YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

daha once ekledıgımız kanalların takibi nasıl olacak ?

oto takipde sen ugraşmazsın hocam.a kaynagına yüklenen videoları otomatik olarak alıp,benin b kanalıma yükle diye talimat verirsin ve bot senin takip etmene gerek kalmadan alıp yükler kanalına.sen tektek o kanallara şu videolar yüklensin diye ugraşmazsın.

oto takipde sen ugraşmazsın hocam.a kaynagına yüklenen videoları otomatik olarak alıp,benin b kanalıma yükle diye talimat verirsin ve bot senin takip etmene gerek kalmadan alıp yükler kanalına.sen tektek o kanallara şu videolar yüklensin diye ugraşmazsın.

arkadaşlar atıyorum bende 30 tane youtube video url si var.
30 tanede kanal tanımladım.

nasıl 30 tane kanala bu elımdekı 30 tane videoyu 1 er tane yükleticem ? ( her kanal 1 video)
1 gunde max 10 kanala 1 er taneden 10 tane video yükliycek
3 günde işi bitircek. ?

böyle birşey varmı ?

onu bilemem.benim söyledigim genel olarak oto takibin mantıgı hocam,bütün botlar için geçerli olan sistem o şekilde işler.güncel olarak video yükleyen bi kanal var diyelim,onu takip etmekle ugraşmak istemiyorsan işte bu oto takibi kullanıyorsun onun için.hergün 10 kanala 1er tane videoyu manuel olarak atarsın zaten,oto takiplik bişeyi yok onun.

arkadaşlar atıyorum bende 30 tane youtube video url si var.
30 tanede kanal tanımladım.

nasıl 30 tane kanala bu elımdekı 30 tane videoyu 1 er tane yükleticem ? ( her kanal 1 video)
1 gunde max 10 kanala 1 er taneden 10 tane video yükliycek
3 günde işi bitircek. ?

böyle birşey varmı ?
Tam olarak anlayamadım ne yazıkki hocam.

30 video var. Her bir kanala tek video mu yükleteceksiniz?
ilk 10 kanala 10 tane video bugün
sonraki 10 kanala 10 tane video yarın şeklinde mi?

aynen 30 kanal 30 farklı video her 10 kanala 1 gunde 10 farklı vıdeo
3 gun sonra
30 kanalda farklı 1 er videodan 30 video

1 kanala 30 video değil 30 kanalın her birine farklı bir video. sistemdeki belirli videolar ?

tmm hocam hepsini 30 videoyu secersiniz 1 kanala secilen kanalı verdigim aralıgı girersiniz o aralıkla secilen kanala secilen video gunde 1 video olarak atar

30 kanalada aynı işlemi yaparsan gunde 30 tane videoyu 30 kanalına atar aydada 900 video yapar her kanalında 30 video olmuş olur , yapamzsan teamveiwerden yardımcı olurum

tmm hocam hepsini 30 videoyu secersiniz 1 kanala secilen kanalı verdigim aralıgı girersiniz o aralıkla secilen kanala secilen video gunde 1 video olarak atar

30 kanalada aynı işlemi yaparsan gunde 30 tane videoyu 30 kanalına atar aydada 900 video yapar her kanalında 30 video olmuş olur , yapamzsan teamveiwerden yardımcı olurum

her kanalında 30 video olmuş olur
ben bunu ıstemıyorum ıste.
ben vıdeoları tek tek renderla gecıyorum 1 kanala max bır vıdeo ıstıyorum.

Hocam bot token sistemiylemi çalışmakta bugüne kadar hiç kullanmadım ama bir iki gün içinde deneyeceğim inş.. Ayrıca videoları editleme limiti vb durumlar var mı? Ben ytkazanı hep masaüstü bir uygulama zannediyordum :) sanırım öyle bir durum yok konuda bununla ilgili bir durum göremedim.. En önemli unsursa dünya engelini geçebilmek için kendi çerçevemizi ekleme özelliği varmı yada bota entegre başka bir sistem..

Son düzenleme:
her kanalında 30 video olmuş olur
ben bunu ıstemıyorum ıste.
ben vıdeoları tek tek renderla gecıyorum 1 kanala max bır vıdeo ıstıyorum.

hocam o zaman tek link ile ekleyin, yada skypeden yasin hocam'a sorun

Hocam bot token sistemiylemi çalışmakta bugüne kadar hiç kullanmadım ama bir iki gün içinde deneyeceğim inş.. Ayrıca videoları editleme limiti vb durumlar var mı? Ben ytkazanı hep masaüstü bir uygulama zannediyordum :) sanırım öyle bir durum yok.. En önemli unsursa dünya engelini geçebilmek için kendi çerçevemizi ekleme özelliği varmı yada bota entegre başka bir sistem..

hocam token sistemi ile çalışmakta , şuanlık olarak kendi çercevenizi ekleyemiyorsunuz , ancak istediginiz boyutta kare sekilde renkli bir çerçeve yapabilirsiniz . istediginiz renk mevcut

hocam o zaman tek link ile ekleyin, yada skypeden yasin hocam'a sorun

hocam token sistemi ile çalışmakta , şuanlık olarak kendi çercevenizi ekleyemiyorsunuz , ancak istediginiz boyutta kare sekilde renkli bir çerçeve yapabilirsiniz . istediginiz renk mevcut
Peki Video yükleme hızı nasıl hocam.. Yada videoları engel geçmek için editledik diyelim editleme işlemleri uzun sürüyor mu? Ünlem sorunu yaşıyor musunuz? Hafta içinde deneyeceğim botu inş önden bi fikir edinelim.

Peki Video yükleme hızı nasıl hocam.. Yada videoları engel geçmek için editledik diyelim editleme işlemleri uzun sürüyor mu? Ünlem sorunu yaşıyor musunuz? Hafta içinde deneyeceğim botu inş önden bi fikir edinelim.

valla ben ugrasmıyorum render yapınca sıkıntı olmuyor partner calısıyorum zaten render yapmadıggımda eslesen felan verebiliyor kanallarda , süreye hic bakmadım ama gayet stabil bana gore veriyorum gunluk video limitimi giriyom takır takır indirip renderlayıp atıyor kanalları sonrasında takip ediyom

Deneme süreleri eklendi.

Türkiye lokasyon sunucular arıyorum şuanda Render kapasitelerii attırmak için.
İnşallah herşey sorunsuz sıkıntısız şekilde gidecek.

Olabildiğinde Yüklemeleri kısıtlamamaya çalışıyorum..

Kanal ekleme alanımızdaki alanlarıda değiştirip öyle çekecğeim. Sadece Token ile ekleme haline geçireceğim.

Kısa süreli bir taşıma işlemi yapılmakta. Site 15 DK sonra tekrar aktif hale gelecektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri