YTkoray ve Prens hakkında açtığım şikayet konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yukarıda belirttiğim isimlerin şahsıma karşı söylemiş olduklar "sanane," "ıq yoksunu" "boş adam" gibi hakaret ve söylemleri içeren şikayet konumu neden benim giremediğim alana taşıdınız ? ayrıca bana hakaret edilen aşağıdaki konunun içinede giremiyorum
http://www.ytpara.com/youtube-alisv...evcut-pinli-temiz-adsense-hesabi-satilik.html

ACABA FORUM YÖNETİCİLERİ ADAM MI KAYIRIYOR?
[MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] ve [MENTION=14016]prens[/MENTION] in şahsıma ettikleri hakaretlerden dolayı gereğinin yapılmasını istiyorum.

LÜTFEN ADALETLİ OLUN..

aynen öyle kardeşim ad***** göre muamele var burda altta kalırsan iyisin yada baya bir haklı olursan yutuyorlar ama kin garez devam ediyor
profilime bakıyorum 20n 10 bakanın en az 8 i yönetici ıvır zıvır ah bir hata yapsada banlasak diye nasıl bekliyorlar

Kaç kere boş konuların boş cevapların yüzünden banlandın hala boş boş konuşuyorsun.Konulara ve cevaplarına bakılırsa sevinirim :) Hayırlı akşamlar hepinize :)

Bende o konuyu takip ediyordum ve şimdi giremiyorum. Arkadaşa da çok ayıp ettiler.

evet bir adaletsizlik var bendev bu adamı sevmem ama hakaret etmek için bir bahane olamaz

Türkiye'de adalet yok, burada nasıl olsun?

Prensi tanımam
[MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] bu sitede adminken yönetimin el değiştirmesiyle üye olmuş bir arkadasımız sence böyle bir kayırma durumu olucak olsaydı adamı yönetici olarak admin olarak bırakmazlarmıydı

Ama siteye eskisi kadar agırlık verilmedği yöneticilerin de artık ünlem dünya engeli dertleriyle ugrasmakdan siteye çok vakit bulamadıkları dogrudur bence ayrım kayrım yok sadece vakitsizlik var adamlar para kazanmak zorunda sonucda senin benim derdimle belli bir yere kadar ugrasabiliyorlar

Prensi tanımam
[MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] bu sitede adminken yönetimin el değiştirmesiyle üye olmuş bir arkadasımız sence böyle bir kayırma durumu olucak olsaydı adamı yönetici olarak admin olarak bırakmazlarmıydı

ARkadaşın bütün cevaplarını okumanı tavsiye ederim kardeşim :) o yazdığı kaç mesaj varsa 1 tanesi anlamlıysa banlasınlar beni gitsin :) arkadaş boş boş davranıp konuşmasa aynı boş laflardan onlarca kere banlanmazdı değil mi ? burada ad***** göre muamele yapılıyor sadece.faydalı olsaydı kendisi zaten 2-3 kiş aynı anda tepki vermezdi :)

ARkadaşın bütün cevaplarını okumanı tavsiye ederim kardeşim :) o yazdığı kaç mesaj varsa 1 tanesi anlamlıysa banlasınlar beni gitsin :) arkadaş boş boş davranıp konuşmasa aynı boş laflardan onlarca kere banlanmazdı değil mi ? burada ad***** göre muamele yapılıyor sadece.faydalı olsaydı kendisi zaten 2-3 kiş aynı anda tepki vermezdi :)

ben konuyu degerlendirmiyorum aranızdaki mesele beni baglamaz aranızdaki meseleden daha önemli olan şey 10 000 kişiye yakın üyesi olan türkiyede youtube konsunda lideer olan bir forumu arkadaşın ayrımcılıkla eleştirmiş olmasıdır sizin ceza almanız almamanız haklı olmanız olmamanız benim veya diger üyelerin belirleyebileceği bir durum değil zaten

Prensi tanımam

Ama siteye eskisi kadar agırlık verilmedği yöneticilerin de artık ünlem dünya engeli dertleriyle ugrasmakdan siteye çok vakit bulamadıkları dogrudur bence ayrım kayrım yok sadece vakitsizlik var adamlar para kazanmak zorunda sonucda senin benim derdimle belli bir yere kadar ugrasabiliyorlar

vakitsizlik nedense bazı konularda oluyor ama bir açık tespit edildiğinde ya da önemli bir mevzu olduğunda fazlasıyla vakit oluyor.. benimde çok takip ettiğim önemli konular taşındı gizlendi ve şikayetlerim de bu şekilde taşındı.. pmlerim cevapsız bırakıldı vs.. madem yt ile ilgilenecekler neden forumla ilgileniyorlar veya devralıyolar..

ramazanın hürmetine brakın bu kırgınlığı unutun gitsin birbirimizi bile görmeden düşman olmayalım

dostum adam boş boş konuşabilir hatta senin hoşuna gitmeyecek şeylerde söyleyebilir bu sana o adma ezik muamelesi yapma hakkı vermez Mnote abimi sırf bir yöneticinin kardeşine ağır konuştu diye banladı hemde abim %100 haklı olduğu halde evet mnote bekliyorum tarafsız adaleti göster bakalım

vakitsizlik nedense bazı konularda oluyor ama bir açık tespit edildiğinde ya da önemli bir mevzu olduğunda fazlasıyla vakit oluyor.. benimde çok takip ettiğim önemli konular taşındı gizlendi ve şikayetlerim de bu şekilde taşındı.. pmlerim cevapsız bırakıldı vs.. madem yt ile ilgilenecekler neden forumla ilgileniyorlar veya devralıyolar..

ne bekliyorsunuz [MENTION=9224]mNote[/MENTION] dediğiniz adamın aylık 100 k üstü geliri var bu site bu tip siteler gelir olarak çok ufak paralar bırakıyor bu kadar abartmamak gerek serkan abi bu siteyi devretmek yerine kapatıyorum deseydi dahamı iyi olucakdı

ben konuyu degerlendirmiyorum aranızdaki mesele beni baglamaz aranızdaki meseleden daha önemli olan şey 10 000 kişiye yakın üyesi olan türkiyede youtube konsunda lideer olan bir forumu arkadaşın ayrımcılıkla eleştirmiş olmasıdır sizin ceza almanız almamanız haklı olmanız olmamanız benim veya diger üyelerin belirleyebileceği bir durum değil zaten

mix unutma herkes hata yapar

dostum adam boş boş konuşabilir hatta senin hoşuna gitmeyecek şeylerde söyleyebilir bu sana o adma ezik muamelesi yapma hakkı vermez Mnote abimi sırf bir yöneticinin kardeşine ağır konuştu diye banladı hemde abim %100 haklı olduğu halde evet mnote bekliyorum tarafsız adaleti göster bakalım

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] ben birinden şikayetçi oldum diye 1 günlük banlamıştı.. şikayetçi olduğumda bot sahibiydi.. banlanma gerekçem de konuyu uzatıyormuşum.. şu forumda otorite kurulamıyor üzülüyorum..

İnanın daha önemli işlerim var.Gerçekten diyorum.Siz takılın arkadaşlar hayırlı akşamlar cümleten.gerekeni yaparlar zaten bir sıkıntı varsa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri