Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forumdaki Üye Arkadaşlarımıza 24 Saat Deneme süresi vermekteyiz. İletişime Geçmeniz yeterlidir.
Ödeme bildirimleri onaylandı.
Deneme süresi isteyen arkadaşları sabah onaylayabilirim ancak.
Ünlem geçme alanında youtube güncelleme yaptığından ötürü güncelleme yapmamız gerektiğinden dolayı kapalıdır. yarın akşama doğru düzeltilmiş olacaktır.
Çocuk avutmuyoruz. Youtube kodsal olarak dun aksam değişikliğe gitmiş. Bunları takip edip düzeltmekteHocam 10 gündür botu kullanamıyordum bugün kullanmaya çalıştım videoları attım ünlem geçeyim dedim saolun güncelleme yapıyormuşsunuz.Kusura bakmayın son 10 gündür bot pasif yükleme falan yok kazanamıyoruz yani bence adam akıllı güncelleme falan yapılmadan açmayın botu ve çocuk avutur gibi 3 gün 5 gün ekleme yaptım demeyin.Kolay gelsin.
Farklı bir tarayıcı ile dener misin hocam birde ytkazan.com yerine www.ytkazan.com olaarak girinizPeki hocam sorun neden kaynaklanıyo olabilir? giriş yapıyorum ekranın tamamı gelmiyor bile diğer internet sayfalarında sorun yok @Rigobert
edit
Onaylandı hayırlı olsun@Rigobert Hocam ödeme bildirimi yaptım bakarsanız bi.
Ortak bir havuzdan alındığı için arada beklemeler olabilir.@Rigobert videolar hızlı gidiyor güzel ama arada duruyor ve baya bir bekliyor. genel mi öyle sorun bende mi?
Ünlem Geç sıkıntısı yaşayan var mı arkadaşlar ?
Ünlem Geç sıkıntısı yaşayan var mı arkadaşlar ?
Aldiginiz hatalar nelerdir destek kisimindan yazar misinizÜnlem geç hala sıkıntılı.çalışmıyor.
Aldiginiz hatalar nelerdir destek kisimindan yazar misiniz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.