YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Hocam son sorum :)
Ben şurayı anamadım:
işlem:
Kopyası oluştur
Üzerine yaz

Kopyası oluştur ve üzerine yaz ne demek botta?
Yasin ustaya mesaj attım fakat kendisi offline
üzerine yaz aynı video üstünde işlem yapar
kopyasını oluştur işlemi ,videonun kopyasını oluşturur onun üstünde yapar...
videonun para kazanmasını açmadan yapıyorsan üzerine yazı kullanacaksın.
unutup da para kazanmasını açıp da ünleme düşürdüğün video varsa ünlemden kurtulmayacağı için kopyası oluşturur yöntemiyle açarsın.

Hocam vk.com'dan video çekeyim dedim hata veriyor sistem

Kod:
Parse error: syntax error, unexpected '<' in C:\AppServ\www\charisma\modules\video_search.php(43) : eval()'d code on line 64
Hata bu, linkte bu;

Kod:
http://vk.com/video_ext.php?oid=248810930&id=168320898&hash=a43d8a43da651b06&hd=1
link orda yazdığın gibi ama hata verdi
VK botu düzeltildi.
hocam geçdikde ne oldu kapattılar. kapnamamaya bir çare bulun hevesle botlardan bunu bekliyoruz eminim bütün arkadaşlarda aynı fikirdedir.
hocam bizim sistemimizde toplu kapanmayı 2 arkadaş yaşadı sadece. Bende denemelerimde 15 Kanal üzerinde 2 kanalım kapandı. Çokça yapılan yüklemelerde kanalların kapandığını gördüm. Aralıklarla yüklemelerde video sayısı kaale alınmaksızın kanal ayakta durmaktadır. https://www.youtube.com/channel/UCPvsxsJprLJZwwtpoM8dcgA Kendi kanalımdı. Alt kanaldır.
Bot sisteminiz cok yavaş çalışıyor. Mailden yazdım cevap vermediniz. Sabah zor bela video attığım kanalıma az önce video yüklemeye çalıştığımda sorunlu kanal diyor lütfen yardımcı olabilirmisiniz?
Sorunlu kanal diyorsa eğer hocam Kanal Listesi Bölümünden kanalınızı düzenleyerek Sorun Var yazan kısımları Sorun Yok olarak değiştirmeniz ve kaydetmeniz gerekyior. tekrardan yükleme yapabilirsiniz.

Eğer sistem sorun var dediyse Büyük ihtimalle hesabınızda sorun vardır bilgilerinizi tekrardan bir gözden geçirin hocam
hocam video yükleme hızı çok düşük. listemde 361 video saatlerdir duruyor. otomatik yükleme talimatı verili hepsinde.
Yükleme hızını yaptığım testlerden ötürü ben düşürmüştüm arkadaşlar. Tekrardan aktif ediyorum yüklemeleri hızlı şekilde bitirecektir sistem.

Arkadaşlar yeni sistemin uygulamasnı yaptım videoyapta fakat en üstteki api bölümünde bir ap numarası vardı Tek client Id ve Tek Cliend Screen bölümlerini oluşturup kaydettim. Videoyapa ilk girdiğimde bulunan apiyi değişiricekmiyiz orasını anlamadım yeni api oluşturma bölümüne girdim ama eski sistem değişmiş anlamadım hiç bişey. Biri yardım edebilirmi.

Arkadaşlar yeni sistemin uygulamasnı yaptım videoyapta fakat en üstteki api bölümünde bir ap numarası vardı Tek client Id ve Tek Cliend Screen bölümlerini oluşturup kaydettim. Videoyapa ilk girdiğimde bulunan apiyi değişiricekmiyiz orasını anlamadım yeni api oluşturma bölümüne girdim ama eski sistem değişmiş anlamadım hiç bişey. Biri yardım edebilirmi.

Yanlış yerdesin dostum ;)

hocam önceden sizin müşterinizdim fakat gördüğüm kadarıyla bot baya bir değişmiş.
deneme süresi alabilir miyim?
ayrıca aylık paket ile süper paket arasındaki fark 25 kanal - 20 kanal ve 3ay - 1ay olması mı sadece başka farkı var mı?

Hocam aynı videoyu 10 kez bazen 15 er kez yüklemeye çalışıyor.
Toplu video yükleme yerinde 2 gündür bu sıkkıntı var.
Dün mesaja atmıştım. Lütfen artık bir çare bulunsun.
Elle yüklemedede çift çift atıyor videoları.

hocam bir de şu yükleme hızı işine baksanız öyle bekliyorum yüklenecek diye.

Hocam ort kac video eklesem kanal kapanmaz otomatik yuklemede ? birde gecen skypeden mail yollayacaktiniz pm bekliyorum sizden.

Hocam süre verseniz çalışmalarımız şu kadar süre içerisinde bitecek diye?

Bizde kendimizi ona göre ayarlarız. Böyle sadece bekliyoruz.

Hocam süre verseniz çalışmalarımız şu kadar süre içerisinde bitecek diye?

Bizde kendimizi ona göre ayarlarız. Böyle sadece bekliyoruz.

Hocam aynı videoyu 10 kez bazen 15 er kez yüklemeye çalışıyor.
Toplu video yükleme yerinde 2 gündür bu sıkkıntı var.
Dün mesaja atmıştım. Lütfen artık bir çare bulunsun.
Elle yüklemedede çift çift atıyor videoları.
Upload sayfasını maalesef eski haline almak zorunda kaldım arkadaşlar. Şuanda mükerrer yükleme olmamakta.

Hocam ort kac video eklesem kanal kapanmaz otomatik yuklemede ? birde gecen skypeden mail yollayacaktiniz pm bekliyorum sizden.
hocam kanal başına 4 Dk limit koymayı düşünüyorum. o seçeneği aktif edeceğim tabi. en az 4dk olmak suretle kanallarıma birşey olmadığını gördüm.
hocam bir de şu yükleme hızı işine baksanız öyle bekliyorum yüklenecek diye.
hocam sizin videolarda hep hata görüyorum. kanalınıza normal olarak video yüklemeyi dener misiniz? sanıyorum ki tokende hata yapmışsınız.
hocam önceden sizin müşterinizdim fakat gördüğüm kadarıyla bot baya bir değişmiş.
deneme süresi alabilir miyim?
ayrıca aylık paket ile süper paket arasındaki fark 25 kanal - 20 kanal ve 3ay - 1ay olması mı sadece başka farkı var mı?
Gönderiyorum hocam deneme hesabınızı skype üzerinden.

hocam sizin videolarda hep hata görüyorum. kanalınıza normal olarak video yüklemeyi dener misiniz? sanıyorum ki tokende hata yapmışsınız.

hocam tokende problem olsa hiç yüklemez yanılıyor muyum? yüklüyor ama çok yavaş. 1-2 saat uyudum kalktım 90 video yüklemiş. hocam ilgilenirseniz çok mutlu olacağım. hayırlı akşamlar...

dün akşamdan beri bende upload sayfasından memnun değilim. video yükleyemiyorum. 10-15 video yüklüyo sonra hata veriyo yüklemeyi kesiyo. yüklediği 10-15 video da mükerrer yani 3lü 4 lü yüklüyo aynı videoyu. şimdi tekrar denedim hala bu sorun devam etmekte .
çalışma varsa söyleyebilirmisiniz hocam yükleme yapmıyalım bekliyelim düzelmesini

şuanda aşağıdaki hatayı vermekte.

Youtube Api v3 kullanıldı.
An client error occurred: Failed to start the resumable upload

Video Youtub 'a Yüklenemedi

birde bu hatayı ..

Warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for C:\\AppServ\\www\\charisma\\videos\\2139892.mp4_13351.mp4 in C:\AppServ\www\charisma\upload.php on line 639

Warning: fopen(C:\\AppServ\\www\\charisma\\videos\\2139892.mp4_13351.mp4) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in C:\AppServ\www\charisma\upload.php on line 645

Warning: feof(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\AppServ\www\charisma\upload.php on line 646

Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\AppServ\www\charisma\upload.php on line 647

An client error occurred: Error calling PUT https://www.googleapis.com/upload/y...Nkf5-X3bHt0K4Z-NucvFYG3KcR6KrLSRgtJMCsQdgn1w: (400) Invalid Upload Request

Son düzenleme:
hocam tokende problem olsa hiç yüklemez yanılıyor muyum? yüklüyor ama çok yavaş. 1-2 saat uyudum kalktım 90 video yüklemiş. hocam ilgilenirseniz çok mutlu olacağım. hayırlı akşamlar...
yüklenmeyenlerin etiketlerinde problem var. oradaki kriteleri ve düzeltmeleri yapacağım
dün akşamdan beri bende upload sayfasından memnun değilim. video yükleyemiyorum. 10-15 video yüklüyo sonra hata veriyo yüklemeyi kesiyo. yüklediği 10-15 video da mükerrer yani 3lü 4 lü yüklüyo aynı videoyu. şimdi tekrar denedim hala bu sorun devam etmekte .
çalışma varsa söyleyebilirmisiniz hocam yükleme yapmıyalım bekliyelim düzelmesini

şuanda aşağıdaki hatayı vermekte.

An client error occurred: Failed to start the resumable upload

birde bu hatayı ..

Warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for C:\\AppServ\\www\\charisma\\videos\\2139892.mp4_13351.mp4 in C:\AppServ\www\charisma\upload.php on line 639

Warning: fopen(C:\\AppServ\\www\\charisma\\videos\\2139892.mp4_13351.mp4) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in C:\AppServ\www\charisma\upload.php on line 645

Warning: feof(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\AppServ\www\charisma\upload.php on line 646

Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in C:\AppServ\www\charisma\upload.php on line 647

An client error occurred: Error calling PUT https://www.googleapis.com/upload/y...Nkf5-X3bHt0K4Z-NucvFYG3KcR6KrLSRgtJMCsQdgn1w: (400) Invalid Upload Request

video upload sayfasındaki sorun nedeniyle eski haline almıştım geçici olarak hocam. mükerrer yükleme ve Hata verip yüklemeler nedeniyle. onları araştırmaktayım hala

Video yükleyemiyoruz. Hep dönüştürülemedi diyor yada işleniyorda kalıyor ? Tek tek elle yükleyim diyorum ondada durmadan hata veriyor. Uzun videoların hiçbirini yükleyemiyor.Hocam botu hiç kullanamıyoruz, nasıl olacak bu iş ? Bir anlatsan

Video yükleyemiyoruz. Hep dönüştürülemedi diyor yada işleniyorda kalıyor ? Tek tek elle yükleyim diyorum ondada durmadan hata veriyor. Uzun videoların hiçbirini yükleyemiyor.Hocam botu hiç kullanamıyoruz, nasıl olacak bu iş ? Bir anlatsan
acaba video düzenleme yapıyor musun?

Önemli!!!!

Kanalınıza yüklenemeyen ama ona rağmen İŞLENİYOR gibi gözüken videolar olacaktır. Şuanda onunla ilgili çalışmalarımı devam etmektedir.

hocam ben şimdi sizden 3 aylık üyelik alsam oluşturulan kanallara otomatik siz mi atıyorsunuz videoları ben pek anlamıyorum da bu bot olaylarından. Adsense için zararı var mı ? Bir de videolarla tek tek uğraşmak istemiyorum bu konu da beni pm ile bilgilendirir misiniz ? Ona göre üyelik almak istiyorum.

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] sana pm attım dönüş yapmadın? bakar mısın pm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri