YT'dan kazanmak icin YT'a Yatirim (Ilk defa yapiyorum)

Yabanci forumlardan okuduklarima gore parayla izlenme alanlarin cogu para kazanmasini acmiyor izlenim aldirma islemi bittikten sonra aciyor.. Para kazanma acildigi takdirde hesabin ucacagindan bahsediliyordu.. Bende bu bu deneyin sonucunu merak ediyorum.. :D

Bende bi videoma yaptim para kazanmasini da actim 1 ay filan ole surdu.5 ay gecti uzerinden bi sktnti yasamadim

Dönüşte Alırım...

Yabanci forumlardan okuduklarima gore parayla izlenme alanlarin cogu para kazanmasini acmiyor izlenim aldirma islemi bittikten sonra aciyor.. Para kazanma acildigi takdirde hesabin ucacagindan bahsediliyordu.. Bende bu bu deneyin sonucunu merak ediyorum.. :D

Kurallari okumustum öyle birsey yazmiyordu tekrardan gözden gecirdim öyle birsey yok okudugunuz yabanci forumlar hikaye anlatmis

[MENTION=6066]CennetKapisi[/MENTION] Kardesim bu is az cok sonuclandıgında kar mı ettin zarar mı ettin bize bir acıklama yaparsan
bizde kendimize bu yolda ekmek arayabiliriz :)

facebook reklamların dönüşü oldukça iyi oluyor 1cent'e reklam yayınlamanız mümkün

youtube sonucunu buradan yazın deneyelim tr kazandırırsa ne ala...

2013 nisandan beri bu işi yapıyorum,o zamanla bu zaman arasında dağlar var..yordu tabi,ama ben günde onlarca kanal açmıyorum 2-5 arası açarım-aynı kanalı sadece 1 kere kopyalarım,ve yt yide çöplüğe çevirmem,kaliteli spammerim yani ))

herkes spamı sen gibi yapsa şuan kimse dert yanmıyor olurdu büyük bir ihtimal.
genel olarak yapılan, yediği kaba pislemek gibi birşey...

Sabah bir videom onaylandi buna ragmen gösterim 0 :S

Onaylandi derken yayina girdimi? Bir türlü anlamadim eger yarinda 0 gösterirse özel yardim isteyecem adwords ekibinden...

Tecrübesi olan varmi bu konuda? Onaylandiktan bir gün sonrami yayinliyorlar?

Hocam yukarıda verdiğin linkteki video dan mı bahsediyorsun. 9 bin küsür izlenme görüyorum

benim videolarim hep reklamli 9 bin cok az daha cok olmali parada baya verdi... adwords'da gösterim halen daha 0 yaziyor acaba güncelenmedimi daha? Sabirsizmiyim biraz :D

ilk oldugu icin heycan var biraz

benim videolarim hep reklamli 9 bin cok az daha cok olmali parada baya verdi... adwords'da gösterim halen daha 0 yaziyor acaba güncelenmedimi daha? Sabirsizmiyim biraz :D

ilk oldugu icin heycan var biraz

hocam benim şimdi anlamadığım bir şey var.

Siz vidyonuzu tanıtıyorsunuz reklam veriyorsunuz, bu vidyo örnek veriyorum vidyo öncesi çıkıyor 5 saniye sonra ya reklamı atla diyoruz ya da sonuna kadar izliyoruz.
Siz de aynı şekilde o reklamı izleyen olursa yani 5 saniyeyi geçerse izleme başı tbm ödüyorsunuz artık ne kadar ayarladınız 10 kuruş mu 5 kuruş mu bilemem.

Benim burada anlamadığım nokta siz o vidyoyu reklam olarak verdiğiniz de bunun için bedel öderken aynı zamanda nasıl kazanıyorsunuz ?

Bu vidyodan kazanmak için o reklamı izleyen kişinin o sırada vdiyonuza tıklayıp vidyoyu kendi kanalınız üzerinden izlemesi gerekmiyor mu ?

Reklam şeklinde izlerken 5 saniyeyi geçtikten sonra aynı şekilde örnek veriyorum 2.dk de farklı reklamlar mı çıkıyor, siz bu şekilde mi kazanıyorsunuz ?

orda bahsedilen başka,sahte izlenme filan olaylarında durum öyle hocam.

araştırmış gerçi ama yazamadan edemiyicem

borçlanma olayina dikkat et bakiye bitince mutlaka kapa reklami

sistemi suan ben kendim cözmüs degilim bu yüzden yanlis bilgilendirmek istemiyorum...

basta belirli miktar yatirim yaptik ama o gecerli degil gibi... tiklama basina ödüyorsun... veya gösterim basina ama bakalim

Yakından takip ediyorum konuyu. Çünkü bende yakın zaman da özgün kanalım için reklam vereceğim inşallah.

Şimdi 1 hafta mı kaldı sonuç için ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri