Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam yukarda birşey dedim begeniosun ama cevap vermiyorsun bu yavaş yuklemeden dolayı burda kim bilir kaç mağdur durumda yani
Bazen token ile alakalı hatalar olabiliyor. şimdi müşterilerimize kendi proje kimliklerini ekleyebilecekleri bir alan yapıyoruz. Bende bu tarz mesajları konumda istemem ancak varsa sorun yazılıyor bizde düzelteceğiz, düzeltmek için çalışıyoruzYavaş yüklemeyi geçtim videolar 2 gün oldu hala yüklenmedi hep takılıyor.
hocam ödeme yaptım üyeliğimi aktif edebilirmisiniz
Ödeme yapıldı. Üyeliği aktif edebilirmisiniz ?
Ödeme bildirimi ve desteğe şimdi bakıyorum. hafta sonları fazla online olmuyorum. biraz dinlenmek şart bu işlerde hocamiki saaatir üyeliğin aktif edilmesini bekliyorum
Ödeme bildirimi ve desteğe şimdi bakıyorum. hafta sonları fazla online olmuyorum. biraz dinlenmek şart bu işlerde hocam
yüklediğim uzun videolarda hep işleniyoda kalıyo sadece bende mi böyle genelmi
arkadaşlar botu satın alacağım deneme süresi aldım dün gece ( gece 2 gibi verilmiş süre ben öğlen 2 gibi gördüm neyse ) bugün kanal ekledim video yüklendi fakat şu toplu ünlem işini bir türlü çözemedim. videoları ters çevirmeyin orjinale dönmez yazıyor mesela botta ama öyle bir ayar mevcut değil bulamadım ve bazı videolar 90 derece dönmüşler ve video isimleri türkçe olmuş bazılarının.. yani işin içinden bir türlü çıkamadım
toplu ünleme girip kanalımı seçip kopyasını oluştur diyerek getir diyorum gelen videoların hepsini seç ünlem geç diyorum sonra kanal listem fln 10-15 dk geziniyorum toplu ünlemden orjinali getir diyip çevir diyorum.. acaba bu ünlemleri geç komutu verildikten sonra sayfada beklemek gerekiyor mu ? ya da diyelim 30 video var toplu ünlem geç dedim 10 dk sonrada orjinale çevir dedim işlenme sürelerini beklemeden bu işlemler yapılır mı ?
kafam baya karıştı inşallah net yazabilmişimdirokuyup anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum
![]()
Genel bir sorundu hocam,şuan ne durumda bilmiyorum.
Pek anlamadım kardeşim ama Ünlem Geç bölümünde artık ayarları seçmiyorsun direk Gönder butonuna basarak o gerekli ayarları yaparak ünlem geç yapıyor.Video başlıkları türkçe yapıyor ve videoyu döndürüyor burda herhangi bir sorun yok.Daha sonra videoların para kazanmasını açın ve Ünlem Geç yaptığınız videoları Orjinale çevir yapın.Tabi videoların işlenmesini bekleyin ki daha yüksek yüzdeli sonuçlar alın...Anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım gereken detaylı açıklamayı Yasin hocam yapar..
Saol arkadaşım pek anlaşılır yazmadım ama sen istediğim bir cevabı vermişsin çok teşekkür ederim. Fakat ünlem geç dedikten sonra kanala girip para kazanmayı manuel mi yapıyoruz ? Neyse geceye kadar iyice kurcalarım yarın karar veririm artık botlu mu botsuz mu devam edeceğimeNormalde manuel takılıyordum ama şu spamı çözersem güzel kazanarım diye düşündüm
iyi forumlar
hocam 2gb videolara sınır gelmiş. şimdi 2gb üzeri videoları yükletmiyoruz. yakın zamanda ise Partlara bölerek yükletmeyi aktif edeceğim. 2gb üstü ise boyutuna göre parta bölecek ve yükleyecek.yüklediğim uzun videolarda hep işleniyoda kalıyo sadece bende mi böyle genelmi
kanalınız ile ilgili bir durumdur sanırım düzeltmişsiniz. o kısım sorunsuz şekilde çalışmakta.yasin özgünleştirme sistemi çalışmıyor
Sistem hiç video ID bulamadı. Bilgilerinizi tekrar kontrol ediniz lütfen.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\AppServ\www\charisma\modules\my_uploads\topluozgunlestirme.php on line 79
vidoelarım gizli değil full hepsi herkese açık
arkadaşlar botu satın alacağım deneme süresi aldım dün gece ( gece 2 gibi verilmiş süre ben öğlen 2 gibi gördüm neyse ) bugün kanal ekledim video yüklendi fakat şu toplu ünlem işini bir türlü çözemedim. videoları ters çevirmeyin orjinale dönmez yazıyor mesela botta ama öyle bir ayar mevcut değil bulamadım ve bazı videolar 90 derece dönmüşler ve video isimleri türkçe olmuş bazılarının.. yani işin içinden bir türlü çıkamadım
toplu ünleme girip kanalımı seçip kopyasını oluştur diyerek getir diyorum gelen videoların hepsini seç ünlem geç diyorum sonra kanal listem fln 10-15 dk geziniyorum toplu ünlemden orjinali getir diyip çevir diyorum.. acaba bu ünlemleri geç komutu verildikten sonra sayfada beklemek gerekiyor mu ? ya da diyelim 30 video var toplu ünlem geç dedim 10 dk sonrada orjinale çevir dedim işlenme sürelerini beklemeden bu işlemler yapılır mı ?
kafam baya karıştı inşallah net yazabilmişimdirokuyup anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum
![]()
Destektende cevap yazmıştım,Saol arkadaşım pek anlaşılır yazmadım ama sen istediğim bir cevabı vermişsin çok teşekkür ederim. Fakat ünlem geç dedikten sonra kanala girip para kazanmayı manuel mi yapıyoruz ? Neyse geceye kadar iyice kurcalarım yarın karar veririm artık botlu mu botsuz mu devam edeceğimeNormalde manuel takılıyordum ama şu spamı çözersem güzel kazanarım diye düşündüm
iyi forumlar
Genel bir sorundu hocam,şuan ne durumda bilmiyorum.
Pek anlamadım kardeşim ama Ünlem Geç bölümünde artık ayarları seçmiyorsun direk Gönder butonuna basarak o gerekli ayarları yaparak ünlem geç yapıyor.Video başlıkları türkçe yapıyor ve videoyu döndürüyor burda herhangi bir sorun yok.Daha sonra videoların para kazanmasını açın ve Ünlem Geç yaptığınız videoları Orjinale çevir yapın.Tabi videoların işlenmesini bekleyin ki daha yüksek yüzdeli sonuçlar alın...Anladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım gereken detaylı açıklamayı Yasin hocam yapar..
hocam 2gb videolara sınır gelmiş. şimdi 2gb üzeri videoları yükletmiyoruz. yakın zamanda ise Partlara bölerek yükletmeyi aktif edeceğim. 2gb üstü ise boyutuna göre parta bölecek ve yükleyecek.
kanalınız ile ilgili bir durumdur sanırım düzeltmişsiniz. o kısım sorunsuz şekilde çalışmakta.
Destektende cevap yazmıştım,
Videoları yükledikten sonra Para kazanmayı açın.
! olanlar var ise eğer onlara ünlem geç uygulayacaksınız.
isim vs. değişecektir önemli değil, işlenmesi bittikten sonra $ yakın manuel olarak.
$ yandıktan sonra sistem üzerinden orjinale çevir yapacaksınız.
yardım ettiğinden dolayı teşekkür ederim hocam sana![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.