YTkazan.com/Toplu Video Yükleme/YT Kanal Çekme/90 Bot/Mp4-Flv Yükleme/Youtube Backlink

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: YTkazan.com / Toplu Video Yükleme / Youtube Kanal Çekme / 30+Bot(Artacak) / direkt Mp4-Flv Yükleme

bot için ödeme yaptım

Cevap: YTkazan.com / Toplu Video Yükleme / Youtube Kanal Çekme / 30+Bot(Artacak) / direkt Mp4-Flv Yükleme

Sistemi herkese öneririm. :)

Bot için ödeme yapıldı.

Bot için ödeme yapıldı.
Teşekkür ederim. teslim edildi hayırlı olsuın
Sistemi herkese öneririm. :)
Çok Teşekkürler hocam. Beğendiyseniz ne mutlu bana
bot için ödeme yaptım
Hayırlı olsun Teslim edildi
1 adet bot satın alınmıştır.
bol kazançlar dilerim.
ben bottan memnunum şuan favori botum diyebilirim.
Sağolun hoam. hep beraber daha iyi yerlere inş.
ben de almak istiyorum
1 aylık satılmıştır hayırlı olsun
bir kanalda bulunan diyelim ki 1000 tane videoyu çekip pcye indirebiliyor mu ya da zamana yayıp atabiliyor mu?

edit: videoları izledim 1 tane almayı düşünüyorum
evet hocam. hayırlı olsun

Bot gayet iyi çalışıyor, ellerine sağlık hocam.

bot güzel düşünen arkadaşlara öneririm. burdan bot sahibine bir sorum olacak hocam bu youtube toplu upload neden çalışmıyor?çalışır duruma getirir misin .çok işime yarıyacak...

bot güzel düşünen arkadaşlara öneririm. burdan bot sahibine bir sorum olacak hocam bu youtube toplu upload neden çalışmıyor?çalışır duruma getirir misin .çok işime yarıyacak...

Toplu upload var ancak toplu olarak youtube linki giremezsiniz sisteme.

YOutube botu ile arama yaparak atabilirsiniz videoları Yükleme listenize

Toplu upload var ancak toplu olarak youtube linki giremezsiniz sisteme.

YOutube botu ile arama yaparak atabilirsiniz videoları Yükleme listenize
o da zor geliyor bana. kanallardan genelde 20-30 video alıyorum. bot 50 video çektiği için sıkıntı oluyor. 50 değil de kaç tane çekeceğini belirlesek de aynı kapıya çıkar benim için.

1 adet alındı arkadaş ilgili sağolsun

o da zor geliyor bana. kanallardan genelde 20-30 video alıyorum. bot 50 video çektiği için sıkıntı oluyor. 50 değil de kaç tane çekeceğini belirlesek de aynı kapıya çıkar benim için.
Maalesef onun ile ilgili birşey yapamam hocam
1 adet alındı arkadaş ilgili sağolsun
Teşekkür ederim. Bol kazançlar dilerim

Bot için ödeme yapıldı dönüş bekleniyor

bot alındı kendisi hakikaten ilgili bir arkadaş

iletişime geçebilirmisin.

Mail gönderdim size hocam

Muslera06 önerdi ödeme bilgilerinizi rica edebilirmiyim..

Rigobert bu arkadasa lutfen gerekli bilgiyi,detayi yardimi detayli olarak yapabilirsen cok minnettar olurum.Tesekkurler.

Rigobert bu arkadasa lutfen gerekli bilgiyi,detayi yardimi detayli olarak yapabilirsen cok minnettar olurum.Tesekkurler.

forumda torpil ve kadrolasma istemiyoruz :D:D:D

Hocam bot bu aralar çok yavaş dün 50 video 5 dk.lık 2 saate attı yt to yt şeklinde acaba sıkıntı genelmi

forumda torpil ve kadrolasma istemiyoruz :D:D:D
devlet dairesi gibi diyorsun:) yok burada olmaz hocam öyle şey :)
Tabiki hocam. Hiç merak etmetin elimden geldiğince diğer müşterilerime nasıl ilgi gösteriyorsam yine aynı şekilde devam :)

İletişim Bilgileri ve Ödeme yöntemi gönderildi

---------- Mesaj saat 21:56:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:55:29 civarında gönderildi. ----------

Hocam bot bu aralar çok yavaş dün 50 video 5 dk.lık 2 saate attı yt to yt şeklinde acaba sıkıntı genelmi

Sistem çok kullanıldığı için öyle hocam. Skype adresimi ekler misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri