20 kanal gunlukmu aylıkmı eğer aylıksa biz zaten manuel olarak ayda 20 kanal açamazmıyız bota ne gerek var ?
Bota eklenen kanal sayisi 20 hocam , tekrardan kanallari silip eklene yapabiliyosunuz .
Dediginizin cevabi bu sanirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
20 kanal gunlukmu aylıkmı eğer aylıksa biz zaten manuel olarak ayda 20 kanal açamazmıyız bota ne gerek var ?
Bota eklenen kanal sayisi 20 hocam , tekrardan kanallari silip eklene yapabiliyosunuz .
Dediginizin cevabi bu sanirim
daha once ekledıgımız kanalların takibi nasıl olacak ?
oto takipde sen ugraşmazsın hocam.a kaynagına yüklenen videoları otomatik olarak alıp,benin b kanalıma yükle diye talimat verirsin ve bot senin takip etmene gerek kalmadan alıp yükler kanalına.sen tektek o kanallara şu videolar yüklensin diye ugraşmazsın.
Tam olarak anlayamadım ne yazıkki hocam.arkadaşlar atıyorum bende 30 tane youtube video url si var.
30 tanede kanal tanımladım.
nasıl 30 tane kanala bu elımdekı 30 tane videoyu 1 er tane yükleticem ? ( her kanal 1 video)
1 gunde max 10 kanala 1 er taneden 10 tane video yükliycek
3 günde işi bitircek. ?
böyle birşey varmı ?
Tam olarak anlayamadım ne yazıkki hocam.
30 video var. Her bir kanala tek video mu yükleteceksiniz?
ilk 10 kanala 10 tane video bugün
sonraki 10 kanala 10 tane video yarın şeklinde mi?
aynen 30 kanal 30 farklı video her 10 kanala 1 gunde 10 farklı vıdeo
3 gun sonra
30 kanalda farklı 1 er videodan 30 video
çok basit bi olay bu 3600x24=86400 video aralıgında video atsın dersiniz günde 1 video atar hocam bukadar kolay
1 kanala 30 video değil 30 kanalın her birine farklı bir video. sistemdeki belirli videolar ?
tmm hocam hepsini 30 videoyu secersiniz 1 kanala secilen kanalı verdigim aralıgı girersiniz o aralıkla secilen kanala secilen video gunde 1 video olarak atar
30 kanalada aynı işlemi yaparsan gunde 30 tane videoyu 30 kanalına atar aydada 900 video yapar her kanalında 30 video olmuş olur , yapamzsan teamveiwerden yardımcı olurum
Hocam bot token sistemiylemi çalışmakta bugüne kadar hiç kullanmadım ama bir iki gün içinde deneyeceğim inş.. Ayrıca videoları editleme limiti vb durumlar var mı? Ben ytkazanı hep masaüstü bir uygulama zannediyordumTam olarak anlayamadım ne yazıkki hocam.
30 video var. Her bir kanala tek video mu yükleteceksiniz?
ilk 10 kanala 10 tane video bugün
sonraki 10 kanala 10 tane video yarın şeklinde mi?
her kanalında 30 video olmuş olur
ben bunu ıstemıyorum ıste.
ben vıdeoları tek tek renderla gecıyorum 1 kanala max bır vıdeo ıstıyorum.
Hocam bot token sistemiylemi çalışmakta bugüne kadar hiç kullanmadım ama bir iki gün içinde deneyeceğim inş.. Ayrıca videoları editleme limiti vb durumlar var mı? Ben ytkazanı hep masaüstü bir uygulama zannediyordumsanırım öyle bir durum yok.. En önemli unsursa dünya engelini geçebilmek için kendi çerçevemizi ekleme özelliği varmı yada bota entegre başka bir sistem..
Peki Video yükleme hızı nasıl hocam.. Yada videoları engel geçmek için editledik diyelim editleme işlemleri uzun sürüyor mu? Ünlem sorunu yaşıyor musunuz? Hafta içinde deneyeceğim botu inş önden bi fikir edinelim.hocam o zaman tek link ile ekleyin, yada skypeden yasin hocam'a sorun
hocam token sistemi ile çalışmakta , şuanlık olarak kendi çercevenizi ekleyemiyorsunuz , ancak istediginiz boyutta kare sekilde renkli bir çerçeve yapabilirsiniz . istediginiz renk mevcut
Peki Video yükleme hızı nasıl hocam.. Yada videoları engel geçmek için editledik diyelim editleme işlemleri uzun sürüyor mu? Ünlem sorunu yaşıyor musunuz? Hafta içinde deneyeceğim botu inş önden bi fikir edinelim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.