YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Ben 20 tane dizi videosunu denedim hepsi gecti filtre normal seciyorum %90 dondurme

Aynı durum bendede var. 1k Aboneli kanalım mimlendi. Ne atsam ünleme düşüyor, hatta YTKazanla ünlem geç işlemi uyguluyorum onlar bile ünleme düşüyor. Yeni kanal açtım ona yükleme yapıyorum, dolar yanıyor. Ünleme düşenleri de ünlem geç ile dolar yakıyorum. Sorun kanalın mimlenmesin de. Ben bir videoyu çok uğraştım geçirmek için kanal mimlendi.

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] hocam bottan video yüklenmiyor.Destek mesajı attım bir bakarmısın.

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] hocam mesela 15 snlik videoları birleştirip tek bir video oluşturma gibi bir özellik varmı?
Ayrıca yüklü videolar için ünlem geçme mevcutmu?

@Rigobert hocam mesela 15 snlik videoları birleştirip tek bir video oluşturma gibi bir özellik varmı?
Ayrıca yüklü videolar için ünlem geçme mevcutmu?
Video birleştirme özelliğimiz yoktur hocam.
Yüklü videolar için ünlem geçme mümkündür.

Hocam çerçeve ile alakalı güncelleme yapacakmısın ?
VDS müşterilerimizde aktif edeceğiz sadece hocam

#fikirlerimcalinmasindannefretederim

Son düzenleme:
[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] hocam vds paketin yokmu göremedimde?

Resim değiştirme işlemine URL ile yükleme özelliği eklenmiştir.

Skypedan yazdım hocam geldiğince cevaplarsın
1 adet vdsli bot satılmıştır. teslimatı yarın gün içerisinde yapacağım
ödeme bildirimi yaptım ne zaman onaylanır acaba acil işim varda
gün içerisinde ben olmasam bile bildirimler kontrol edilerek onaylanmaktadır hocam
Hocam yüklemede sıkıntı mı var acaba? Dün verdiğim 12 video yükleme emrinin 9 tanesi hala yüklenmeyi bekliyor.
hala yavaşlıık devam etmekte mi sizde hocam?
Kredi kartı ile satın alabiliyor muyuz?
evet, sanalpazar üzerinden alabilirsiniz

ek açıklama girme özelliği düzgün çalışan var mı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri