Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şuanda site hızı olarak sıkıntıyı giderdim. Yeni sunucuyu bekliyorum. Diğer sunucularıda ayarlıyorum. otomatik yüklemeleride hızlandıracağım.
ya şu tokeni alamayan sadece ben miyim arkadaş videodaki anlatımı aynen uyguluyorum ama token almaya gelirken hata veiriyoo..düzelsin artık ya
bir adet sunucum hala teslim edilmedi. şuanda o0lduğu gibi açacağım sistemi komple daha sonra sunucuyu dahil edeceğim.@Rigobert hocam son durum nedir?
team atsana bana hocam gerçekten çok merak ediyorum sizin sorununuzu.
---------- Spam Engelliyici 21:43 ---------- Önceki Mesaj 21:42 ----------
bir adet sunucum hala teslim edilmedi. şuanda o0lduğu gibi açacağım sistemi komple daha sonra sunucuyu dahil edeceğim.
hocam pm ile Team verir misin bakayım buradanhocam destekten gereken bilgileri gönderiyorumda cevap gelmiyo bir başka sorun da buu.
Sunucuyla beraber açın bence hocam full olsun herşeyi
siteyi birazdan açacağım hocam o sunucu geldiğinde ek yükleme yeri yapacağım.Hocam açın bence bekliyoruz şuan Ytkazanın başında
Senin vdsi taşıdım hocam. ip ekleyip skypeden vereceğim sana@Rigobert hocam yeni ipler ne zaman gelecek hic kullanmadim botu kapanmalar olduktan sonra halen bekliyorum
Senin vdsi taşıdım hocam. ip ekleyip skypeden vereceğim sana
---------- Spam Engelliyici 17.11.2014 00:02 ---------- Önceki Mesaj 16.11.2014 23:14 ----------
Elektrik kesintisi nedeniyle işlemlere ara vermek zorunda kaldim. Sistem %70 oranında aktif. Yarin yeni sunuyu ekleyecegim, sure ekleyecegim ve geri kalan iki uç ufak işlemi yapacagim. Kesinti nedeniyle simdi yapamiyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.