Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Deneme süresi tabiki vermekteyiz Destek bölümümüzden yazmanız yeterlidir.
tabi hocam kullanamamış olursanız verebiliz.teşekkür ediyorum saolun gönderdim ben ama şimdi gitmek zorundayım olurda verdiğiniz halde kullanamassam tekrardan deneme verebilirmisiniz
[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION]
render sistemi devreye girdi mi şuan? Farklı konu açacaktınız onu bekliyordum.
@Rigobert, bekliyoruz hocam, tatil günü biraz çalışalım dedik![]()
Hocam Benim önerim;Youtube Api v3 de video yüklemek için Client gereklidir. Client ne kadar temiz ise o kadar iyi olur. Demiştiniz ya hocam.
Şimdi, bir proje eklemek için kullanılmayan bi gmail gerekiyor dimi.Yani riske atmamak için.
Bi proje ekli bende şimdi. Siz sınırsız ekleyebilirsin dediniz. Peki her video kanalım için ayrı birer proje mi oluşturayım. En fazla kaç video kanalı eklemeliyim bir projeye.
1 projeye Kaç tane video kanalı ekledikten sonra sorun teşkil etmeye başlar sizce. Biraz kör göze parmak gibi sorular sormuş olabilirim, ancak okuyan arkadaşları da aydınlatmış olursunuz sanırım. @Rigobert
Render sistemi devrede zaten şuanda ancak ben Render limitleri konusunda ve yardım konusunda bir çalışma yapmaktayım.@Rigobert
render sistemi devreye girdi mi şuan? Farklı konu açacaktınız onu bekliyordum.
Kanalınızdaki yüklenenler için uyarıda bulunmaz.@Rigobert Hocam bot kanala eklenen videoyu tanıyor mu, daha önce yüklendi bu video diye.
Renderli Paketler için satış fiyatlarımız sitede yayınlanmıştır.
Ödeme bildirimi formumuzun altında yer almaktadır.
Değiştiriyorum hocam şuanda. Bu akşam en net halini paylaşacağım zaten20 Oto Site/kanal Takip Emri olan paket 30 tl. Naptın hocam![]()
20 Kanal Ekleme şansı olan pakete 20 takip veriyosunuz.
Değiştiriyorum hocam şuanda. Bu akşam en net halini paylaşacağım zaten
Değiştiriyorum hocam şuanda. Bu akşam en net halini paylaşacağım zaten
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.