ythizmet.com Domaini Satılıtkır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak dostum ben senden ozamanlar domaini geri alacaktım
iwocan na satacaktım . sizde yanlış anlandınız

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION]; hocam sana ne zaman dedi arkadaş satacam diye yneimi çünkü ben alalı baya oluyorda ???

[MENTION=2357]iwocan[/MENTION]; hocam sana ne zaman dedi arkadaş satacam diye yneimi çünkü ben alalı baya oluyorda ???

Bak mert ben domaini yaklışık 2 ay önce size verdim 3 hafta önce felan sizden geri alıp iwocana satacaktım . olay böyle ;)

Hocam olayin tamami su sekilde.

Ilk once daha domain kendisindeyken,ben domaini almak istemistim.Sonra size satti arkadas ve olay kapandi.Yaklasik 1-2 hafta once,kendisinin nicki Narkoz iken bana domainin kendisinde oldugunu ve "hala domaine talipseniz 15 Tl ye satabilirim" gibi bir ozel mesaj gonderdi.Ben de o sirada ortak is yapacagim arkadasimla gorusemedigim icin domaini almadim.

Olay bundan ibarettir.Iyi ki almamisim demek ki 15 tl'miz hic olacakti.

Ilk once daha domain kendisindeyken,ben domaini almak istemistim.Sonra size satti arkadas ve olay kapandi.Yaklasik 1-2 hafta once,kendisinin nicki Narkoz iken bana domainin kendisinde oldugunu ve "hala domaine talipseniz 15 Tl ye satabilirim" gibi bir ozel mesaj gonderdi.Ben de o sirada ortak is yapacagim arkadasimla gorusemedigim icin domaini almadim.

HOcam tekrar tekrar söyletme beni domaini mertten alacaktım takas veya ücretsiz verirmi diye alacaktım ve size satacaktım ben öyle bişey demedim .

Eger silinmis mesajlarimi adminler kontrol edebiliyorsa lutfen Narkoz ile gorusmelerimi kontrol etsinler.

Adam kendi ağzıyla diyor satalı 2 ay oldu diye sanada 1-2 ahfta önce pm atıyor domain bende diye yani bildiğin yalan konuşuyor.

Fazlasıyla zuadı gereği ypaılsın artık.......
[MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION];

HOcam tekrar tekrar söyletme beni domaini mertten alacaktım takas veya ücretsiz verirmi diye alacaktım ve size satacaktım ben öyle bişey demedim .

bedavamı yuh artık benden 80 tl değerinde aldığın domaini bedava beklyiorsun.

Tamam beni kimse dolandırcılık yerine koyamaz koyarsada kötü olur

Sakin olun! Bir ticaret yapamayacak durumdaysanız konu açmayın veya satış-alış durumu içine girmeyin. Ticaret ahlağı diye bir şey var. Uyarsınız uymazsınız o ayrı ama tasvip etmiyoruz biz bu tür durumları. Sorunu kendi aranızda çözene kadar konuyu kilitliyorum. iwocan dostum sen bırak 2 arkadaş kendi arasında çözsün sonra domain kimde kalırsa gidip o kişiden al.

Ticari Ahlaka uygun olmayan davranislar sozkonusu burda.Bir dolandiricilik durumuda yok ortada sadece dedigim gibi biraz yakisik olmayacak davranislar olmus.

Bu konuda herhangi bir kisiye ceza vermem biraz bana acaba haklimiyim,haksizmiyim diye tereddute dusurecek cinsten konu.Dolandirilik yok,ama Ticari ahlaka uymayacak davranislar var bu yuzden lutfen bu konuda benden birsey beklemeyin,hem alacak olan kisiler ve almis kisiler,hemde Flowjs bundan sonraki forum ici konularda birbirleri ile olacak alisveris vs gibi islerde biraz daha dikkatli davransinlar.

Ayrica Bu sitede yeri geldiginde admin banlaniyorsa,Mod,super mod banlaniyorsa ceza aliyorsa,Platin uye dunden ceza alir yeri gelirse suresiz uzaklastirilir.Ben bu forumda oldugum surece burda benim gozumde admin ve uye arasindaki tek fark renk farkidir,baska bir farki olamaz.

Saygilarimla Konu kilit arkadaslar.

EDIT: Muhammed benim veremedigim karari vermis,en azindan benim vicdan muhasebemde bir defter daha acilmamis oldu tesekkurler Muhammed beni bu yukden kurtardigin icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri