YTkazan.com/Toplu Video Yükleme/YT Kanal Çekme/90 Bot/Mp4-Flv Yükleme/Youtube Backlink

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: YTkazan.com / Toplu Video Yükleme / Youtube Kanal Çekme / 40+Bot(Artacak) / direkt Mp4-Flv Yükleme

bir tane bot alindi kendisi ilgili biri bota suanda calisiyor tesekkur ederim.

GT-I9003 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: YTkazan.com / Toplu Video Yükleme / Youtube Kanal Çekme / 30+Bot(Artacak) / direkt Mp4-Flv Yükleme

1 Adet Bot satın alındı.Arkadaş ilgili teşekkür ederim .

Cevap: YTkazan.com / Toplu Video Yükleme / Youtube Kanal Çekme / 30+Bot(Artacak) / direkt Mp4-Flv Yükleme

her ikinize de hayırlı olsun. bol kazançlar dilerim

1 adet deneme amaçlı demo alabilirmiyim. özele gönderirseniz sevinirim. İyi çalışmalar

1 adet alındı

Deneme hesap gönderildi.
[MENTION=624]berkan_33[/MENTION] Bol kazançlar dilerim sizede :)

Re: YTkazan.com / Toplu Video Yükleme / Youtube Kanal Çekme / 30+Bot(Artacak) / direkt Mp4-Flv Yükleme

arkadaş gerçekten çok ilgili bir satıcı tabiki sistem yeni olduğu için ufak tefek sorunlar olabiliyor ama bu sorunları arkadaşa ilettiğiniz zaman yardımcı oluyor size

sayın rigobert iletinizi yeni aldım fakat üyelik süresi bitmiştir diye yazı çıkmaktadır rica etsem 1 demo daha alabilirmiyim ilgin alakan için teşekkürler

Ödeme yapıldı

Teşekkür ederim. Hayırlı olsun Bol kazançlar dilerim

Botu yeni aldım arkadaş çok ilgili anında teslim etti.sorun yaşanmayacağını umuyorum asıl sonrasında ilgi önemli umarım bazı diğer bot sahipleri gibi alakasını esirgemez:)

Bir süredir bende ytkazan kullanıyorum çok ilgili arkadaş sistemde bug olduğunda iletmeniz yeterli bir kaç dakika içinde düzeltiyor :) Bot alacak olan arkadaşlar ytkazan kullanabilir pişman olmazlar.

Botu yeni aldım arkadaş çok ilgili anında teslim etti.sorun yaşanmayacağını umuyorum asıl sonrasında ilgi önemli umarım bazı diğer bot sahipleri gibi alakasını esirgemez:)

Umarım Sistemde hata olmaz da bana ulaşma gibi bir durum yaşamayız :) böylesi daha iyi olur bence :=)

Bir süredir bende ytkazan kullanıyorum çok ilgili arkadaş sistemde bug olduğunda iletmeniz yeterli bir kaç dakika içinde düzeltiyor :) Bot alacak olan arkadaşlar ytkazan kullanabilir pişman olmazlar.

Çok teşekkür ederim yorumunuzdan ötürü hocam

kanal sınırlaması olmasa alabilirdim

Re: Cevap: YTkazan.com / Toplu Video Yükleme / Youtube Kanal Çekme / 30+Bot(Artacak) / direkt Mp4-Flv Yükleme

aynen hocam size sonuna kadar katılıyorum 3 tane sistem denedim ve genellikle en büyük eksiklikleri müşteriyle iletişim halinde değillerdi ancak bu sistemde öyle bir durum yok teknik destek son derece iyi

hocam şu anda ev taşımakla uğraşıyorum.temmuz başında bitecek inş.interneti nakil ettirir ettirmez bir bot da ben alacam.umarım online saatini yakalarım.bu arada evde 2 pc var.2 bot alıp çalıştırmak sorun olurmu ?

hocam şu anda ev taşımakla uğraşıyorum.temmuz başında bitecek inş.interneti nakil ettirir ettirmez bir bot da ben alacam.umarım online saatini yakalarım.bu arada evde 2 pc var.2 bot alıp çalıştırmak sorun olurmu ?

Botun sahibi değilim sadece bir kullanıcıyım. Bu sorunuza ben cevap vereyim. Bot 15 lira ve 5 kanal ekleyebiliyorsunuz. Derseniz ki ben toplam 10 kanal eklemek istiyorum bi 10 lira daha verip toplamda 25 lira vererek botu 10 kanallı kullanmış oluyorsunuz.
Umarım botun sahibi bu yazıyı yazdığım için kızmaz. Sana mı düştü benim botumun tanımı demez:) İçimden yazmak geldi. Herkese hayırlı geceler. Bunu yazmamın başka bir nedeni de gerçekten desteği hiçbir şekilde aksatmadığı içindir.

Botun sahibi değilim sadece bir kullanıcıyım. Bu sorunuza ben cevap vereyim. Bot 15 lira ve 5 kanal ekleyebiliyorsunuz. Derseniz ki ben toplam 10 kanal eklemek istiyorum bi 10 lira daha verip toplamda 25 lira vererek botu 10 kanallı kullanmış oluyorsunuz.
Umarım botun sahibi bu yazıyı yazdığım için kızmaz. Sana mı düştü benim botumun tanımı demez:) İçimden yazmak geldi. Herkese hayırlı geceler. Bunu yazmamın başka bir nedeni de gerçekten desteği hiçbir şekilde aksatmadığı içindir.

hocam yeterli oldu.teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri