YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

1 aylık paypal üzerinden ödeme gerçekleştirdim üyeliğimi aktifleştirirmisiniz.

bot neden bu kadar yavaş ? toplu video emirlerini algılamıyor mausun tık'ını bile algılamıyor bir gariplik mi var

Arkadaşlar şuanda destek kısımı ile ilgileneceğim. bugün içinde Gelişmiş bir "Youtube Kanal çekme" ve "Youtube Kelime arama" botları eklenecektir.

10 Sayfa boyunca 4-20 dakika arası 500 tane video bulabileceksiniz. bu şekildedir. ek ücrete tabi tutulmayarak tüm üyelerin paneline yansıyacaktır.

Arkadaşlar şuanda destek kısımı ile ilgileneceğim. bugün içinde Gelişmiş bir "Youtube Kanal çekme" ve "Youtube Kelime arama" botları eklenecektir.

10 Sayfa boyunca 4-20 dakika arası 500 tane video bulabileceksiniz. bu şekildedir. ek ücrete tabi tutulmayarak tüm üyelerin paneline yansıyacaktır.
bot eklenmedi mi görmedim

Sistemle ilgili biraz değişik işlemleri yapmaktayız o nedenle henüz botları aktif edemedim.

/* ŞUANDA SİTEYE ERİŞEMEYEN ARKADAŞLAR. YTKazan Sql olduğu sunucuya erişimimiz yok şuanda redstationa bildirdik bekliyoruz.

Son düzenleme:
Redstation Kaynaklı sorun yaşandı Şuanda veri kaybı olmadan Site aktif hale getirilmiştir.

Yükleme noktaları ise tekrar aktif hale getirilip hızlandırılacaktır.

destek taleplerine cevap vermiyorsunuz buradan bari yazayım hocam tüm ünlem geç yaptığım ve orjinale çevir yaptığımda videolarda şu hatayı alıyorum lütfen ilgilenin Toplam süre en fazla 15 dakika olabilir. Bir video klibi kaldırın veya kısaltın.

Acil dönüş bekliyorum

destek taleplerine cevap vermiyorsunuz buradan bari yazayım hocam tüm ünlem geç yaptığım ve orjinale çevir yaptığımda videolarda şu hatayı alıyorum lütfen ilgilenin Toplam süre en fazla 15 dakika olabilir. Bir video klibi kaldırın veya kısaltın.

Acil dönüş bekliyorum

telif varmı kanalda

Acil dönüş bekliyorum
Destek kısımına bakıyorum ama hiç bekleyen mesaj göremedim heleki bu mesajınıza benzer bir mesajıda göremedim.

Aldığınız hatanın sebebi Youtube kanalınızdaki durumun iyi olmadığının bir etkisidir. telif / topluluk yemiş olabilirsiniz

hocam pm de attım ama yoğunsunuz sanırım, herhangi bi youtube kanalını otomatik olarak toplu çekme özelliği var mı? özgünleştirme işlemini bot otomatik yapıyor mu? videolar yüklenirken pc başında o sayfayı açık tutmak zorunda mıyız? yoksa emirleri verdikten sonra sayfayı kapatık işimize gücümüze bakabilir miyiz?

Destek kısımına bakıyorum ama hiç bekleyen mesaj göremedim heleki bu mesajınıza benzer bir mesajıda göremedim.

Aldığınız hatanın sebebi Youtube kanalınızdaki durumun iyi olmadığının bir etkisidir. telif / topluluk yemiş olabilirsiniz

Yasin hocam, kanala video atıyorum. Para kazanmasını açıyorum ünleme düşüyor, sonra yüklü video işlemlerinden videolarıın hepsini seçip ünlem geç diyorum.

Ve aldığım uyarı;

isimli videonuzun Düzenlenerek kopyası oluşturulamadı..
Hata var == Yayınlamaya izin verilmiyor

Hatalı Olan Videoların IDleri. Tekrar Deneyiniz

Tüm izinleri verdiğim halde tüm videolarda bu uyarıyı veriyor ve bakıyorum kanala, aynı videoları gizlide ünlem yemiş bi şekilde tekrar yüklüyor bi şey anlayamadım.

Vaktiniz varsa team vereyim bi bağlanabilir misiniz

hocam pm de attım ama yoğunsunuz sanırım,
herhangi bi youtube kanalını otomatik olarak toplu çekme özelliği var mı?
özgünleştirme işlemini bot otomatik yapıyor mu?
videolar yüklenirken pc başında o sayfayı açık tutmak zorunda mıyız? yoksa emirleri verdikten sonra sayfayı kapatık işimize gücümüze bakabilir miyiz?
Otomatik Takip etme var. Yeni videoları kontrol eder ve yükler.
Özgünleştirme işlemini Yüklemeden önce istediğiniz videolara uygulayabilirsiniz ya da Tümünü Özgünleştir ile bütün videoları özgünleştirebilirsiniz.

Otomatik yüklemelerde sayfanın açık kalmasına gerek yok. kapatıp diğer işlerinize bakabilirsiniz.

Arkadaşlar bot sahibinden cevap alamıyorum bari gören birisi yardımcı olabilirse sevinirim, videoları attım . az önce kopyasını oluşturabildim zorla onda da işleniyorda kaldı 1dakikalık video.. bu arada ünlem geçi kanala video yükleyip para kazanmasını açıp ünlemde kalan videolara mı yapıyoruz yoksa hiç para kazanmayı açmadan bütün videolara ünlem geçimi uyguluyoruz ilk olarak ?

Arkadaşlar bot sahibinden cevap alamıyorum bari gören birisi yardımcı olabilirse sevinirim, videoları attım . az önce kopyasını oluşturabildim zorla onda da işleniyorda kaldı 1dakikalık video.. bu arada ünlem geçi kanala video yükleyip para kazanmasını açıp ünlemde kalan videolara mı yapıyoruz yoksa hiç para kazanmayı açmadan bütün videolara ünlem geçimi uyguluyoruz ilk olarak ?

Merhaba hocam bot sahibi ile görüştüm. Ofis dışında olduğunu ve 1-2 saate kadar cevap vereceğini söyledi.

Hocam videoları yükle. Sonrasında ünlem geç i kullan kopyalarını oluştur videoların sonra para kazanmayı aç . Ayrıca işleniyorda kalmasının sebebi youtube. Videolarda işlem yapıldığı zaman öyle uzayabiliyor . Ben uzun çlşyrum mesela kopyalarını olustur dediğim zaman 50 video işlenmesi için tam gün beklediğim oluyor. Hatta 2. Güne sarkan bile oluyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri