederim 30 lira değil 300 lira dese bile değer resmen hayat kurtardı saolun
Teşekkür ederim hocam ayrıca belirttiğiniz üzere botta geliştirmelerde yapılabilir eğer eklememi istediğiniz geliştirme olursa lütfen bildiriniz geniş bilgilendirme için ellerinize sağlık savaş hocamBotu biraz deneme şansım oldu.2 tür videolarda denedim.Eski ve yüksek izlenimli - yeni ve izlenimsiz videolar.Biraz da büyük kanalları inceleme şansım oldu.Burda eski videolardan hit alabilmek çok zor.Diğer yandan yeni videolarda işe yarama şansı daha fazla.
Youtube belli bir yorum sayısını geçtiğinizde yorumları onaya sokuyor.Yeni videolarda ve kanallarda kanal sahibi seo adına onaylıyor genelde.Otoriter sayfa ve videolarda bu olmuyor.Çünkü kanal sahiplerinin ciddi hiti ve geliri zaten var.
Diğer yandan yüksek aboneli birçok kanalın değişik bir taktiği var.Bu sayede izlenimlerde hızlı güncelleniyor sanırım.İlk 2/3 videoya sürekli cevap yazılıyor.
Kodları biraz geliştirp yoruma cevap özelliğini ekleyebilirseniz çok faydalı olacaktır.
Bunlara artı olarak, son zamanlarda youtube'da sadece para kazanma ,reklam geliştirmeleri değil seo adına da ciddi güçlükler de var.İzlenimler ya da göze batan like'lar bile kanalın kapanmasına sebep olabiliyor.Diğer yandan bir kanalı otoriter yapmak 1,5 2 ay süre alıyor.Kimse de bununla uğraşmıyor.Eğer yorumlar kısmında belli geliştirmeler yapılırsa etkisi faydalı olur mu buna yoğunlaşmak lazım.
Teşekkürler bot için.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.