Ünlem geç sıkıntısı devam ediyor birkaç kişiyle daha konuştum onlarda geçemiyor birisi şu sistemle ilgilensin artık
Aynen hocam bot sorunlu suremin 10 günü boşa gitti...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ünlem geç sıkıntısı devam ediyor birkaç kişiyle daha konuştum onlarda geçemiyor birisi şu sistemle ilgilensin artık
Aynen hocam bot sorunlu suremin 10 günü boşa gitti...
İlgileniyoruz sistemle ancak Video kalitesini bozmadan ünlem geçmek istiyorum ben.Ünlem geç sıkıntısı devam ediyor birkaç kişiyle daha konuştum onlarda geçemiyor birisi şu sistemle ilgilensin artık
site üzerinden belirtebilirsiniz hocam süreleri ekleyeceğim bugün.hocam bir günlük deneme istiyorum @Rigobert
İlgileniyoruz sistemle ancak Video kalitesini bozmadan ünlem geçmek istiyorum ben.
BUgün 3 farklı yöntem daha ekleyeceğim. Ünlem geç 3-4-5 diye onlarla geçersiniz.
Sizlerden istediğim geçemediğiniz videoları destek kısımından bana yazmanızdır.
site üzerinden belirtebilirsiniz hocam süreleri ekleyeceğim bugün.
Diğer yöntemleri bekliyoruz![]()
1- 2 - 3 yöntemleri düzeltildi ve 4- 5 -6 eklendi.Videolari diyorsunuz hocam da hic birini geçmiyor.
Ben ünlem geç yapınca farklı kaydedilen videoların isimleri saçma sapan seyler oluyor bunu düzeltmenin bi yöntemi yok mu ?
Ayrıca @Rigobert "Geçersiz Proje kimliği" hatası alanlar için : Kanalınızda 2 saat üstü videolar ve 'ihtar varsa' 15dk üzeri video düzenlenmez
Hatalı Olan Videoların IDleri. Tekrar Deneyiniz
sürekli böyle hatalar var ünlem geçme de.
Kaçar video atıyorsunuz? Mailleri nasıl açıyorsunuz?Hocam son 2-3 günde açtığım tüm kanallar spmadan gitti.Bir bendemi oldu acaba bu sorun.
Üyelerimizin sıkça aldığı hata "Giriş yapılması gerekli" hatasıdır. Bunun sebebi ise alt kanal olması ve varsayılan kanal olarak seçilmiş olmasından kaynaklanmaktadır.hızlı yüklemede sıkıntı var yüklenmiyo...''ünlem geç ''te geçilmiyo
Kaçar video atıyorsunuz? Mailleri nasıl açıyorsunuz?
Üyelerimizin sıkça aldığı hata "Giriş yapılması gerekli" hatasıdır. Bunun sebebi ise alt kanal olması ve varsayılan kanal olarak seçilmiş olmasından kaynaklanmaktadır.
toplu yüklemede sıkıntı var hocam videolar tıkanıyo yüklemiyor kaç kere sıfırladığım halde
Yüklemeler için güzel bir uygulamayı aktif ettik.Videolar hala yüklenecek otomatik liste dün akşamdan beri 10 video oynadı sadece 2'şer dklık aralarla
Kuvvetli ihtimal olabilir hocam.Hocam android telefondan açıyorum kanalı ama o gün tüm kanallara aynı ip den giriş yapmıştım sanırım.nedeni bumu acaba ?
Kanallarimin hic biri alt kanal degildi bugünde botun son günü toplamda 20 gün ancak kullandim artik başka bot alacagim.Ayrıca dun maili yazdim hala destekten okunmamis ilgisizsiniz @Rigobert
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.