Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!
---------- Mesaj saat 23:08:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:06:05 civarında gönderildi. ----------
Alllah çok daha fazlasını kazandırmayı nasip etsin inşallah
Bu genel oılarak özellikleri tanıtayım dedim ancak "Botu bilmeyenler" için okuması eziyet olarak gözüktüğünü anladım. arayüz için çalşmalarımız devam ediyor şuanda.anasayfadan üye olunabilinecek şekilde bir tasarım çalışmamız vardır. dilerseniz buradan bir deneme üyeliği verebilirimben bi eleştiri yapıcam bot hakkında
Arayüz sayfası hiç güzel olmamış biraz daha çekici olabilirdi bende insanalr siteye girince ben bu botu almalıyım demeli gerçi diyceksiniz bize arayüz lazım değil özellik lazım diye ama ben takıldım arayüze işte ama yi,nede botun özellikleri beni cezbettim özellikle sınırsız yükeleme özelliği birde botu nasıl alacagımı bir bilebilsem
---------- Mesaj saat 23:08:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:06:05 civarında gönderildi. ----------
Bugün ikinci üyeliğimi aldım
yasine böyle bir bot yaptığı için kendisine nekadar tşk etsem az
2 3 gün önce ismini vermek istemiyorum masaüstü bir botla vds aldım toplamda 80 TL ye aldım 800 video basıyodum 400 çekiyodu 400 çekemiyodu resmen saçmalıktı
bana bu sorunun youtubeden kaynaklı olduğunu söylediler, resmen saçmalık
sonunda bu botu ve vds yi 40 TL ye satarak 40 TL zararla kapattım
neyse beni bilenler bilir ben ekmeğimin peşindeyim
kimseyi kötüleme niyetinde değilim,
ytkazanı daha bir ömür boyu kullanacağım
şuanda mart ayı kazancı olarak
birinci adsensemde 7500 TL
ikinci adsensemde 1800 TL
üçüncü adsensemde 400 TL
dördüncü adsensemde 130 TL
beşinci adsensemde 70 TL var
bunları tamamen ytkazana borçluyum