Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
pek sıcak bakmadığım bir konudur süre dondurma özelliği hocam.
Neden sicak bakmiyorsunuz hocam?
Şahsim adina ben hergun video yuklemiyorum mesela günler boşuna gidiyor.Üyeler kendileridondurup devam ettirse ggüzel olacaktır.
Böyle birşeyi kabul etmesini nasıl beklersiniz.O zaman ben 1 aylık botu 1 yıl kullanırım.![]()
Nasıl becerirsiniz acaba 1 yıl kullanmayı düşünüyorum da sadece siz kullanırsınız o zaman.Başka botlarda mevcut bu ancak kimse daha 1 yıl kullandığını söylememiştir garip.Size 1 aylık bot alayım 1 yıl kullanın.
Ben botu günde 2 saat kullanıyorum. Kalan saatlerimi de her gün 2 saat olarak kullanmak isterim dersen 1 yıl kullanırsın.![]()
Aynen.Benim kastettiğim videoyapda ki gibi dondurma.
dondurun süresi bitmesin![]()
sürenizi ekledim hocam hayırlı olsun.Havale yaptım ödeme bildirimi yaptım açmanızı bekliyorum.
Ben botu günde 2 saat kullanıyorum. Kalan saatlerimi de her gün 2 saat olarak kullanmak isterim dersen 1 yıl kullanırsın.![]()
Ben mecazi anlamda kullandım 1 yılı.Mantık olarak söylediğinizin yanlış olduğunu belirtmek için.Sen bot sahibi olsan her ay 25TL almak varken 3 ayda bir almayı kabul edermisin.![]()
Neden sicak bakmiyorsunuz hocam?
Şahsim adina ben hergun video yuklemiyorum mesela günler boşuna gidiyor.Üyeler kendileridondurup devam ettirse ggüzel olacaktır.
tekrardan başlayacaktır hocam.(skypeden cevap verildi.)
Diğer botta destekten değil süre dondurma var destek kısmında yani kimseye yazılmıyor 1 gün süre düşüyor zaten bugün 30 günüm varsa dondurunca 29 gün kalıyor zaten otomatik yani her dondurma 1 gün gidiyor.Ben size saat saat demiyorum 1 gün zaten otomatik düşecek şekilde dedim yeniliklere açık olunması gerektiği düşüncesindeyim.sürenizi ekledim hocam hayırlı olsun.
"bir ürün aldınız 2 yıl garantisi var. 2 yıl sonra ben bunu günde 6 saat kullandım, o zaman garantisi hala bitmedi" gibi birşeye benzettim.
diğer botta ise destek kısımına yazılarak açılıp kapatılıyor sanırım tam bilmiyorum. aylık ödemelerimiz olduğundan dolayı bu tarz sistemlerde uyumlu olduğunu düşünmüyorum. suistimale açık bir konu sonuçta. diğer arkadaşlarında söylediği gibi "yükleme yapar sonra üyeliği dondurur. tekrar açar ve yükleme yaparak dondurur." bizim tarafımızdan sıkıntı çıkartabilecek birşeydir açıkcası bunu yapsam bile süre dondurma işlemleri için 2 gün eksiltme gibi bir işlem yaparım.
sitemizde 2 saatlik bir kapanma sorunu oldu ve site şuanda aktif hale getirilmiştir.
Süre dondurma özelliğine dediğim gibi pek sıcak bakmıyorum. Eğer ki yapacak olursamda otomatik durdurma otomatik açma eklerim ve her işlemde 1 gün(24 saat) süreden düşer.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.