keşke zamanında forumu kapatsaymışım derdim 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3D animasyon eğitimleri,
Grafik tasarım eğitimleri,
Web tasarım ve programlama eğitimleri,
Ofis programları,
Wordpress eğitimleri,
Affiliate marketing ve cpa eğitimleri vs...
Yani uzmanların uzman oldukları konularda bir premium eğitim alanı oluştursa talep olur yani.
Konu süper. Öneriler süper![]()
Forumu komple tasviye ederdim sebebi ise
Bu tip forumlar bikgi paylasmak amaciyla acilir ve yt para ciddi ciddi tr nin en buyuk spam platformudur. Fakat bilhassa 2015 haziran sonundan itibaren gordugumuz tablo bize gosterdi ki cok ciddi hatalar yapmisiz. Dikkat edin blackliste giren 2 ulkeden biriyiz. Ben yonetimde olsam
1 - 100 kisilik kemik kadro cikartirim
2- foruma rutbelendirmeler getirirm. Mesela 1 hubluk alana 5 puan engel gecme yontemi getirene 10 puan gibi herkesin bu corbada tuzunun bulunmasini saglarim
3 dunyada cidden spamdan bi haber gecinen veya kazandirmayacagini dusunen mcn ler var bunlarla iletisime gecer temsilcilik acarim. Bu temsilcilikleri kalite sirasina gore rutbelere acarim
4 cifte standartlardan vaz gecer adam kayirmadan durustce isimi yaparim. Genele faydali konulari fixlenme endisesi ile kitlemem ve silmem.
5 bu platformda olan herkesi bizzat tanimak isterim farkindamisiniz bilmiorum gogle yetkilieri bile buradalar ilk cikan yontwm banlanmalar vs ne oluosa burda konusulduktan sonra elden gidio
6 herkesi ozgune tesvik ederim forumda gecen yok mcn olmak icin ref lazim yok bilmem ne lazim gibi hurafeleri kaldirir herkesin resmiyette biseyler yaparak gecim saglamasi icin elimden geleni yaparim
20 madde daha varda yapilxagini bilsem inanin onlarida yazarim vesselam
başkan ol oy vereyim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.