YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com V2/youtube Uploader/Video Yükleme Sınırlarına Takılma/Hediyeli/Yüksek Özellikli/All in One

Yasin kardeşimiz gene döktürüyor :)
Bu işi başladığımdan beri yasini tek geçiyorum yaklaşık 4 aydır müşterisiyim. Yeni gelen özelliklerlede kendini aşan bir sistem geliştirdi.. + Müşteri Desteği 10 numara. gece 4-5 de skypde yazıştığımız oluyor..

Yasin 1 numara.

Emeğine sağlık kardeşim. İnş Oto-Manuel de birleşince Çağ Atlıcaz Çağ :)

Cevap: YTKazan.com V2/youtube Uploader/Video Yükleme Sınırlarına Takılma/Hediyeli/Yüksek Özellikli/All in One

Arkadaşın Sistemi çok iyi herkese tavsiye ederim bu sistemi kullanan birçok kişi çok iyi kazançlar elde edeceğine inanıyorum. Teşekkürler Yasin

İlk çıktığı andan itibaren kullanan ve gelişimi takip eden birisi olarak kullanmayan çok şey kaybeder.Özellikle ultra çıktıktan sonra sadece kanal açıp diğer işlerine bakmanız yeterli.Aynı zamanda tabiri caiz ise adam gibi adam Rigobert kardeşim.Destek,sistem,kişilik dört dörtlük
Teşekkürler hocam

ben de 4 gözle ytkazan ultrayı bekliyorum. çıksın artık :)

Yasin işini ciddiye alarak yapıyor ilk çıktıgından beri kullanıyorum botlarını teknik destek mükemmel. Yeni botu dört gözle bekliyoruz.

1 Aylık Bot alındı.

Bot Süresi 1 aydaha uzatılmıştır.. Vazgeçemediğim tek bot, ve Yasin arkadaş gerçekten çok ilgili biri saolasun.

memnun kalmayan varmı?

1 yıla yakın zamandır bu işi yapmaktayım.konuya yazan arkadaşlar memnuniyetini dile getirmişler isterseniz deneme hesap vereyim size kendiniz görün kendiniz bakın hocam

deneme hesap istiyorum bende

Deneme hesap alıp kullandım ve botu beğendim hızlı bir şekilde yükleme yapıyor . Lakin beğenmediğim tek şey aynı anda 10 kanal bağlayabiliyor olabilmemiz . Ama bunuda kanalı silip yeni kanal ekleyip geçebiliriz tabi biraz uzun sürer :)
Botu tavsiye ederim almayı planlıyorum

hayırlı satışlar

Kanallarınızdaki Telifli videoları Sİlecek ve Para Kazanmayı Aktif edecek Masaüstü bot hazırdır arkadaşlar.
bu MASAÜSTÜ UYGULAMAYA SINIRSIZ KANALINIZI EKLEYEBİLİR TELİF KONTROLÜ İÇİN ZAMAN KAYBETMEZSİNİZ

Kanallarınızdaki Telifli videoları Sİlecek ve Para Kazanmayı Aktif edecek Masaüstü bot hazırdır arkadaşlar.
bu MASAÜSTÜ UYGULAMAYA SINIRSIZ KANALINIZI EKLEYEBİLİR TELİF KONTROLÜ İÇİN ZAMAN KAYBETMEZSİNİZ

elinize saglık ve hayırlı olsun diyelim.

masaüstü uygulamasına sınırsız kanal eklenmesini ben önermiştim bu arada ;) dikkate aldığınız için teşekkürler

Kaç ayda oldu bilmiyorum ama uzun zamandır kullanmaktayım ve kazancımın artışında çok önemli bir yeri oldu. @Rigobert hocam 7/24 ulaşılabilir olması da işin ayrı bir boyutu. Eleştirilere açık ve her an destek sunan bir arkadaşım. Forumda kazanmış olduğum arkadaşlarımdan birisi :) TEŞEKKÜRLER...

Telifli videolar çok sıkıntı yapıyor.

Teşekkür ederim mustafa(sifirdb) kardeşim yorumun için.
YTKazan Ultra Botları geçirme işlemi Tamamlanmak üzere

Maalesef biz Türkler Uzun yazı görünce okumaktan korkuyoruz ki botun özelliklerini ilk sayfada belirtmeme rağmen pek kişi tarafından bilinmemekte. okunmakta tenezzül dahi edilmemektedir.

Bende artık konu altında Mesaj olarak botun özelliklerini anlatacak bir resimler paylaşacağım. En mantıklısı bu şekilde gözükmektedir.

iyi geceler

hocam bana faceden ulaşabilir misin

facebook adresi

metin.alaca1

[email protected] buyurun hocam skypeden görüşelim.

Başka yerde olupta bizde olmayan Özellik yok diyebilir. Ben dürüst bir satıcıyım ve ürünümde Olmayan bir Özelliği BOTUMUN ÖZELLİKLERİNDE GÖSTERMEM. Ne var ise onu gösteriririm. Piyasadeki en iyi bot Ytkazan botudur.

skype kullanmıyorum onun için face demiştim. size mesajda attım ama yanıt gelmedi daha

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri