YTBeginner v1 E-Book | Çok istediniz,sonunda çıktı! [ÜCRETSİZ]

• Kullanıcı Alhambra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
bende yeni gördüm daha bi UP layalım görmeyenlerde faydalansın..daha okumadım ama yorumlardan anladığım kadarıyla baya başarılıymış ellerinize sağlık teşekkürler şimdiden.

Gözden geçirdim hocam çok güzel tebrik ederim yeni başlayacak arkadaşlar için güzel bir içerik

Hocam bu konuya abone oldum... dizi ile ilgili E-book eklerseniz buraya da bilgi eklerseniz çok memnun kalırım

Yoksa siz hala indirmediniz mi? Para sayma makinelerini hazırlayın, YTBeginner v2 sürpriz içerikleriyle yakında sizlerle..

Eline yûregîne saglik arkadasim. Kitabin guzel olmus. Cok faydali olacak. V2 yi bekliyoruz :)

geçenlerde indirip okumuştum gerçekten harika olmus..kitap çıkar alayım :D

Arkadaşlar bir süredir sağlık sorunum yüzünden foruma girememekteydim. Güzel dilekleriniz için çok çok teşekkürler. V2'yi biraz boşladık ama bu aralar çalışmaya yeniden başladım, Mart ortası gibi kitabımız hazır olacak inşallah :)

Kardeşim yorumları okudum çokta güzel bir iş çıkartmışa benziyorsun hemen indirip okumaya başlıyorum teşekkür ederim allah kazancını daim etsin.

Su an indirdim hocam
Cok tesekkur ederim elinize saglik

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

link kırık arkadaşlar elinde olan yükleyebilir mi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri