Ticari Ahlaka uygun olmayan davranislar sozkonusu burda.Bir dolandiricilik durumuda yok ortada sadece dedigim gibi biraz yakisik olmayacak davranislar olmus.
Bu konuda herhangi bir kisiye ceza vermem biraz bana acaba haklimiyim,haksizmiyim diye tereddute dusurecek cinsten konu.Dolandirilik yok,ama Ticari ahlaka uymayacak davranislar var bu yuzden lutfen bu konuda benden birsey beklemeyin,hem alacak olan kisiler ve almis kisiler,hemde Flowjs bundan sonraki forum ici konularda birbirleri ile olacak alisveris vs gibi islerde biraz daha dikkatli davransinlar.
Ayrica Bu sitede yeri geldiginde admin banlaniyorsa,Mod,super mod banlaniyorsa ceza aliyorsa,Platin uye dunden ceza alir yeri gelirse suresiz uzaklastirilir.Ben bu forumda oldugum surece burda benim gozumde admin ve uye arasindaki tek fark renk farkidir,baska bir farki olamaz.
Saygilarimla Konu kilit arkadaslar.
EDIT: Muhammed benim veremedigim karari vermis,en azindan benim vicdan muhasebemde bir defter daha acilmamis oldu tesekkurler Muhammed beni bu yukden kurtardigin icin.