Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederim. teslim edildi hayırlı olsuınBot için ödeme yapıldı.
Çok Teşekkürler hocam. Beğendiyseniz ne mutlu banaSistemi herkese öneririm.![]()
Hayırlı olsun Teslim edildibot için ödeme yaptım
bol kazançlar dilerim.1 adet bot satın alınmıştır.
Sağolun hoam. hep beraber daha iyi yerlere inş.ben bottan memnunum şuan favori botum diyebilirim.
1 aylık satılmıştır hayırlı olsunben de almak istiyorum
evet hocam. hayırlı olsunbir kanalda bulunan diyelim ki 1000 tane videoyu çekip pcye indirebiliyor mu ya da zamana yayıp atabiliyor mu?
edit: videoları izledim 1 tane almayı düşünüyorum
bot güzel düşünen arkadaşlara öneririm. burdan bot sahibine bir sorum olacak hocam bu youtube toplu upload neden çalışmıyor?çalışır duruma getirir misin .çok işime yarıyacak...
o da zor geliyor bana. kanallardan genelde 20-30 video alıyorum. bot 50 video çektiği için sıkıntı oluyor. 50 değil de kaç tane çekeceğini belirlesek de aynı kapıya çıkar benim için.Toplu upload var ancak toplu olarak youtube linki giremezsiniz sisteme.
YOutube botu ile arama yaparak atabilirsiniz videoları Yükleme listenize
Maalesef onun ile ilgili birşey yapamam hocamo da zor geliyor bana. kanallardan genelde 20-30 video alıyorum. bot 50 video çektiği için sıkıntı oluyor. 50 değil de kaç tane çekeceğini belirlesek de aynı kapıya çıkar benim için.
Teşekkür ederim. Bol kazançlar dilerim1 adet alındı arkadaş ilgili sağolsun
bot alındı kendisi hakikaten ilgili bir arkadaş
Muslera06 önerdi ödeme bilgilerinizi rica edebilirmiyim..
Rigobert bu arkadasa lutfen gerekli bilgiyi,detayi yardimi detayli olarak yapabilirsen cok minnettar olurum.Tesekkurler.
devlet dairesi gibi diyorsunforumda torpil ve kadrolasma istemiyoruz![]()
Tabiki hocam. Hiç merak etmetin elimden geldiğince diğer müşterilerime nasıl ilgi gösteriyorsam yine aynı şekilde devamRigobert bu arkadasa lutfen gerekli bilgiyi,detayi yardimi detayli olarak yapabilirsen cok minnettar olurum.Tesekkurler.
Muslera06 önerdi ödeme bilgilerinizi rica edebilirmiyim..
Hocam bot bu aralar çok yavaş dün 50 video 5 dk.lık 2 saate attı yt to yt şeklinde acaba sıkıntı genelmi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.