Merhaba , programı ilk kullandığımda 30 kadar videom dolar yandı fakat dün akşamdan bu yana kadar ne kadar video attıysam hep ünlem oldu toplu geçmede işe yaramadı. Az önce telefonum ile video çektim 10sn süresi olan ve o videoda da ünlem yandı. Forumda gördüğüm kadarı ile ip ban gibi bir duruma maruz kaldım sanırım. Planlı çalışmak için 20 tane düzgün kanal açmayı düşünüyorum ya da satın almayı. Sizden ricam kanalları açarken nelere dikkat etmeliyim bu durumu yaşamamak için ve satın aldım yada kendim açtım diyelim bu kanalları bota eklerken , kanalları kontrol ederken bu ip durumundan kurtulmak için ( tabi sorunum ip ban ise ) kullanabileceğim program , kanal açarken kontrol ederken izleyeceğim yollar dikkat etmem gerekenler gibi önerilerinizi bana yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar diliyorum.
Bu mesajı dün akşam destek kısımına yazmıştım yoğunluk var galiba foruma da yazıyorum ki tecrübeli arkadaşlar şu ip konusunda nelere dikkat edilmeli belki yardımcı olurlar. Bot güzel arkadaşlar destekteki mesajı kopyalamam olumsuz anlaşılmasın. Bota gerçekten hakim olursanız güzel kazanırsınız, ben bir ay denemek için aldım beceremezsem önümüzdeki ay manuel çalışmaya başlarım tekrar. Hepinize iyi forumlar.