ytpsms sistemi aktif değildir
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaslar bu sistemi 6 ay'dir test eden ve surekli kendi gmail hesaplarimda ve kanallarimda kullanan birisiyim.Yanlis,hatali ise yaramayan yada farkli birsey olsa onunuze servis etmem veya ettirmem.Bunu bilmenizi istiyorum.Hem cok hizli sms gelmesi olsun,hem sistemin kullanis ve kolayligi gercekden 4x4 luk.
Bu sistemi bastan sona hatalari ile ugrasan her dedigimizi uygulayan yapan Harun kardesimin ellerine saglik diyorum.
Free sistemleri kullanıp emeklerinizi riske sokacağınıza alın size 10 numara sistem.Moonspell sağolsun banada hesap verdi test sürecinde.Sorunsuz kanallar hala ve kodların arşivi falan hala duruyor.Başarılı sistem inşallah emeğinin karşılığını kazanır moonspell kardeşim
Harun hayırlı olsun sistemin geliştirilme aşamasında bir kaç deneme şansım oldu sistemi ve sorunsuz bir şekilde çalışıyordu şuan daha stabil olmuştur uzun süre test edilmiş zaten tekrar hayırlı olsun bol kazançlar![]()
Aylar süren beta testinde sistemi deneme fırsatı yakaladım, gerçekten SMS olayına son noktayı koyan bir sistem. Herkese öneririm. YTPARA ailesine teşekkürler!![]()
YTPARA AİLE'si
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] üstad ile
01.07.13 saat 21:23:34 tarihinde test amaçlı kanalımı onaylattım.
aradan uzun zaman geçti ve hiçbir sorun yaşamadım.
kanal haala ayakta duruyor. numara Amerika numarası idi (607).
alacak olanlar için benim görüşüm ve yorumum bunlar.
saygılar![]()
Deneme şansı buldum bir iki doğrulama yaptım herhangi bir sorun ile karşılaşmadım gayet güzel bir sisteme benziyor.
Piyasaya sürülmeden önce ilk deneyenlerdenim ve piyasaya cıktıgında 20 numara almıştım. Gerçekten güzel bir sistem yapmış harun abi![]()
Sistem çok güzel. Hele ki yöneticilerinde bu sistem ile kendi kanallarını onaylaması herkese güven vermektedir. Zaten yanlış bir şey yok. İnsan biraz çekinebilir. Ancak kullandığınız numaradan özellik olarak hiç bir farkı yok. Paket 1 satın aldım. Anında doğrulama kodu geliyor. İnş sistemde bir aksilik olmaz. Bizde faydalanmaya devam ederiz![]()
1 Paket alınmıştır M00nsp3ll saolsun üşenmeyip hepsini tek tek test etti. bayagıdır bekliyorduk en sonunda sistem geldi çokta güzel olmuş.saglam güvenilir insanların arkasında olmasıda cabası.
5 tanede ben aldım
1. Paketi Satın Aldım Geçekten 15₺ karşılıgında Gerçek numaralara Sahip Oldum. Ayrıca Verilen Canlı destekte Test ve tanıtım ek bilgileri gerçekten 15 liraya bir e-book alsaydım o kadar bilgi verileceğini zannetmiyorum. Her şeyden öte canlı desteğe hayran kaldım. İşin kalitesini gösteriyor. Her şeyi En ayrıntılı şekilde öğretiyor Hayırlı Satışlar satışların...
1 tane pakette ben aldım
10'luk paket aldım. Artık ytpara sms sistemi sayesinde eşe dosta Dil dökmekten kurtuldum.
Bu sistemi bizlere sundukları için sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum.
Canlı destek'de hiç bir sorunuzu yanıtsız bırakmıyor. ve size yt işinde bazı ipuçları veriyor.
Umarım sistem uzun ömürlü olur.
çok güzel ve sorunsuz bir sistem çok memnun kaldım anında doğrulama kodları geliyor bende 5 lik paketten aldım bize böyle bir servis sundukları için çok teşekkür ederim ayrıca skype dan çok yardımcı oldu sağolasın [MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION]
Kampanyanın son gunu olması, ve numaraların 6 aydan uzun sure olmasına ragmen halen sıkıntısız olarak aktıf kaldıgının bılgısını alarak YTP SMS 2 paketi 2 adet olarak alınmıstır.canlı destektekı ilgili arkadasa da çok tesekkurler sıstemı aktıf ederken verdıgı kısa bılgıler de daha dıkkatlı calısma konusunda gercekten harıka.
ilk numara ıle kanal dogrulamasını yaptım gercekten hızlı.
Paket 1 satın alınmıştır . anında deneme yaptık ve hemen msj ulasdı suanda sorun yok sıstem cok guzel sade ve kullanıslı . M00nsp3ll'i bıraz ugrasdırdım ama sagolsun hıc ıtıraz etmeden dediklerimi yapdı sagolsun .
paket 1 alınmıştır.Hızlı ve güvenilir alışveriş için teşekkürler.Destek hizmetiniz de 10 numara.
Paket 1 alındı.Arkadaş Saolsun çok hızlı ve ilgili.Testi gerçekleştirdik.10 numara sistem olmuş...Teşekkürler.
Ben de 5 numara aldım, arkadaşın Skype'den ilgisi ve sistemle ilgili bilgilendirmesi süper, telefon onayında sıkıntı yaşayan arkadaşlara tavsiye ederim.
Paket1 aldım.hemen panel şifreleri geldi. kullanmaya başladım ve süper hızlı bir sistem.
skype canlı destekte çok ilgili arkadaş. teşekkür ederim
15 tl karsılıgında 5 adet numara alınmıstır , şöyle söyliyim normalde googlenın kendı telefonumuza gönderdıgı onay kodu dahada hızlanmıs gibi hissettim googleden daha hızlı gönderiyor gibi) o derece saglam sistem emegı gecen herkese tesekkur edıyorum canlı destek zaten son nokta olmus , anında çözüm , anında hizmet..
5 numaralı paket alınmıştır arkadaştan 20 tl karşolığında ben daha bukadar hızlı çalışan bir sistem görmedim alacak arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim arkadaş spam konusunda da çok önemli taktikler verdi sağolsun
35 tl karışılığında 1 adet ytp smspaket 2 alınmıştır.Hızlı teslimat ve canlı destek teşekkür ederim.
1 paket satin alindi ve sistemi test ettik tesekkur ederim![]()
Paket 1 satın alındı canlı destek çok iyi herkese tavsiye ederim çok teşekkürler
1 adet daha paket 2 alınmıstır , stabil sistemleri seviyorum abi elimde değiltesekkurler ytpsms süper bir buluşsun sen
ayrıca tesekkurler ytpara.com ailesi.
Paket 1 satın alındı. Canlı destek sistemi ile detaylı şekilde yardımcı oldu. Teşekkür ederim.
5 adet numara alındı. arkadaşa ilgisi için teşekkür ederim.
paket 2den 4 adet alınmıştır hızlı işlem için teşekkür ederim
Ödeme Yapıldı Numaralar Test Edilip Teslim Alındı. Müşteri Memnuniyeti Gerçekten Çok İyi. Hayırlı Satışlar.
Hayırlı olsun diyelim.
Güzel bir sistem hayırlı olsun.
Hayırlı uğurlu olsun, Allah yüzünüzü kara çıkartmasın.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.