Ytkoray beni her fırsatta banlıyor

Kimse demiyor ytlorayın hiçmi suçu yok diye . Yt Koray madem adam gibi adamsın bu konuda tipimle dalga geçti emektor ve alfonso neden onları banlamadın

yeter be yeter forumdan gittim 1 ay sonra geldim hala forumda coluk cocuk muhabbetler tartısmalar var bi önüne gecilmedi yöneticilerde suc yok bende yoneticilik yaptım bu forumda insanlar bir garip ya

Ben Smod olsaydım Forumda kimse kalmazdı.
:D

Bu arada İmzanın kalkması çok saçma olmuş.
Forum iyice Demokrasiden yoksun olmaya başladı.
Kurallar 10 depremindeki Yıkıntıya dayalı Betonlar gibi.
İmzamı geri istiyorum.

Bir konuda ben açam Forum hakkında kısmına.
Siyasi imza Atanıda Siyasi Mesaj atan gibi banlayın olsun bitsin.
Neden bizim İmzamımı kaldırdınız.
:cool:

İmzalar normal üyelere kaldırılmıştır.Paralı üyelik satmaya çalışıyoruz da :) (şaka bir yana siyaset olayına girildiği için toptan kaldırılmıştır.)

İşte budur hocam, bu kadar çok hit alıpda siyasetin giremediği tek forum ytpara'dır.

Karaktersiz bazı site sahipleri, sırf indexlenmek adına ve sırf kendi siyasi görüşünü empoze etmek adına sayfalarca siyasi konunun açılmasına müsade etmekte ve üyelerin birbirine düşmesini izlemektedir.

Sağolsun bu yönetim, başka yönetim. :)
Umarım yönetimin bu politikası değişmez, ben olurum veya olmam buralarda ama düzenin böyle devam etmesi herkesin faydasına.

Tekrar teşekkürler yönetime, böyle bir ricada bulunmadım ben ama çok güzel düşünülmüş :)

Kimse demiyor ytlorayın hiçmi suçu yok diye . Yt Koray madem adam gibi adamsın bu konuda tipimle dalga geçti emektor ve alfonso neden onları banlamadın

yok senle dogru düzgün konuşulmucak lan olum heryerde aynı şeyi diyorsun kanıtla at bir kaç tane fotonu hıc ınandırıcı degılsın banyoda cekılmıs varsa onlarda olur :D

yeter hocam fazla zorlama...
bak izmir de bahar havası var,çık dolaş biraz,oksijeni çek biraz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri