YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

"Şuanda Yükleniyor" Hatamızı gidermek için gerekli çalışmalar yapıldı.

Şuanda sorunsuz şekilde yükletmeler başlatıldı ve sorun gözükmedi. Lütfen sorun ile karşılaşan olursa bize bir ulaşsın.

çalışmayan Haber sitelerinin botlarını düzelteceğiz.

Hocam hangi videoyu yüklemeye çalışsak youtube un device videosu çıkıyor ? Yoksa sorun sadece bendemi

Her videoda mı? yoksa sadece aramalarda en üstte çıkıyor onu mu diyorsunuz?

Hocam an itibariyle kanal takip programlarında ve sahip olduğum bir başka botta da kelime ile kanal ararken ya sadece yt support device kanalı çıkıyor ya da hiçbir kanal bulunamadı diyor. Genel bir sorun sanırım

Hocam an itibariyle kanal takip programlarında ve sahip olduğum bir başka botta da kelime ile kanal ararken ya sadece yt support device kanalı çıkıyor ya da hiçbir kanal bulunamadı diyor. Genel bir sorun sanırım
Bende öyle anladım denedim ama normal birşekilde çalışıyor youtube arama botu

Sabah bot aldım fakat 1 kanal bile açamadım. videolar havuzda bekliyor başka bişey yapmıyor..ne yükleniyor diyor ne de başka bişey...

K.adınız nedir hocam bir bakalım ya da destekten yazın oradan cevaplayayım

Site üzerinden destek bölümümüzü kullanırsanız çok daha kısa sürede cevap verebilirim hocam

Arkadaşlar Bu Botta Playlist (oynatma listesi ) indirme yerini bulamadım. kanalda 1500 tane video var ben sadece oynatma listesindeki 12 tane videoyu atmak istiyorum nasıl olacak ?

Son düzenleme:
API V2'nin devre dışı kalmasıyla birlikte Playlist bölümüde çalışmıyordu. onun içinde en geç yarın olacak şekilde sisteme eklenecektir.

Bunun dışında linkleri toplayabilirsiniz Tek Seferde 250 limitli Çoklu link ekleme alanımızdan da ekleyebilirsiniz. bu alanımızda limit yoktur.

Otomatik yükleme çalışmıyor [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION]
Skypten ulaşmaya çalıştım ama cevap gelmedi bir türlü.
otomatik olarak render yapıp kanalı takip etmiyor.

hafta sonu skype a fazla bakamadım maalesef hocam. Bottaki siteleri güncelleme yapıyorum. Bozuk botları onarıyorum

Hocam otomatik yüklemeler çalışmıyor.
Kanal takip sistemi çalışmıyor.

Eklediğim her kanala 1 2 video atıp bazen hiç atmadan kanalda sorun var ibaresi cıkarıyor kanalı silip tekrar tekrar ekliyorum sorun aynı tam 3 gündür hiçbir işlem yapamadım..

Sorun giderilmediği için 5 gündür tek bir işlem yapamadım bu sebeple botu artık kullanmama kararı aldım süresi olmasına ragmen

Sorun giderilmediği için 5 gündür tek bir işlem yapamadım bu sebeple botu artık kullanmama kararı aldım süresi olmasına ragmen

kullandığım bottan memnun olmadığım için bu botu deniycektim kullanılmıyormu
Otomatik yüklemeler yapılmakta.
[MENTION=10597]MPVH[/MENTION] isimli arkadaş ise Client(Proje) oluşturulmadığı için yükleme yapılmıyordu belli süre sonra hata veriyordu. Şimdi kendisine Client oluşturmasını önerdim Sorunu kalmayacaktır.

ünlemi daha önceden oldugu gibi yükledikten sonra video düzenleyiciden mi geçiyor yoksa yükleme esnasında render yapıp o şekilde mi geçiyor.

Sorun giderilmiş olup hesabıma 4 gün ek süre eklenmiştir. [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] arkadaşa ilgisi için teşekkürler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri