YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Arkadaşlar şuanda video yüklenmemektedir. Token Sisteminde bir değişikliğe gitmekteyiz. Bilgilendirmeyi yine sitenin üst kısımından ve forumdan videou şekilde anlatacağım.

yasin hocam mail almam lazım onaylı kimi önerirsiniz kimden alıyorsunuz siz birde ytkazan üzerinden mail satışlarınız ne zaman başlayacak

hocam videolara toplu ek açıklama girilebilir mi? yt video editdeki ek açıklama bölümündeki özelliklerin aynısı olacak şekilde

Arkadaşlar şuanda video yüklenmemektedir. Token Sisteminde bir değişikliğe gitmekteyiz. Bilgilendirmeyi yine sitenin üst kısımından ve forumdan videou şekilde anlatacağım.

Hocam ne zaman yükleyebiliriz peki bu aksama biter mi.

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam videolara toplu ek açıklama girilebilir mi? yt video editdeki ek açıklama bölümündeki özelliklerin aynısı olacak şekilde
Var zaten hocam,

1-) kanal düzenle yaparak EK AÇIKLAMA kısımına yazaralk Hem yüklenmeden önce belirtebilirsiniz onlar eklenir HER VİDEOYA.

2-) Yüklü videolara ek açıklama ekletebilirsiniz

Hocam ne zaman yükleyebiliriz peki bu aksama biter mi.

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yükleme şuan için yapabilrsiniz hocam

Mail için şuanda önerme yapamam, çok fazla kişisel mail almaktayım test ediyorum kimlerinki sağlam diye, sağlam mail satan kişilerden alarak sistem üzerinden satış yapacağım. net bir tarih vermem mümkün değil.

Var zaten hocam,

1-) kanal düzenle yaparak EK AÇIKLAMA kısımına yazaralk Hem yüklenmeden önce belirtebilirsiniz onlar eklenir HER VİDEOYA.

2-) Yüklü videolara ek açıklama ekletebilirsiniz

Yükleme şuan için yapabilrsiniz hocam

hocam yanlış anladınız
benim söylemek istediğim yt de video düzenleme sayfasında

http://www.youtube.com/my_videos_annotate?v=XXXXX-VideoID

kısmındaki ek açıklama.. sisteminizden toplu olarak eklemeyi sağlayabilir misiniz?

hocam yanlış anladınız
benim söylemek istediğim yt de video düzenleme sayfasında

http://www.youtube.com/my_videos_annotate?v=XXXXX-VideoID

kısmındaki ek açıklama.. sisteminizden toplu olarak eklemeyi sağlayabilir misiniz?
Zaten Mevcut hocam.

Yazıyı yazdıktan sonra "kanaldaki tüm videoya uygula" kısımını seçin. kanalınızdaki TÜM VİDEOLARA TEK SEFERDE AÇIKLAMALARI EKLER. Deneme kanalımda denedim bunu 358 Videoya Tek seferde uygulamaktadır.
.......

Lustige Videos - Fail Videos - zum Totlachen ! Pannen und Unfälle isimli videonuza Ek Açıklama Yerleştirilmiştir..
Funny Videos 2014 - Fail Compilation, Funny Pranks and Funny Clips Videos | New Funny Video isimli videonuza Ek Açıklama Yerleştirilmiştir..
......
Arkadaşlar şunu söylemeden geçemeyeceğim,bir müşterim demişti benimde çok hoşuma gitmişti. burada da söylim
Diğer botlar bakkal ise eğer YTKazan SüperMarkettir. Kullanmayı bilene

Zaten Mevcut hocam.

Yazıyı yazdıktan sonra "kanaldaki tüm videoya uygula" kısımını seçin. kanalınızdaki TÜM VİDEOLARA TEK SEFERDE AÇIKLAMALARI EKLER. Deneme kanalımda denedim bunu 358 Videoya Tek seferde uygulamaktadır.
Arkadaşlar şunu söylemeden geçemeyeceğim,bir müşterim demişti benimde çok hoşuma gitmişti. burada da söylim
Diğer botlar bakkal ise eğer YTKazan SüperMarkettir. Kullanmayı bilene

buldum hocam teşekkür ederim.

ytkazan botunu daha önce deneme üyeliği almıştım karışık gelmişti vazgeçmiştim tekrardan deneme üyeliği verilirse bir saat bile olur ünlem geç özelliği çalışıyorsa bu akşam satın almayı düşünüyorum

%100 ünlem geçme harika çalışıyor. 400 video içinde 2 tane ünlem anca geldi hepsi de uzun videolar. Birde şu toplu video ortası reklamı halletsen süper olacak hocam başarılarının devamını dilerim

ytkazan botunu daha önce deneme üyeliği almıştım karışık gelmişti vazgeçmiştim tekrardan deneme üyeliği verilirse bir saat bile olur ünlem geç özelliği çalışıyorsa bu akşam satın almayı düşünüyorum
Tabi göndereyim hocam. zaten sizin gibi çok müşterim oldu karışık bulan o nedenle tasarımı değiştirip çok daha kolay anlaşılabilinir hale getiriyorum sistemi.
%100 ünlem geçme harika çalışıyor. 400 video içinde 2 tane ünlem anca geldi hepsi de uzun videolar. Birde şu toplu video ortası reklamı halletsen süper olacak hocam başarılarının devamını dilerim
Teşekkürler hocam

TOplu video Ortası reklam sorunsuz şekilde çalışmaktadır siz hangi sorunu yaşıyorsunuz hocam?

Tabi göndereyim hocam. zaten sizin gibi çok müşterim oldu karışık bulan o nedenle tasarımı değiştirip çok daha kolay anlaşılabilinir hale getiriyorum sistemi.

Teşekkürler hocam

TOplu video Ortası reklam sorunsuz şekilde çalışmaktadır siz hangi sorunu yaşıyorsunuz hocam?

Hocam şöyle bir sorun yaşıyorum mesela videoların linkini ekliyorum video ortası reklam ekleme bölümüne ama sadece son eklediğim videonun reklamını sorunsuz yerleştiriyor diğerlerini listeye almıyor

Hocam şöyle bir sorun yaşıyorum mesela videoların linkini ekliyorum video ortası reklam ekleme bölümüne ama sadece son eklediğim videonun reklamını sorunsuz yerleştiriyor diğerlerini listeye almıyor
Şimdi Video Ortası Reklam kısımına geldiğinizde Kanal Seçip GÖNDER dediğinzide Karşınızda Satır satır 10DK üstü videolar gelir. Tümünü Seç butonuna basarak hepsini seçtirir sonrada Seçililere Yerleştir yaparsınız.

bunları bu şekilde yapmanıza rağmen eklemiyor mu?

Şimdi Video Ortası Reklam kısımına geldiğinizde Kanal Seçip GÖNDER dediğinzide Karşınızda Satır satır 10DK üstü videolar gelir. Tümünü Seç butonuna basarak hepsini seçtirir sonrada Seçililere Yerleştir yaparsınız.

bunları bu şekilde yapmanıza rağmen eklemiyor mu?

Hocam kusura bakma benim hatama denk gelmiş ben video id'leri bölümüne tüm videoların linkini yerleştiriyodum o yüzden galiba son linki alıyordu bir tek şimdi düzeldi hepsi sağolun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri