YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

ben bi eleştiri yapıcam bot hakkında
Arayüz sayfası hiç güzel olmamış biraz daha çekici olabilirdi bende insanalr siteye girince ben bu botu almalıyım demeli gerçi diyceksiniz bize arayüz lazım değil özellik lazım diye ama ben takıldım arayüze işte ama yi,nede botun özellikleri beni cezbettim özellikle sınırsız yükeleme özelliği birde botu nasıl alacagımı bir bilebilsem
Bu genel oılarak özellikleri tanıtayım dedim ancak "Botu bilmeyenler" için okuması eziyet olarak gözüktüğünü anladım. arayüz için çalşmalarımız devam ediyor şuanda.anasayfadan üye olunabilinecek şekilde bir tasarım çalışmamız vardır. dilerseniz buradan bir deneme üyeliği verebilirim

---------- Mesaj saat 23:08:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:06:05 civarında gönderildi. ----------

Bugün ikinci üyeliğimi aldım
yasine böyle bir bot yaptığı için kendisine nekadar tşk etsem az
2 3 gün önce ismini vermek istemiyorum masaüstü bir botla vds aldım toplamda 80 TL ye aldım 800 video basıyodum 400 çekiyodu 400 çekemiyodu resmen saçmalıktı
bana bu sorunun youtubeden kaynaklı olduğunu söylediler, resmen saçmalık
sonunda bu botu ve vds yi 40 TL ye satarak 40 TL zararla kapattım
neyse beni bilenler bilir ben ekmeğimin peşindeyim
kimseyi kötüleme niyetinde değilim,
ytkazanı daha bir ömür boyu kullanacağım
şuanda mart ayı kazancı olarak
birinci adsensemde 7500 TL
ikinci adsensemde 1800 TL
üçüncü adsensemde 400 TL
dördüncü adsensemde 130 TL
beşinci adsensemde 70 TL var
bunları tamamen ytkazana borçluyum

Alllah çok daha fazlasını kazandırmayı nasip etsin inşallah

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

deneme üyeliği mümkünse alabilirmiyim

Bir adet büyük paket alınmıştır.Arkadaş çok ilgili botun da yaptıkları malum zaten :)

Deneme üyeliği alabilir miyim acaba?

@furkan ;
adaş allah daha çok versin bol kazançlar,
ancak bu kadar adsense'nin kontrolünü nasıl yürütüyorsun acaba?
Bu arada deneme hesabı aldım, sistem gayet iyi işliyor, tavsiye ederim.

Bakıyorum ona hocam ama mail adresiniz gerekli. sorunun tam olarak ne olduğunu anlayabilmemiz adına

teşekkürler düzeldi

Deneme üyeliği alabilir miyim acaba?

deneme üyeliği mümkünse alabilirmiyim
Deneme Üyelikleriniz Gönderilmiştir.

teşekkürler düzeldi
Güle Güle kullanın hocam. Daha da iyi olacaktır.

@furkan ;
adaş allah daha çok versin bol kazançlar,
ancak bu kadar adsense'nin kontrolünü nasıl yürütüyorsun acaba?
Bu arada deneme hesabı aldım, sistem gayet iyi işliyor, tavsiye ederim.
Yorumunuz için teşekkürler yakın zamanda çalışırız umarım. tavsiyeleriniz olursa dinlemekten isterim..

Bir adet büyük paket alınmıştır.Arkadaş çok ilgili botun da yaptıkları malum zaten :)

Hayırlı olsun hocam. Katbekat fazlasını kazanırsınız umarım.

Deneme Üyelik alabilir miyim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ana Mesajda güncelleme yapılmıştır.

17-) İsteyen Müşterilerimize Sınırsız Kanal Eklemeli masaüstü telif silme ve para kazanma açma uygulaması Bedava

18-) İsteyen Müşterilerimize Sınırsız Kanal Eklemeli web tabanlı KANAL TAKİP(izlenme,abone,video sayısı) uygulaması Bedava

19-) Üstelik henüz Kazanç Sağlayamamış bir çok arkadaşımızı düşünerek 10 TL'lik Paket açmış bulunmaktayız.

20-) "Özel bot" olarak yazdıracağınız botlar yalnızca sizin üyelik panelinizce gözükecek olup diğer müşterilerimiz tarafından kullanılamayacaktır.

Deneme üyeliği alabilirmiyim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deneme üyeliği alabilirmiyim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deneme hesabınız Gönderilmiştir.

Artık Siteye Online Destek Bölümü eklenmiştir.
Sormak istediğiniz bir sorun aksaklık var ise Beklemeden, ulaşma sorunu olmadan Site üzerinden Belirtebilirsiniz.

Herşey En iyi bot ytkazan içindir. Özelliklerini Full+Full+Sınırsız yapmak için uğraşıyoruz.

Lütfen isteklerinizi bize iletiniz.

ünlem sorununa çözüm bulabildiniz mi botta ?

ünlem sorununa çözüm bulabildiniz mi botta ?
her attığınızın $ yanmayacağı gerçek.
Tüm üyelerimin yüklediği videoların $ ! oranınıda belirtmeyeceğim. Genelleme yaparak yanıltmak saçma olur. öyle düşüyorum.

Videoyu atarken videoda düzenleme yaparsanız Rahat şekilde ! i geçebilrisiniz.
unlem-eslesengecme.jpg

Merhaba hocam geriye dönük tarama özelliğini entegre edebilirsen 10 numara olur x kanalındaki daha önce eklenmiş en yeni 1000 videoyu bizim kanala kopyalasa YTkazandaki oto hesap yönetim gibi fakat yeni eklenenleri değil daha önce eklenmiş 1000 videoyu çekme özelliği yapabilirsen iyi olur hocam.

Merhaba hocam geriye dönük tarama özelliğini entegre edebilirsen 10 numara olur x kanalındaki daha önce eklenmiş en yeni 1000 videoyu bizim kanala kopyalasa YTkazandaki oto hesap yönetim gibi fakat yeni eklenenleri değil daha önce eklenmiş 1000 videoyu çekme özelliği yapabilirsen iyi olur hocam.

Merhaba

oto Hesap bölümünde değil hocam ama Video ara bölümündeki "Youtube Kanal Çekme" botu ile bu dediğiniz yapılabilinir.

Tek seferde kanaldan geçmişe dönük 1000 video
Tek seferde arama yaparak 500 videoyu çektirebilirsin

vakıfbank hesabına aktarım yapıldı aktifleştirirsen ve +gun verirsen sevinirim :) iyi calısmalar...

vakıfbank hesabına aktarım yapıldı aktifleştirirsen ve +gun verirsen sevinirim :) iyi calısmalar...
sende sınırlarından kurtuldun hocam. :)

Aktif edildi 1 ay uzattım süreyi Hayırlı olsun Bol kazançlar dilerim.

Otomatik Yükleme Talimatı verilen botlar arasındaki Reuters ve Spiegel botları Düzeltilmiştir.

Kusura bakmayınız yüzlerce bot olunca ve ( tek tek / toplu yükleme / otomatik yükleme ) emri gibi bir detaylı özellikleri olunca sorunları farketmek biraz zaman alabiliyor.

şuanda botlardaki sorun giderilmiştir.

site de yavaşlık mı var yoksa bende mi sorun var?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri