Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bot eklenmedi mi görmedimArkadaşlar şuanda destek kısımı ile ilgileneceğim. bugün içinde Gelişmiş bir "Youtube Kanal çekme" ve "Youtube Kelime arama" botları eklenecektir.
10 Sayfa boyunca 4-20 dakika arası 500 tane video bulabileceksiniz. bu şekildedir. ek ücrete tabi tutulmayarak tüm üyelerin paneline yansıyacaktır.
destek taleplerine cevap vermiyorsunuz buradan bari yazayım hocam tüm ünlem geç yaptığım ve orjinale çevir yaptığımda videolarda şu hatayı alıyorum lütfen ilgilenin Toplam süre en fazla 15 dakika olabilir. Bir video klibi kaldırın veya kısaltın.
Acil dönüş bekliyorum
Destek kısımına bakıyorum ama hiç bekleyen mesaj göremedim heleki bu mesajınıza benzer bir mesajıda göremedim.destek taleplerine cevap vermiyorsunuz buradan bari yazayım hocam tüm ünlem geç yaptığım ve orjinale çevir yaptığımda videolarda şu hatayı alıyorum lütfen ilgilenin Toplam süre en fazla 15 dakika olabilir. Bir video klibi kaldırın veya kısaltın.
Acil dönüş bekliyorum
Destek kısımına bakıyorum ama hiç bekleyen mesaj göremedim heleki bu mesajınıza benzer bir mesajıda göremedim.
Aldığınız hatanın sebebi Youtube kanalınızdaki durumun iyi olmadığının bir etkisidir. telif / topluluk yemiş olabilirsiniz
Otomatik Takip etme var. Yeni videoları kontrol eder ve yükler.hocam pm de attım ama yoğunsunuz sanırım,
herhangi bi youtube kanalını otomatik olarak toplu çekme özelliği var mı?
özgünleştirme işlemini bot otomatik yapıyor mu?
videolar yüklenirken pc başında o sayfayı açık tutmak zorunda mıyız? yoksa emirleri verdikten sonra sayfayı kapatık işimize gücümüze bakabilir miyiz?
Arkadaşlar bot sahibinden cevap alamıyorum bari gören birisi yardımcı olabilirse sevinirim, videoları attım . az önce kopyasını oluşturabildim zorla onda da işleniyorda kaldı 1dakikalık video.. bu arada ünlem geçi kanala video yükleyip para kazanmasını açıp ünlemde kalan videolara mı yapıyoruz yoksa hiç para kazanmayı açmadan bütün videolara ünlem geçimi uyguluyoruz ilk olarak ?
Hocam videoları yükle. Sonrasında ünlem geç i kullan kopyalarını oluştur videoların sonra para kazanmayı aç . Ayrıca işleniyorda kalmasının sebebi youtube. Videolarda işlem yapıldığı zaman öyle uzayabiliyor . Ben uzun çlşyrum mesela kopyalarını olustur dediğim zaman 50 video işlenmesi için tam gün beklediğim oluyor. Hatta 2. Güne sarkan bile oluyorArkadaşlar bot sahibinden cevap alamıyorum bari gören birisi yardımcı olabilirse sevinirim, videoları attım . az önce kopyasını oluşturabildim zorla onda da işleniyorda kaldı 1dakikalık video.. bu arada ünlem geçi kanala video yükleyip para kazanmasını açıp ünlemde kalan videolara mı yapıyoruz yoksa hiç para kazanmayı açmadan bütün videolara ünlem geçimi uyguluyoruz ilk olarak ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.