YTkoray ve Prens hakkında açtığım şikayet konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne yani sen korayı ve prensi yönetimin ayrım yaptgınımı sölüyorsun benim demek istediğimi kimse anlamadı sanırım

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] benim bildiğim mNote Korayı hayatta kayırmaz

ben kayırdı demıyorum :) sadece ytkorayın burda haksız oldugunu soyluyorum

ne bekliyorsunuz [MENTION=9224]mNote[/MENTION] dediğiniz adamın aylık 100 k üstü geliri var bu site bu tip siteler gelir olarak çok ufak paralar bırakıyor bu kadar abartmamak gerek serkan abi bu siteyi devretmek yerine kapatıyorum deseydi dahamı iyi olucakdı

ne alaka be kardeşim bu konuda tam bunu için açılmış baksana mnote madem bu kadar yoğun ve madem buradan hiçbir beklentisi yok ise banladıkları kadar banlamadıklarınıda hatırlatıyor arkadaş yardımcı oluyoruz işte bak bu bunu yaptı diye hala adalet bekleniyor

bi işin tekeli olursa dayıma boku çıkar :D isteyen istediği gibi anlasın,

bence daha bir büyük sorun var:yalakalık adam şikayet ediyor biri geliyor forumu savunuyor

Cezalar verildi konu kilit. Soru ve sorunu olan pm atabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri