YTP SMS Sistemi. %100 Gerçek Numara ile Onay...

• Kullanıcı M00nsp3ll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
1. Paketi Satın Aldım Geçekten 15₺ karşılıgında Gerçek numaralara Sahip Oldum. Ayrıca Verilen Canlı destekte Test ve tanıtım ek bilgileri gerçekten 15 liraya bir e-book alsaydım o kadar bilgi verileceğini zannetmiyorum. Her şeyden öte canlı desteğe hayran kaldım. İşin kalitesini gösteriyor. Her şeyi En ayrıntılı şekilde öğretiyor Hayırlı Satışlar satışların...

Piyasaya sürülmeden önce ilk deneyenlerdenim ve piyasaya cıktıgında 20 numara almıştım. Gerçekten güzel bir sistem yapmış harun abi :)

Harun abi çok güzel sistem yapmış
kullandım sistem harika bi sistem herkese öneriyorum
skype ile çok güzel destek veriyolar :)

hayırlı işler

sistemi pek fazla deneyemedim ama gerçekten çok güzel destek veriyor arkadaşlar eminimki uzun ömürlü bir proje olacak

Evet arkadaşlar bugün sistemi deneme şansı buldum nihayet.Numarayı youtube'a yazar yazmaz SMS LOG Kısmında doğrulama kodum geldi :)
u4xj1.png

Çok teşekkür ediyorum.Tamamen spama geçtiğimde ben de paket satın almayı düşünebilirim. :)

10'luk paket aldım. Artık ytpara sms sistemi sayesinde eşe dosta Dil dökmekten kurtuldum.
Bu sistemi bizlere sundukları için sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum.
Canlı destek'de hiç bir sorunuzu yanıtsız bırakmıyor. ve size yt işinde bazı ipuçları veriyor.
Umarım sistem uzun ömürlü olur.

çok güzel ve sorunsuz bir sistem çok memnun kaldım anında doğrulama kodları geliyor bende 5 lik paketten aldım bize böyle bir servis sundukları için çok teşekkür ederim ayrıca skype dan çok yardımcı oldu sağolasın [MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION]

Kampanyanın son gunu olması, ve numaraların 6 aydan uzun sure olmasına ragmen halen sıkıntısız olarak aktıf kaldıgının bılgısını alarak YTP SMS 2 paketi 2 adet olarak alınmıstır.canlı destektekı ilgili arkadasa da çok tesekkurler sıstemı aktıf ederken verdıgı kısa bılgıler de daha dıkkatlı calısma konusunda gercekten harıka.

ilk numara ıle kanal dogrulamasını yaptım gercekten hızlı.

Paket 1 satın alınmıştır . anında deneme yaptık ve hemen msj ulasdı suanda sorun yok sıstem cok guzel sade ve kullanıslı . M00nsp3ll'i bıraz ugrasdırdım ama sagolsun hıc ıtıraz etmeden dediklerimi yapdı sagolsun .

paket 1 alınmıştır.Hızlı ve güvenilir alışveriş için teşekkürler.Destek hizmetiniz de 10 numara.

Ben de 5 numara aldım, arkadaşın Skype'den ilgisi ve sistemle ilgili bilgilendirmesi süper, telefon onayında sıkıntı yaşayan arkadaşlara tavsiye ederim.

Paket 1 alındı.Arkadaş Saolsun çok hızlı ve ilgili.Testi gerçekleştirdik.10 numara sistem olmuş...Teşekkürler.

Paket1 aldım.hemen panel şifreleri geldi. kullanmaya başladım ve süper hızlı bir sistem.

skype canlı destekte çok ilgili arkadaş. teşekkür ederim

şimdi 5 numara aldık diyelim bu beş numara ile normal telefonlardaki gibi bir numara ile 5-6 defa onay yapabiliyoruz buda öylemi ortalama 5 numara aldığımzda 5*5 = 25 kanal onay yapabilirmiyiz yoksa 5 numara 5 kanal mı ?

şimdi 5 numara aldık diyelim bu beş numara ile normal telefonlardaki gibi bir numara ile 5-6 defa onay yapabiliyoruz buda öylemi ortalama 5 numara aldığımzda 5*5 = 25 kanal onay yapabilirmiyiz yoksa 5 numara 5 kanal mı ?

Aynen Normal telefondaki gibi tek farkı Sadece SMS yoluyla doğrulama yapabiliyorsunuz.

15 tl karsılıgında 5 adet numara alınmıstır , şöyle söyliyim normalde googlenın kendı telefonumuza gönderdıgı onay kodu dahada hızlanmıs gibi hissettim googleden daha hızlı gönderiyor gibi :)) o derece saglam sistem emegı gecen herkese tesekkur edıyorum canlı destek zaten son nokta olmus , anında çözüm , anında hizmet..

5 numaralı paket alınmıştır arkadaştan 20 tl karşolığında ben daha bukadar hızlı çalışan bir sistem görmedim alacak arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim arkadaş spam konusunda da çok önemli taktikler verdi sağolsun

35 tl karışılığında 1 adet ytp smspaket 2 alınmıştır.Hızlı teslimat ve canlı destek teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri