YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Şikayetleri saygılı bildirelim bot sahibi arkadaşa.Bu şekilde hiç bir şey yürümez.Rica ediyorum arkadaşlar.Sorunlarla ilgili destek almaya çalışın zaten bir problem varsa para iadenizi yapacaktır [MENTION=705]Rigobert[/MENTION]

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Evet bot bu aralar sıkıntılı bende bugün süremi dondurmak istedim skype dan yazdım bot düzelene kadar online olunca zaten arkadaş gerekeni yapacaktır.

Para İade şimdi geldi. Botu doğru düzgün kullanamama rağmen paranın tamamı iade edilmesi 3 haftalık iade edildi bu da nasıl oluyorsa artık prensibi iade etmemekmiş fakat insanlık edip iade etmişmiş.:D

Bu botu alacak arkadaşlar bir kez daha düşünsün diyorum başka da bir şey demiyorum.:mad:

Zamanını çalmakmışmış yapma ya sinir etmekmişmiş arkadaş sorunu çözemiyorsun bi de üste çıkıyorsun ! Vallahi pes diyorum başka bir şey demiyorum !:mad:

Vallahi ben helal olsun dedim hakkım varsa eğer ama haram olsun ! Şu laflara bak !

Para İade şimdi geldi. Botu doğru düzgün kullanamama rağmen paranın tamamı iade edilmesi 3 haftalık iade edildi bu da nasıl oluyorsa artık prensibi iade etmemekmiş fakat insanlık edip iade etmişmiş.:D

Bu botu alacak arkadaşlar bir kez daha düşünsün diyorum başka da bir şey demiyorum.:mad:

Arkadas para iadesi yapmis. Konusma uslubunuza dikkat edin. Bircok insan ayni botu kullaniyor.

Arkadas para iadesi yapmis. Konusma uslubunuza dikkat edin. Bircok insan ayni botu kullaniyor.

kullanabiliyor yani ;)

Demek bir tek ben kullanamıyorum :D

Neyse bu konuya son mesajımdır.

Artık beni ilgilendirmez ytkazan.

youtube kanal çekimine tıkladım 600 video çekmek istedim 10 dakikadır sayfa yükleniyor kaç dakikada buluyor 600 videoyu ?

Listeye Alınarak Otomatik yükleme talimatı verilmiş videoların Otomatik yüklenecek listesinden çıkartılma sorununu düzelttim. Sistem videonuzu yükleyemezse Tekrar tekrar deneyecek.

Video Upload sayfasını değiştireceğim. Daha az detaylar ile Sayfa Kasma işlemini kaldıracağım. Çok fazla detayları tek sayfada gösterek düzeltmeniz için yapmıştım ancak çok video olunca sayfalar tıkanmakta. müşteriler yavaş olarak görmekte.

Kanal Çekme Botu ise, Videoların ORJİNAL etiketlerini Tek tek çektiğinden dolayı uzun sürebilir. şimdi o kısıma iki seçenek ekleyeceğim
a - ) Orjinal Etiketleri Çek ( 600 video çekimi 10 dakika civarı sürer)
b - ) Açıklama ve Başlıktan Etiket oluştur. (600 video çekimi 1dk civarı sürer )

Listeye Alınarak Otomatik yükleme talimatı verilmiş videoların Otomatik yüklenecek listesinden çıkartılma sorununu düzelttim. Sistem videonuzu yükleyemezse Tekrar tekrar deneyecek.

Video Upload sayfasını değiştireceğim. Daha az detaylar ile Sayfa Kasma işlemini kaldıracağım. Çok fazla detayları tek sayfada gösterek düzeltmeniz için yapmıştım ancak çok video olunca sayfalar tıkanmakta. müşteriler yavaş olarak görmekte.

Kanal Çekme Botu ise, Videoların ORJİNAL etiketlerini Tek tek çektiğinden dolayı uzun sürebilir. şimdi o kısıma iki seçenek ekleyeceğim
a - ) Orjinal Etiketleri Çek ( 600 video çekimi 10 dakika civarı sürer)
b - ) Açıklama ve Başlıktan Etiket oluştur. (600 video çekimi 1dk civarı sürer )

çok iyi olur birde bazı videoları özgünleştirmiyo o neden olabiliyo ?

çok iyi olur birde bazı videoları özgünleştirmiyo o neden olabiliyo ?

Başlığına göre özgünleştirme yaptırtmaktayız. Başlıktan ötürü sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Başlığına göre özgünleştirme yaptırtmaktayız. Başlıktan ötürü sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Hocam bide dailmotion botunu kontrol edermisiniz. Youtube to Youtube yaparken çok hızlı ancak dailmotiondan aynı videoyu çekmeye çalışınca (ortalama 30mb) neredeyse her video 15-20 dakikada çekiliyor.

Not: Şikayet etmiyorum eliniz değmişken bi iyileştirme çalışması yapılsa güzel olur.

ben bütün videolarımı tek tıkla üstüne yaz sistemiyle ünlemden geçirim tek tıkla orjinale düştüremezmiyim ?

Aykut4 Video IDLerini ver

bu çalışmıyor çünkü

Hocam bide dailmotion botunu kontrol edermisiniz. Youtube to Youtube yaparken çok hızlı ancak dailmotiondan aynı videoyu çekmeye çalışınca (ortalama 30mb) neredeyse her video 15-20 dakikada çekiliyor.

Not: Şikayet etmiyorum eliniz değmişken bi iyileştirme çalışması yapılsa güzel olur.
baktım hocam ama dailymotiondan curl ile video indirirken ne yazıkki youtube kadar hızlı olmuyor. Dailymotion un verdiği koyduğu bir sınır o ne yazıkki.

ben bütün videolarımı tek tıkla üstüne yaz sistemiyle ünlemden geçirim tek tıkla orjinale düştüremezmiyim ?

Aykut4 Video IDLerini ver

bu çalışmıyor çünkü

şuanda o kısımı güncellemekteyim hocam. işinizi çok daha kolaylaştıracak bir şekile sokmaktayım

Hocam su kanal cekince sunucu yanit vermiyor hatasinida cozerseniz cok iyi olur birde bot artik videolari daha hizli yuklerse guzel olur.

videolar yavaş yükleniyor, çözerseniz çok sevinirim..

baktım hocam ama dailymotiondan curl ile video indirirken ne yazıkki youtube kadar hızlı olmuyor. Dailymotion un verdiği koyduğu bir sınır o ne yazıkki.

şuanda o kısımı güncellemekteyim hocam. işinizi çok daha kolaylaştıracak bir şekile sokmaktayım

Hocam bana ne zaman yardımcı olmayı düşünüyorsunuz.. Destek açtım, skypeden yazdım daha ne yapmam gerekiyor sizin bot da kanallarımın şifrelerini görmek istiyorum, yanlışlıkla 2 kanalımın şifresini sildim sizde masaüstü yazılımı varmış o gösteriyormuş, bide burdan yazıyım belki işe yarar.

Güncellemeler tamamlanmak üzre arkadaşlar şimdi elimde sorunlu kanal kalmadı. Sorun yaşayan arkadaşlar bana 4-5 tane kanal verirse son kontrolleri yaparak kanalları tekrardan kendilerine vereceğim.

YTKazan TOKEN ALMA ANLATIMI. - YouTube

TOKEN Almayı anlattım. Sorunlu - Token alınmamış kanallarınızda uygulayarak Sorunları 0 a indirgeyebilirsiniz.

Diğer Güncellemelere devam etmekteyim. Onlarıda hallediyorum

Satılık 23 günlük VDS+3 aylık YTPRO bot.
ben kullanamadım. ilgilenen arkadaşa hesaplı uygun fiyata vereceğim. ikisinin toplamı 46 TL.
Ben 30 TL ye veriyorum. Yanında zapmakara.com sitesinide veriyorum.
3 aylık bot tarafından hosting vardır. 1 yıllık domaini vardır.
site bilgileri ile birlikte teslim edilecektir.

[MENTION=4288]ilkerrrrr34[/MENTION] yanlış yazıyorsunuz hocam
ü

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri