YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Hocam skypden ayzdım bakın bi

baba istersen yükleme hızını onda birine düşür ama artık şu yüklemelerin ortasındayken giriş bilgilerinde sorun var uyarısı gelmesine bi son ver ya ! şimdi hangi video nereye arap saçı gibi durum oluyor böyle.

sabahtandır 3.kez yaşadım bunu..ilk uyarıda yazmıyorum...

"Otomatik site / kanal takip" kısımında sorun var diyebilri doğru çünki oradaki mükerrer yüklemeyi bitirmek için çalışma yapıyordum. şuandaki testlerimden yola çıkarsak artık m

yaşamadım 1-2 kanalım tek gitti ancak arkadaşın deneme sürümü diye bişey varken kendisinin test etmesi daha mantıklı olur diye yazdım öyle.
tamamdır hocam. sizin gibi bir iki kanalı kapanan müşterilerimden kanal aldım bende onlarda deneme yapıyorum henüz kapanma yaşamadım.
Mail attım dönüş bekleniyor
Mail gelmedi hocam mail adresiniz nedir ?

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

hayır ben otomatik site kanal takip bölümünü kullanmıyorum
video ara kısmından , otomatik yükleyi kullanıyorum..bi nevi ben yokken yükleme yani.

video ara kısmından , otomatik yükleyi kullanıyorum..bi nevi ben yokken yükleme yani.

neyse şöyle bi çözüm buldum kendimce.
yüklenecek kanalı açıp , youtube kanal ekle bölümünden sadece izin ver e basıyorum.kanal listesinden ilgili kanala girip düzenle-göster deyip sorun var yazısını sorun yok deyip kaydediyorum.video yükleme listesine gelip videolar hangi numara aralıklarındaysa anasayfadan onları girip ben yokken yükle diyorum.ve atmaya kaldığı yerden devam ediyor.

tabi bu iş bize kalmasa daha güzel olur hocam...

Tamamdır hocam Şuandan itibaren otomatik site / kanall takip bölümünden, MÜkerrer yükleme olmayacak ve Sorun Var olarak işaretlemeyecek hocam.
Diğer yükleme noktalarınıda aktif ederek listede yüklenmeyi bekleyen videoları da yükleteceğiz.

neyse şöyle bi çözüm buldum kendimce.
yüklenecek kanalı açıp , youtube kanal ekle bölümünden sadece izin ver e basıyorum.kanal listesinden ilgili kanala girip düzenle-göster deyip sorun var yazısını sorun yok deyip kaydediyorum.video yükleme listesine gelip videolar hangi numara aralıklarındaysa anasayfadan onları girip ben yokken yükle diyorum.ve atmaya kaldığı yerden devam ediyor.

tabi bu iş bize kalmasa daha güzel olur hocam...

aynen artık sorunlu diye işaretlemeyeceği için devam edecektir.

Hocam skypdeyn denem hesabı istedım kadı sıfre vs verdım ahala kayıt yapmamıssınız :D

beyler yt kazanda kanalların kapanması gibi bi durum söz konusunu disabled olayları var mı ?

gmail inizi kontrol edebilirmisiniz

Arkadaşlar YTKazan karışık gelebilir, normaldir bir çok arkadaş diğer bottan buraya geçmekte, Bir müşterimin Tabiri ile "xx botu bakkal, ytkazan market" bu nedenle karışık, büyük gelebilir.

Deneme hesabınızda her özelliği kullanırsanız 1 kazanıyorsanız 5 kazanırsınız olay bu kadar basit :)

video kırpmayı ilk kez deneyeceğim de toplu emirlerde mesela üstten kesmek için %10 ,%20 , %30 fln gibi değerlerde kesmek için neler giriyoruz oraya , bilgisi olan ?

video kırpmayı ilk kez deneyeceğim de toplu emirlerde mesela üstten kesmek için %10 ,%20 , %30 fln gibi değerlerde kesmek için neler giriyoruz oraya , bilgisi olan ?
Pixel girmeniz gerekiyor.

Videonun kalitesi == pixeli demektir.
360p ise 360 pixeldir. ona göre 100 yazarsınız. 260p kalır getriye ytye 240p olarak yükler.

kesim işlemleri % değil, pixel üzerinden yapılmaktadır.

adamlar token işine yeni geçiyor, siz sisteminizi sorunlardan önce token sistemine geçirdiğiniz için teşekkür ederim [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION]

yenilikler için daha detaylı açıklama yapmanızı öneriyorum. hep yetersiz anlatımlar.

şimdi çekeceğim kanala baktım dakimisi 240p , kimisi 480 , kimisi de 144p
bu durumda napacağım ben ?

hepsinten tek seferde eşit bir oran kestiremeyiz.
en büyük 480p ise 80px kestirmenizi tavsiye ederim en azından izlenecek durumda olur.

yaklaşım 20 gün önce almıştım ve ama tam oalrak kullanmak nasip olmamıştı şimdi kullanmak istedim ama panel açılışı çok yavaş...

arada saldırı almaktayız o ana denk geldiyseniz olabilir. Firefox kulanın birde hocam

arada saldırı almaktayız o ana denk geldiyseniz olabilir. Firefox kulanın birde hocam

Hocam Youtube kanal çekiminde sıkıntı var çekmiyor 2 kanal çektim sonra çekmedi.VDSdende denedim kendi pcmdede denedim gene aynı 3 farklı tarayıcıdada aynı sorun var.Sunucu yanıt vermiyor diyor takılıyor.Düzeltebilirmisiniz lütfen?

Hocam Youtube kanal çekiminde sıkıntı var çekmiyor 2 kanal çektim sonra çekmedi.VDSdende denedim kendi pcmdede denedim gene aynı 3 farklı tarayıcıdada aynı sorun var.Sunucu yanıt vermiyor diyor takılıyor.Düzeltebilirmisiniz lütfen?
500 videoyu 2 dakikada ekrana bastı hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri