YtKoRaY nickli yetkiliyi nereden buldunuz? ( Kendisini tebrik ederim )

Herkese tek tek teşekkür edemiyorum.Toplu şekilde yazıyorum ara ara.Sağolun eksik olmayın..

Beni niye yasaklamadı benimde sebebim yok ?

Demekki sen ya medyasın yada [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]ın adamısın

---------- Mesaj saat 09:58:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:55:22 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=2127]Akıl Verme Para Ver[/MENTION] Evet yanlış hatırlamamışım keşke mesajınızı düzeltmeseymişim...
http://www.ytpara.com/192267-post35.html

Adamın sorusuna kadın pazarlamak yazmıştınız hatırlatırım.

Bunu demiyorum Koray. Kanun aptalları korumaz diye hukuki bir terim kullanmıştım. 10 gün yasaklamıştın!

Demekki sen ya medyasın yada [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]ın adamısın

---------- Mesaj saat 09:58:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:55:22 civarında gönderildi. ----------

Bunu demiyorum Koray. Kanun aptalları korumaz diye hukuki bir terim kullanmıştım. 10 gün yasaklamıştın!

Hocam lütfen emin olmadığınız konularda insanları yarıgalamayınız [MENTION=4246]HITNRUN[/MENTION] arkadaşı tanımam etmem gerçekten kötü niyetlisiniz..

Dik dur eğilme bu millet seninle :D

Kendisini tanımıyorum ama çok iyi bir arkadaş olduğu postlardan belli. Başarıların devamını diliyorum. :)

Edit :seviyorum sizi banlanmaya değmez vazgeçtim :D biz doğrunun yanındayız :)
Başınız sağolsun hocam [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

Sorun ne , ne degil bir turlu cikaramadim mesajlarinizdan.

Eski moderatörlerden Berkan bir ara bir siteden alışveriş yaparken 2000 TL'lik bir dolandırıcılığa uğraşmıştı.Herkes dava et vs. gibi şeyler söyledi banlanan arkadaşta yorum olarak ''hukuk aptalları korumaz'' gibi bi şey yazmıştı.O sözün bi hukuk terimi olduğunu ve haksız yere banlandığını söylüyor kısaca.

Eski moderatörlerden Berkan bir ara bir siteden alışveriş yaparken 2000 TL'lik bir dolandırıcılığa uğraşmıştı.Herkes dava et vs. gibi şeyler söyledi banlanan arkadaşta yorum olarak ''hukuk aptalları korumaz'' gibi bi şey yazmıştı.O sözün bi hukuk terimi olduğunu ve haksız yere banlandığını söylüyor kısaca.

Soyledigi kelime bir hukuki terim degil , eski kanunda gecen bir cumlenin kisiler tarafindan yorumlanmis bicimi. Ortada hukuki boyle bir terim olmadigi halde , kisilere bana gore hakaret oldugu gerekcesi ile ceza uygulamasi yanlis olmamis.

Soyledigi kelime bir hukuki terim degil , eski kanunda gecen bir cumlenin kisiler tarafindan yorumlanmis bicimi. Ortada hukuki boyle bir terim olmadigi halde , kisilere bana gore hakaret oldugu gerekcesi ile ceza uygulamasi yanlis olmamis.

Adalet Bakanlığının yayınlamış olduğu bir makaleyi okumanı tavsiye ediyorum.
bu makalede "Zira devlet bu düşünce taraftarlarına göre her aptalın savunuculuğunu yapmak zorunda değildir" böyle bir bölüm var.
http://www.ceza-bb.adalet.gov.tr/makale/171.doc

Kendin söylüyorsun "eski kanunda geçen bir cümle" diye..
Herşeyi geçiyorum. böyle bir sebepten dolayı bir kişi 10 gün yasaklanır mı ?
Sen bu sitenin sahibisin, burdaki yöneticilerde moderatörlerde Hz. Ömer adaleti olması gerekir.
İnsan burda her hissettiğinide yazamıyor süresiz banlanır diye.
Neyse hayırlı işler.

Adalet Bakanlığının yayınlamış olduğu bir makaleyi okumanı tavsiye ediyorum.
bu makalede "Zira devlet bu düşünce taraftarlarına göre her aptalın savunuculuğunu yapmak zorunda değildir" böyle bir bölüm var.
http://www.ceza-bb.adalet.gov.tr/makale/171.doc

Kendin söylüyorsun "eski kanunda geçen bir cümle" diye..
Herşeyi geçiyorum. böyle bir sebepten dolayı bir kişi 10 gün yasaklanır mı ?
Sen bu sitenin sahibisin, burdaki yöneticilerde moderatörlerde Hz. Ömer adaleti olması gerekir.
İnsan burda her hissettiğinide yazamıyor süresiz banlanır diye.
Neyse hayırlı işler.

Adalet bakanliginin yayinladigi makale beni ilgilendirmez. Ben kanun maddesine bakarim. Siz cumlenizde hukuki terim diye kesin bir tamlama kullanir iseniz bu yanlisin cezasini cekersiniz. Ayni Hukuktaki gibi.

TCK
MADDE 4. - (1) Ceza kanunlarını bilmemek mazeret sayılmaz.
(2) Ancak sakınamayacağı bir hata nedeniyle kanunu bilmediği için meşru sanarak bir suç işleyen kimse cezaen sorumlu olmaz.

Bu cumleden ''hukuk aptalları korumaz'' anlami cikaran (Kisi hukuk kurallarinin herseyini bilmekle yukumlu degildir) kisileri bu ulkede yargilamak lazim .

Sizde hukuki bir terim kabul edilmeyen, hukukun yazili oldugu kanunlarda boyle bir cumle gecmedigi halde boyle bir cumleyi kullanarak , kisileri asalayici cumleler kullanmakta bu forumda yasak oldugundan , soylemis oldugunuz Hz. Omer adaletine gore almis oldugunuz cezada yerindedir. (Suresi tartisilir kisiye gore)

[MENTION=114]FGA[/MENTION] işte bu konuda yanılgıya düştün "(süre tartışılır kişiye göre)" diyerek.
HERKESE EŞİT DAVRANMALISINIZ.. ban süresini kişiye göre belirlemelisiniz.
hakaret suçunun cezası 10 günse herkese 10 gün ceza uygulamalısınız..

Beni haklı bulan yürekli arkadaşlar korkmasın mesajımı beğensinler.

[MENTION=114]FGA[/MENTION] işte bu konuda yanılgıya düştün "(süre tartışılır kişiye göre)" diyerek.
HERKESE EŞİT DAVRANMALISINIZ.. ban süresini kişiye göre belirlemelisiniz.
hakaret suçunun cezası 10 günse herkese 10 gün ceza uygulamalısınız..

Beni haklı bulan yürekli arkadaşlar korkmasın mesajımı beğensinler.

Kardeş kafan çok güzelmiş güle güle kullan.

17-Yukarda yazilmis Kurallari 2. kez ihlal edenler 2 kati ceza ile ,3. kez ihlal edenler forumdan suresiz uzaklastirma ile cezalandirilacakdir.

Yani senin 10 gün yemen normal 2 kere banlandın hatırladığım kadarı ile.

Buyur [MENTION=114]FGA[/MENTION] arkadaş burda bana hakaret etti alaycı sözlerle. buyur banla arkadaşı.

ayrıca [MENTION=1416]EmreDemirci[/MENTION] sen benimi takip ediyorsun

İltifatı artık hakaret olarak algılıyorsun enteresan.
Aynen seni takip etmemek elde değil sağa sola çok çatıyorsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri