YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

kanal Düzenleyerek(Kanal Listesinden) mail ve şifrenizi ekleyebilirsiniz.

sacrifice959 kullanıcı adıyla yeni aldığım hesabın ödemesi geçildi hocam

Bota mail ve şifre mi verecez kanalların

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ödeme yapıldı. Süre uzatma bekleniyor.. [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] geceye aktif olur inşallah. :)

Bot güncellemesi ne zaman biter? Özgünleştirme sorunu var sanırım bu uzun zamandır varmı ve ne zaman sonra erecek bu sorun? Şuanda video yükleme yapılamıyor acaba youtubedaki yavaşlıktan mı yoksa botta yapılan güncellemeden mi? [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] ?

Son yaşadığım bot sorunlarından dolayı ytkazanı da denemek istedim. Botu alalı 3 gün oldu. 3 gündür süremiz gidiyor. Bot video falan yüklemiyor. Özgünleştirme yapmıyor. Halbuki client ve api kısmı biraz beni cezbetmişti ama yüklemedikten sonra nabalım dimi..

Arkadşlar güncelleme yaptığını söylemişler panelde. Güncelleme yapıyorsan ve güncelleme zamanı bot çalışmayacaksa o botu satmıcaksın o zaman kardeşim.. Destekten yazdık cevap yok. Yukarıda gördüğünüz gibi burayada cevap yazılmamış. :) Skyptan daha önce konuşmuşluğumuz var arkadaşla yazıp sorayım dedim. Ordan da cevap alamadım. :) Yani bot bitmiş okeye dönüyor bu şekilde satıyorsunuz hala helal olsun..

vıdeoyaptan sonra bide bunu deneyim demiştım suremın bıtmesını beklıyordum bu botta toplu vıdeo sınırı fılan yok dıye yorumun benı soğuttu :(

Skype üzerinden dnüş yapıldı. Şuanda sistem üzerinde değişiklikler yapıyoruz arkadaşlar Saat itibari ile bugün(Öğleden sonra) geçiş yapıyoruz sisteme.

Toplu video yüklemede limitimiz yoktur(Otomatik veya Manuel ikisinde de yoktur.).

Bir an önce geçiş yapmanızı bekliyorum yeni kanallar bağlıcam. İnşallah istediğim verimi alırım. Bu arada otomatik yükleme hala yavaş çalışıyor hocam..

ödeme yapıldı fakat bildirim yapılamıyor.. Ödeme bildirimi butonu çalışmıyor hocam.. Beklemedeyim.. iyi akşamlar...

ödeme yapıldı fakat bildirim yapılamıyor.. Ödeme bildirimi butonu çalışmıyor hocam.. Beklemedeyim.. iyi akşamlar...

Bot şuan yükleme yapmıyor keşke daha sonra alsaydın.. Günler boşa geçiyor.. Belki ek gün verirler diye düşünüyorum.. 3-4 gündür bot yatıyor. 2 kanal yapabildim 4 günde. Onlarında birisine hala video çekiliyor. :D

Bot şuan yükleme yapmıyor keşke daha sonra alsaydın.. Günler boşa geçiyor.. Belki ek gün verirler diye düşünüyorum.. 3-4 gündür bot yatıyor. 2 kanal yapabildim 4 günde. Onlarında birisine hala video çekiliyor. :D

böyle olduğunu bilmiyordum... 5 6 aydır uzaktım forumdan... bilseydim hiç almazdım... :( bildiğim kadarıyla ücret iadeside yapmıyorlar...

böyle olduğunu bilmiyordum... 5 6 aydır uzaktım forumdan... bilseydim hiç almazdım... :( bildiğim kadarıyla ücret iadeside yapmıyorlar...

Yapmıyorlarda şuan güncelleme yapıyorlarmış. Beklicez görücez bakalım.. Düzelirse kullanıcaz..
[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] Yasin hocam yenilikler güzel duruyor.. otomatik yüklemedeki sorunda şuan kalkmış gibi. Hayırlısı olsun..

Son düzenleme:
Sitemizdeki çalışma sona ermiştir arkadaşlar. Sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

Hocam eline sağlık yeni sistem gayet güzel stabil çalışıyor. özellikle video yükleme bölümündeki hızlı yüklemeler çok iyi olmuş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri